N95 vs. N96

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
skyline21
Novice
Novice

N95 vs. N96

Príspevok od používateľa skyline21 »

Zdravicko pani. Niekde na nete, zial uz neviem kde (stranku som omylom neulozil) som sa docital, ze je nejako mozne pomocou origo krytov spravit z Nokie N95-8GB Nokiu N96. vraj su to totozne fony, neviem ci aj konstrukciou, zato sa obraciam na vas, ci niekto nieco o tom neviete. Pls, ak mate niekto akekolvek info o nieco podobnom, postnite to sem, pripadne odkazy hodte tiez sem, alebo cez SS. mozem na oplatku poskytnut moje skusenosti v fonmi Nokia. Vopred vdaka vsetkym za kazdu info, ci radu.
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Zappir »

Blbost, tie dva fony sa vobec nepodobaju.
qwerty-xyz

Re: N95 vs. N96

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

skyline21 napísal:Zdravicko pani. Niekde na nete, zial uz neviem kde (stranku som omylom neulozil) som sa docital, ze je nejako mozne pomocou origo krytov spravit z Nokie N95-8GB Nokiu N96. vraj su to totozne fony, neviem ci aj konstrukciou, zato sa obraciam na vas, ci niekto nieco o tom neviete. Pls, ak mate niekto akekolvek info o nieco podobnom, postnite to sem, pripadne odkazy hodte tiez sem, alebo cez SS. mozem na oplatku poskytnut moje skusenosti v fonmi Nokia. Vopred vdaka vsetkym za kazdu info, ci radu.
Chod do nokia centra do najblizieho maxu, kde ti ukazu obidna a zistis ze rovnake nesu :D A ked chces lepsi fon, strel svoju N95 tku, doplat si a kup n97 ku . . . alebo I-phone. (a neee, nedavajte tu prispevky ktory je lepsi lebo to je neverending story )
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

uz by som nekupoval N97cku.. skor N900 :-O
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

DeFeAt napísal:uz by som nekupoval N97cku.. skor N900 :-O
n900 bude na baze linuxu nie alebo androida ? a bude spatna kompatibilita s app pre symbian ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tam je linux.. a pochybujem o spätnej kompatibilite so Symbian aplikáciami.. na ňom by mali fungovať klasické linuxové aplikácie..

..ale zase keď pod linuxom existuje niečo ako Wine na windowsácke aplikácie, možno urobia niečo podobné aj na symbian.

:)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

n900 funguje na maebo 5, pojdu tam aj aplikcie, ktore jazdia pod linuxom :)
zo zaciatku toho nebude vela, no je to uplne nieco ine ako N97cka, ja som zvedavy ako to bude so softwarom 2.0...v nedelu by mal byt dostupny aj pre europu, takze ak neopravia tie chyby, ktore tam su a nie je ich malo, idem do N900vky..
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Bakelity ti urcite pasovat nebudu, sice su podobne, ale nepaslo by to. Uz len ked si pozres zozadu. nemaju na rovnakom mieste prisvietenie, co by sa muselo upravovat a to je nerealne.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2088

Klikni si na jednotlive telefony blizsie a uvidis, ze to nejde.
Napísať odpoveď