Preinstalovanie windows vista ---NOTEBOOK---
Preinstalovanie windows vista ---NOTEBOOK---
nedavno som kupil notebook Acer 8920g, no nemal som tam dobry antivirak tak mi to natahol zopar virusov a teraz vkuse hardsik pracuje ci robim nieco alebo nie..tak so sa rozhodol ze preinstalujem WIN.. no problem je v tom ze ziadne CD som k tomu nedostal...vsetky subotry su len na HDD i to neviem ktora mam pouzit..poradil by mi niekto v bodoch ako mam postupovat ked to chcem preinstalovat ???
dakujem
v prilohe pridavam scren co za subory tam mam
dakujem
v prilohe pridavam scren co za subory tam mam
kedze som nemal papiere od notebooku (taktiez ACER, konkretne asphire 5920 ZD1) maturoval som nad tym asi 2hodiny. Vedel som, ze Vista je na HDD no nie a nie dostat sa k nej... tak napokon ten ALT+F10 lenze daleko som sa nedostal....
nabehne mi len:
Windows is loading files...
to nacita, nebehne Acer pozadie a na nom zial len Please wait a moment...
Cakal som riadne dlhy "moment" a nedockal som sa nicoho ani na druhy pokus.
Cim to moze byt? Viete niekto poradit co s tym? Zeby sa mu podarilo zrusit instalacku Visty z HDD?
nabehne mi len:
Windows is loading files...
to nacita, nebehne Acer pozadie a na nom zial len Please wait a moment...
Cakal som riadne dlhy "moment" a nedockal som sa nicoho ani na druhy pokus.
Cim to moze byt? Viete niekto poradit co s tym? Zeby sa mu podarilo zrusit instalacku Visty z HDD?
-
tomaxx_199
Medium Professional
Skus si pozriet programy, ktore sa spustaju po sputeni a ktore nepouzivas vymaz. (TuneUp Utilities or CCleaner) Skus este pozriet ci nahodou nemas po starte zapnutu kontrolu nejakym antivirusom a ten to brzdi. Aka je zostava pocitaca?Shwollo napísal:Nemám presne ten istý problém, aký sa tu už riešil...môj problém spočíva v pomalom načítaní plochy. Tj, že nabehne plocha aj s ikonami a až o nejakých 10 min. mi nabehne bočný panel, prippojí na wifi a pod.