EUROBUSINESS!!!!!
-
baccardi42
Light Expert
EUROBUSINESS!!!!!
Dobry den,
pracujem pre OVB ako financny poradca, ale nie preto som zalozil tuto temu.
V poslednom case coraz viac ludi, ktoru sa so mnou stretnu a potrebuju vybavit uver, ktory je trosku problemovejsi spomina spolocnost Eurobusiness.
Ja osobne s touto spolocnostou nemam ziadne skusenosti, ale za posledne dva mesiace 9 klientov sa ma na tuto spolocnost pytalo.
V skratke, ide o to ze pracovnici tejto spolocnosti vyslovene vyhladavaju ludi, ktori na internete zufalo vo vselijakych inzeratoch prosia o pomoc, o pozicku alebo o vybavenie uveru. V kazdom pripade slubia to ze uver vybavia a nechaju si vyplatit poplaok cca. 7 000 SK.Potom ich uz nikto nevie kontaktovat.
Pisem to sem preto,ze dnes mi volala jedna zufala pani, s tym ze dostala na mna cislo a chcela by vyplatit nevyhodne uvery, pretoze ma na krku exekuciu z banky aj nebankovej spolocnosti. Podla vsetkeho, sa "zverila" so svojim problemom formou inzeratu na nejakej internetovej stranke, naco sa jej do par dni ozval "financny poradca" z Eurobusinessu, ze jej napriek vsetkemu urcite ten uver vyplati. Pani napriek tomu, ze nema z coho pomaly zit mu dala 7 000 a uz ho nikdy nevidela.
Toto nieje prvy pripad o ktorom pocujem, takze davajte si pozor na spolocnost Eurobusiness!!!
P.S.: Pani zrejme uver prejde,len ho budem musiet na seba zobrat dcera. Takze snad to vsetko dobre dopadne.
pracujem pre OVB ako financny poradca, ale nie preto som zalozil tuto temu.
V poslednom case coraz viac ludi, ktoru sa so mnou stretnu a potrebuju vybavit uver, ktory je trosku problemovejsi spomina spolocnost Eurobusiness.
Ja osobne s touto spolocnostou nemam ziadne skusenosti, ale za posledne dva mesiace 9 klientov sa ma na tuto spolocnost pytalo.
V skratke, ide o to ze pracovnici tejto spolocnosti vyslovene vyhladavaju ludi, ktori na internete zufalo vo vselijakych inzeratoch prosia o pomoc, o pozicku alebo o vybavenie uveru. V kazdom pripade slubia to ze uver vybavia a nechaju si vyplatit poplaok cca. 7 000 SK.Potom ich uz nikto nevie kontaktovat.
Pisem to sem preto,ze dnes mi volala jedna zufala pani, s tym ze dostala na mna cislo a chcela by vyplatit nevyhodne uvery, pretoze ma na krku exekuciu z banky aj nebankovej spolocnosti. Podla vsetkeho, sa "zverila" so svojim problemom formou inzeratu na nejakej internetovej stranke, naco sa jej do par dni ozval "financny poradca" z Eurobusinessu, ze jej napriek vsetkemu urcite ten uver vyplati. Pani napriek tomu, ze nema z coho pomaly zit mu dala 7 000 a uz ho nikdy nevidela.
Toto nieje prvy pripad o ktorom pocujem, takze davajte si pozor na spolocnost Eurobusiness!!!
P.S.: Pani zrejme uver prejde,len ho budem musiet na seba zobrat dcera. Takze snad to vsetko dobre dopadne.
-
baccardi42
Light Expert
Toto je len namatkovo z nejakeho vygoogleneho fora:
PONUKA
19.10.2008 12:24
PROSÍM VÁS MOŽE MI NIEKTO ČESTNE NAPÍSAŤ ČI DOSTAL PENIAZE OD spol.EUROBIZNIS? tie úvery čo ponúkajú do 200000sk? Ja som zaplatil v Žiline jednej pani a nemám peniaze ani telefon mi nedvíha.Poraďte čo robiť.dakujem Miloš
Spresňujúce informácie k inzerátu
Dátum: 19.10.2008 12:24
Typ inzerátu: ponuka
Číslo inzerátu: 719205
Rubrika inzercie: Pôžičky, hypotéky
Suhlasim na jednej strane, ze komu niet rady tomu niet pomoci, a ludia, ktori si dokazu nabrat uvery a nedokazu ich splacat su dost nachylni v zachvate zufalosti naletiet takymto "chytrakom".
Do prava sa az tak nevyznam, ale to neexistuje ziadny prostriedok ako sa proti tomuto potom branit?
