nieco strasne... jeden povie napr. "Nech si rozhodca hovori co chce ale toto nebol offside" a druhy poznamena "tohle byl jasnej offside, to by musel byt rozhodca slepej aby tohle nevidel"
... asi tak
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 16:17 )
tak toto je uz vrchol, dam link na dabing a niekto mi da k- so slovami ze ci si myslim ze dabing zlepsi hratelnost hry ty uz musis byt co za tr*ka..druhy raz sa aspon podpis hrdina
mulatt napísal:ten link co som dal je na 2010..sam ho mam.su tam nove hlasky
Nechci ma rozosmiat ... mozno 3 ... aspon mohli nadabovat nejake nove mena napr. Hamsika ... ten dabing je od 2006 prakticky rovnaky len s tym ze kazdy rok nahovoria 5 novych viet a mozno pridaju 4 mena ... myslim teraz cesky. Anglicky dabing sa zacina uz podobat skutocnemu komentaru vety tam na seba skoro stale uz takemr plynulo nadvazuju a keby mi ten ang komenentator nebol hlasol tak protivny aj by som si ho tam nechal.
Neviem ale tu mas teda dabing pre FIFU 10. A su tam vela novych hlasiek a aj viac rozhovorov medzi komentatormi. To treba aj hrat aspon 10 zapasov aby sa to vystriedalo a nie len 5 minut z jedneho.
Plasmon napísal:Neviem ale tu mas teda dabing pre FIFU 10. A su tam vela novych hlasiek a aj viac rozhovorov medzi komentatormi. To treba aj hrat aspon 10 zapasov aby sa to vystriedalo a nie len 5 minut z jedneho.
Mozno mam potom iny dabing a hral som viac ako 5minut uz som spravil skoro jednu sezonu za Neapol a zmenu som nenasiel .. ale sosnem ten tvoj a potom poviem.
ja mam od toho sabrnka a zmena ziadna..a hral som to dlhsie takze tak....skusim stiahnut vas..som zvedavy..dufam ze to nebude to iste inak si vas najdem
ja mam taky problem ze : hram 90 minut na superovej polke .... super ma za zapas 3 strely a da 2 goly ?? jak je to mošne ?
a ja drem jak kon a nadrem sa z 20 striel na 3 goly ???
a uroven mam na poloprofesional
a brankarov mam tiez na poloprofesional
No bude to asi tym ze nevies strielat a nevies branit protiutoky - ja hram na najtazsej urovni a s Neapolom som Interu Milan nalozil 4:0.
Dabing som inak stiahol a nieco posral lebo mi absolutne nejde zvuk ... budem to musiet dako poriesit este asi.