EUROBUSINESS!!!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
baccardi42
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

EUROBUSINESS!!!!!

Príspevok od používateľa baccardi42 »

Dobry den,
pracujem pre OVB ako financny poradca, ale nie preto som zalozil tuto temu.

V poslednom case coraz viac ludi, ktoru sa so mnou stretnu a potrebuju vybavit uver, ktory je trosku problemovejsi spomina spolocnost Eurobusiness.
Ja osobne s touto spolocnostou nemam ziadne skusenosti, ale za posledne dva mesiace 9 klientov sa ma na tuto spolocnost pytalo.
V skratke, ide o to ze pracovnici tejto spolocnosti vyslovene vyhladavaju ludi, ktori na internete zufalo vo vselijakych inzeratoch prosia o pomoc, o pozicku alebo o vybavenie uveru. V kazdom pripade slubia to ze uver vybavia a nechaju si vyplatit poplaok cca. 7 000 SK.Potom ich uz nikto nevie kontaktovat.
Pisem to sem preto,ze dnes mi volala jedna zufala pani, s tym ze dostala na mna cislo a chcela by vyplatit nevyhodne uvery, pretoze ma na krku exekuciu z banky aj nebankovej spolocnosti. Podla vsetkeho, sa "zverila" so svojim problemom formou inzeratu na nejakej internetovej stranke, naco sa jej do par dni ozval "financny poradca" z Eurobusinessu, ze jej napriek vsetkemu urcite ten uver vyplati. Pani napriek tomu, ze nema z coho pomaly zit mu dala 7 000 a uz ho nikdy nevidela.
Toto nieje prvy pripad o ktorom pocujem, takze davajte si pozor na spolocnost Eurobusiness!!!

P.S.: Pani zrejme uver prejde,len ho budem musiet na seba zobrat dcera. Takze snad to vsetko dobre dopadne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

232 eur, cize spominanych 7000, to je lisiacka suma, kedze trestny cin je, ak skoda prekroci minimalnu mzdu. Uz k tejto problematike boli aj pripomienky z Najvyssieho sudu, ale tusim to pred par rokmi v pripomienkovom konani nepreslo. Takze podvodnici mozu okradat ludi aj nadalej.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vseobecne pri takychto pripadoch ci pri okradnutych dochodcoch falosnymi plynarmi etc. zastavam nazor ze ked je raz niekdo sprosty, tak mu treba.
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa baccardi42 »

Toto je len namatkovo z nejakeho vygoogleneho fora:

PONUKA
19.10.2008 12:24
PROSÍM VÁS MOŽE MI NIEKTO ČESTNE NAPÍSAŤ ČI DOSTAL PENIAZE OD spol.EUROBIZNIS? tie úvery čo ponúkajú do 200000sk? Ja som zaplatil v Žiline jednej pani a nemám peniaze ani telefon mi nedvíha.Poraďte čo robiť.dakujem Miloš
Spresňujúce informácie k inzerátu
Dátum: 19.10.2008 12:24
Typ inzerátu: ponuka
Číslo inzerátu: 719205
Rubrika inzercie: Pôžičky, hypotéky

Suhlasim na jednej strane, ze komu niet rady tomu niet pomoci, a ludia, ktori si dokazu nabrat uvery a nedokazu ich splacat su dost nachylni v zachvate zufalosti naletiet takymto "chytrakom".
Do prava sa az tak nevyznam, ale to neexistuje ziadny prostriedok ako sa proti tomuto potom branit?
matrix111
Novice
Novice

Re: EUROBUSINESS!!!!!

Príspevok od používateľa matrix111 »

No,zdá sa mi, že majú nejakú novú ODNOŽ....iný názov, LERCHE, ale všetko skoro presne to isté. TAk POZOR. Videl som, že je založené forum a zdá sa mi, že sa tam spomina meno chlapa, ktorý robil mamke zmluvu a dostala tiež veľké NIČ
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

v prvom rade kuknite si obchodny register ci spolocnost nezmenila obchodne meno. v druhom rade v platnosti je uz novy zakon o spotrebitelskych uveroch takze takymto mrdkam co pachaju podvody uz 11.juna 2010 odzvoni. Ďalej mna ako pravnika napada nech si dotycna poskodena najde este niekoho oklamaneho najlepsie viacerich a hromadne podaju na okresnej prokurature podla sidla spolocnosti trestne oznamenie - podla §221 TZ. Policia si to uz vysetri(a na podvodoch si sakramentsky daju zalezat)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

čítaj - http://www.porada.sk/t116661-euro-busin ... vakia.html

V čechách okradli niekoľko tisíc ľudí, teraz sú aj na slovensku.
antipodvod
Novice
Novice

Príspevok od používateľa antipodvod »

Chcel by som všetkých,koho spoločnosť EURO BUSINESS okradla o peniaze aby sme sa dali dokopy a spoločne ich žalovali. Keď nás bude viac môže sa stat že sa odhalia ich skutočné praktiky a podvody. Potreboval by som zistiť čím najviac ľudí. Taktiež to zverejníme v médiach, napríklad v Markíze alebo v TV JOJ.Aby si ľudia dávali pozor a nenaleteli im ak potrebujú peniaze.Aby sme zabránili ďalším podvodom tejto spoločnosti a nezvyšoval sa počet zúfalých a bezradných spoluobčanov krajiny kde štát dovoľuje činnosť nekalých firiem.Zriadil som emailovú adresu kde sa môžete prihlásiť a vyjadriť sa. Email je [email protected].
Ďakujem
treska
Novice
Novice

Príspevok od používateľa treska »

Reportáž v televíznych novinách JOJ odvysielaná dňa 14.11.2010 (pozri archív) s názvom PENIAZE ZA NIČ: predstavuje ju Banskobystrická firma s názvom EUROBUSINESS, ktorá prevádzkuje aj internetový portál EUROINZERCIA, ktorá sídli v tej istej budove ako EUROBUSINESS, na tom istom poschodí, len oproti. Patrí to tomu istému majiteľovi, ktorý je z ČR a volá sa Josef Brezo, ale chodieva tam veľmi často aj p. Petr Grabka-splnomocnenec, ktorý má na starosti chod obidvoch firiem, tiež je z ČR. Celá spoločnosť, alebo aspoň inzercia má názov Brezo a partneri SK s.r.o. Riaditeľka EUROINZERCIE je Mgr. Jaroslava Omastová 0908/458 675, 0918/909 130 :smt098 ktorá sedí oproti Eurobusinessu a vie všetky telefónne čísla a podrobné informácie na majiteľa a splnomocnenca. A keby Vám klamala, tak jej isto neverte!
Máte tu ešte adresu, kde ich nájdete:
ČSA 24
Banská Bystrica
974 01
IČO: 44 176 406
kancelárie sú na 5. posch. (podkrovie)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IMHO túto tému (hoci ju pravidelne niekto nekromantuje) treba nejako prepojiť s témou o OVB, ktorá tu už existuje...ale neviem si predstaviť, ako by sa to dalo spraviť :)
Napísať odpoveď