PONUKA
19.10.2008 12:24
PROSÍM VÁS MOŽE MI NIEKTO ČESTNE NAPÍSAŤ ČI DOSTAL PENIAZE OD spol.EUROBIZNIS? tie úvery čo ponúkajú do 200000sk? Ja som zaplatil v Žiline jednej pani a nemám peniaze ani telefon mi nedvíha.Poraďte čo robiť.dakujem Miloš
Spresňujúce informácie k inzerátu
Dátum: 19.10.2008 12:24
Typ inzerátu: ponuka
Číslo inzerátu: 719205
Rubrika inzercie: Pôžičky, hypotéky
Suhlasim na jednej strane, ze komu niet rady tomu niet pomoci, a ludia, ktori si dokazu nabrat uvery a nedokazu ich splacat su dost nachylni v zachvate zufalosti naletiet takymto "chytrakom".
Do prava sa az tak nevyznam, ale to neexistuje ziadny prostriedok ako sa proti tomuto potom branit?
Re: EUROBUSINESS!!!!!
No,zdá sa mi, že majú nejakú novú ODNOŽ....iný názov, LERCHE, ale všetko skoro presne to isté. TAk POZOR. Videl som, že je založené forum a zdá sa mi, že sa tam spomina meno chlapa, ktorý robil mamke zmluvu a dostala tiež veľké NIČ
-
Peter_Retep
VIP
v prvom rade kuknite si obchodny register ci spolocnost nezmenila obchodne meno. v druhom rade v platnosti je uz novy zakon o spotrebitelskych uveroch takze takymto mrdkam co pachaju podvody uz 11.juna 2010 odzvoni. Ďalej mna ako pravnika napada nech si dotycna poskodena najde este niekoho oklamaneho najlepsie viacerich a hromadne podaju na okresnej prokurature podla sidla spolocnosti trestne oznamenie - podla §221 TZ. Policia si to uz vysetri(a na podvodoch si sakramentsky daju zalezat)
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čítaj - http://www.porada.sk/t116661-euro-busin ... vakia.html
V čechách okradli niekoľko tisíc ľudí, teraz sú aj na slovensku.
V čechách okradli niekoľko tisíc ľudí, teraz sú aj na slovensku.
-
antipodvod
Novice
Chcel by som všetkých,koho spoločnosť EURO BUSINESS okradla o peniaze aby sme sa dali dokopy a spoločne ich žalovali. Keď nás bude viac môže sa stat že sa odhalia ich skutočné praktiky a podvody. Potreboval by som zistiť čím najviac ľudí. Taktiež to zverejníme v médiach, napríklad v Markíze alebo v TV JOJ.Aby si ľudia dávali pozor a nenaleteli im ak potrebujú peniaze.Aby sme zabránili ďalším podvodom tejto spoločnosti a nezvyšoval sa počet zúfalých a bezradných spoluobčanov krajiny kde štát dovoľuje činnosť nekalých firiem.Zriadil som emailovú adresu kde sa môžete prihlásiť a vyjadriť sa. Email je [email protected].
Ďakujem
Ďakujem
Reportáž v televíznych novinách JOJ odvysielaná dňa 14.11.2010 (pozri archív) s názvom PENIAZE ZA NIČ: predstavuje ju Banskobystrická firma s názvom EUROBUSINESS, ktorá prevádzkuje aj internetový portál EUROINZERCIA, ktorá sídli v tej istej budove ako EUROBUSINESS, na tom istom poschodí, len oproti. Patrí to tomu istému majiteľovi, ktorý je z ČR a volá sa Josef Brezo, ale chodieva tam veľmi často aj p. Petr Grabka-splnomocnenec, ktorý má na starosti chod obidvoch firiem, tiež je z ČR. Celá spoločnosť, alebo aspoň inzercia má názov Brezo a partneri SK s.r.o. Riaditeľka EUROINZERCIE je Mgr. Jaroslava Omastová 0908/458 675, 0918/909 130
ktorá sedí oproti Eurobusinessu a vie všetky telefónne čísla a podrobné informácie na majiteľa a splnomocnenca. A keby Vám klamala, tak jej isto neverte!
Máte tu ešte adresu, kde ich nájdete:
ČSA 24
Banská Bystrica
974 01
IČO: 44 176 406
kancelárie sú na 5. posch. (podkrovie)
Máte tu ešte adresu, kde ich nájdete:
ČSA 24
Banská Bystrica
974 01
IČO: 44 176 406
kancelárie sú na 5. posch. (podkrovie)
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
IMHO túto tému (hoci ju pravidelne niekto nekromantuje) treba nejako prepojiť s témou o OVB, ktorá tu už existuje...ale neviem si predstaviť, ako by sa to dalo spraviť