N95 vs. N96
N95 vs. N96
Zdravicko pani. Niekde na nete, zial uz neviem kde (stranku som omylom neulozil) som sa docital, ze je nejako mozne pomocou origo krytov spravit z Nokie N95-8GB Nokiu N96. vraj su to totozne fony, neviem ci aj konstrukciou, zato sa obraciam na vas, ci niekto nieco o tom neviete. Pls, ak mate niekto akekolvek info o nieco podobnom, postnite to sem, pripadne odkazy hodte tiez sem, alebo cez SS. mozem na oplatku poskytnut moje skusenosti v fonmi Nokia. Vopred vdaka vsetkym za kazdu info, ci radu.
-
qwerty-xyz
Re: N95 vs. N96
Chod do nokia centra do najblizieho maxu, kde ti ukazu obidna a zistis ze rovnake nesuskyline21 napísal:Zdravicko pani. Niekde na nete, zial uz neviem kde (stranku som omylom neulozil) som sa docital, ze je nejako mozne pomocou origo krytov spravit z Nokie N95-8GB Nokiu N96. vraj su to totozne fony, neviem ci aj konstrukciou, zato sa obraciam na vas, ci niekto nieco o tom neviete. Pls, ak mate niekto akekolvek info o nieco podobnom, postnite to sem, pripadne odkazy hodte tiez sem, alebo cez SS. mozem na oplatku poskytnut moje skusenosti v fonmi Nokia. Vopred vdaka vsetkym za kazdu info, ci radu.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
n900 funguje na maebo 5, pojdu tam aj aplikcie, ktore jazdia pod linuxom 
zo zaciatku toho nebude vela, no je to uplne nieco ine ako N97cka, ja som zvedavy ako to bude so softwarom 2.0...v nedelu by mal byt dostupny aj pre europu, takze ak neopravia tie chyby, ktore tam su a nie je ich malo, idem do N900vky..
zo zaciatku toho nebude vela, no je to uplne nieco ine ako N97cka, ja som zvedavy ako to bude so softwarom 2.0...v nedelu by mal byt dostupny aj pre europu, takze ak neopravia tie chyby, ktore tam su a nie je ich malo, idem do N900vky..
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bakelity ti urcite pasovat nebudu, sice su podobne, ale nepaslo by to. Uz len ked si pozres zozadu. nemaju na rovnakom mieste prisvietenie, co by sa muselo upravovat a to je nerealne.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2088
Klikni si na jednotlive telefony blizsie a uvidis, ze to nejde.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2088
Klikni si na jednotlive telefony blizsie a uvidis, ze to nejde.