Navsteva priatelky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

Shark NX napísal:energy zas nerob z toho vedu. Ona nepracuje nad navrhom Termojadroveho reaktora ... a v Pripade ze by nemala cas tak boze no ... Odcupitam si do hotela a stretneme sa vecer.

Soviet musi pocitat (a urcite pocita) s mensimi dierami v plane ...
Ja to len beriem z toho realneho hladiska. Dakto tu musis spomenut aj tie minusy, kedze vsetci su tu romantici a najradsej by prileteli na oblaciku s narucou plnou ruzi.....
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Minusy su jedna vec, pesimisticke nafukovanie vec druha. Kazde prekvapenie partnera je u Teba logicky romanticke? Ja teda na romantiku moc niesom, ale siel by som do toho. Pokus o sposobenie pocitu stastia tomu druhehu je nutne spajany s modrymi oblacikmi a nekonecnou laskou?
energy00
King
King

k6 napísal:Minusy su jedna vec, pesimisticke nafukovanie vec druha. Kazde prekvapenie partnera je u Teba logicky romanticke? Ja teda na romantiku moc niesom, ale siel by som do toho. Pokus o sposobenie pocitu stastia tomu druhehu je nutne spajany s modrymi oblacikmi a nekonecnou laskou?
Podla teba sa v tomto pripade daju spajat minusy s optimizmom ? kazde prekvapenie partnera je u mna premyslene aj z pohladu partnerky, aby sa predislo tomu, ze to naberie opacny efekt.... A vobec mu nehovorim, aby do toho nesiel.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Opacny efekt to naberie v momente, ked jej vsetko vytrubim dopredu :roll:
Keby som to bral ako Ty, tak to by som bol este vacsi suchar ako som teraz :D

// EDIT: Dobre ujo.
energy00
King
King

k6 napísal:Opacny efekt to naberie v momente, ked jej vsetko vytrubim dopredu :roll:
Keby som to bral ako Ty, tak to by som bol este vacsi suchar ako som teraz :D
Pochopis, ked vyrasties.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Soviet : ja som rovnaky salenak..ked som s holkou mal vyrocie, resp. polvyrocie :lol: (boli sme spolu polroka), ja som studoval v KE a ona bola odo mna asi 170 km a nemala ani tusenie ze mozem prist, nic som jej nepovedal a odrazu som jej zavolal nech otvori dvere a skoro padla na zadok a bola dojata od prekvapenia :oops: Ale kedze Ty to mas "kusok" vzdialenejsie, porozmyslal by som , lebo to je dost risk.. Co ak nahodou nebude home.. Mna osobne by mrzelo ze som si minal dovolenku a penezi na letenku a inokedy som mohol byt s nou viac apod. Parkrat som sa totiz uz previezol cca 40 km zbytocne :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No tak som spat zivy a zdravy a akurat som dorazil home :)
Kedze ste chceli vediet co a ako dopadlo, tak to vkratkosti zosumarizujem..

Dosiel som v pohode z letiska na taxiku k jej baraku, kde som sa jej pokusal dovolat (neuspesne), kedze o2 ma v zahranici dake problemy s volanim na slovenske o2..napisal som sms..no bola na nakupoch s ocinom...Zatial som nasiel hotel a ubytoval sa a vecer (ked prisla) som ju nenapadne namotal, nech vijde von lebo to a to..Avsak vzhladom na nejake problemy s ludmi v okoli napisala, ze vyjde radsej len na balkon a potom uvidi...
Dal som jej teda cas aby som tam bol skor..
Kedze bola uz pomerne tma, tak ked vysla a kukala na osobu co tam stoji (mna) a nechapala, zacal som kyvat..uplne bolo na nej vidno ako este viac nechape, tak som jej zakrical ahoooj a to uz totalne bola v pomykove..Nasledovalo zopar overovacich otazok z jej strany, kedze neverila tak ci tak..Ale ten vyraz na jej tvari zato stal a nasledne aj to objatie, ked zbehla dole :)
Sice potom sme sa jeden den pohadali, kedze sa stalo to, ze ju trochu dostala vytazenost a unavenost, ale vsetko sa uzrejmilo a obaja sme este viac happy :P

Dakujem este raz za rady a odporucam nieco taketo aspon raz spravit :P
Napísať odpoveď