nohavice púštaju farbu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nohavice púštaju farbu

Príspevok od používateľa Zaxman »

kupil som si gate čierne za 20 euro žiadna extra značka a dneska ked som došiel domov som mal celé čierne nohy z bielých boxeriek boli šede spodok červeného trička bol čierny ......proste puštaju farbu no su fakt pekne te gate tak preto by som sa chcel opítať ako nejako zabrániť aby to puštalo farbu ?? ked to operem neprestane to ? alebo ako ? alebo to bude puštať farbu stále až kým nevyblednu ?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

preco si si ich obliekal hned ako si ich kupil? mal si ich hned oprat a vyhol by si sa zafarbeniu
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja som este nikdy neopral vec, ktoru som kupil a nemal som ju este na sebe a takyto problem som nemal.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak ja tiež ked kupim tak to nosím par dni a potom perem ........ciže ak som ale dobre pochopil ked to operem budem mať pokoj ?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mal by si mat, ak su kvalitou dobre
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako ktoré, niektoré po prvom vypratí prestanú farbiť, iné nie. Ale ak by si ich chcel vyreklamovať, tak takúto závadu berú. Aspoň ja mám takú skúsenosť. :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

bolek napísal:Ako ktoré, niektoré po prvom vypratí prestanú farbiť, iné nie. Ale ak by si ich chcel vyreklamovať, tak takúto závadu berú. Aspoň ja mám takú skúsenosť. :)
ako kde...zalezi od obchodu ktoru zavadu zaberu a ktoru nie
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nejdem ich teda prať lebo vraj by tam ostali flaky a keby pustili mokre farbu tak by mi to už duplom nezreklamovala .....ciže pojdem zajtra tam a uvidim .........už vidim ako ten číňan hnusny sa bude robiť že nerozumie čo od neho chcem
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ja osobne nove veci hned pokupeni vyperiem, pokial veci nie su zabalene ochytalo ich vela ludi a po oprati sa mozu este aj zbehnut tak ja si ich radsej vyperiem a potom zistim na com som :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zaxman napísal: .........už vidim ako ten číňan hnusny sa bude robiť že nerozumie čo od neho chcem
to asi bude, ale nedaj sa, nakoniec ti to vymení alebo vráti peniaze.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: nohavice púštaju farbu

Príspevok od používateľa pryja »

Zaxman napísal:kupil som si gate čierne za 20 euro žiadna extra značka a dneska ked som došiel domov som mal celé čierne nohy z bielých boxeriek boli šede spodok červeného trička bol čierny ......proste puštaju farbu no su fakt pekne te gate tak preto by som sa chcel opítať ako nejako zabrániť aby to puštalo farbu ?? ked to operem neprestane to ? alebo ako ? alebo to bude puštať farbu stále až kým nevyblednu ?
ak ti raz nieco pusta farbu, bude to pustat stale a cim tmavsie, tym viac. Veci "made in China" specialne. To mozes prat do zblaznenia, nepomoze to. Ja som sa uz poucila a ked u nich nieco kupim, tak obliekam zasadne tmave veci na tmave spodne pradlo.
A reklamovat u Cinanov je niekedy ako ist hlavou proti muru. Po tom, co mi jeden sokmooky krpec odmietol vymenit polamany dazdnik, ktory som mala otvoreny cca 10 min a neprezil, ma uz od nich neprekvapi. Najprv mi vynadal, ze mam davat pozor, ked ho otvaram a ked som mu na to povedala, ze ja som ho otvorila ok a znicil ho vietor, tak sa este viac rozculil, ze mam davat pozor aj na vietor. A doslova mi tie peniaze hodil na stol, nech uz vypadnem.
Tak drzim palce
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja si myslím, že ich stačí vyprať vo vode s troškou octu a je po probléme.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nj ja som si vždy kupoval rifle u čínana lebo som nevydel oproti značkovým rifliam rozdiel ..........teraz už to vidím aj ked to rifle niesu ..........ja budem rad ked si premna zamna aj pokriči len nech da te peniaze
Napísať odpoveď