nohavice púštaju farbu
nohavice púštaju farbu
kupil som si gate čierne za 20 euro žiadna extra značka a dneska ked som došiel domov som mal celé čierne nohy z bielých boxeriek boli šede spodok červeného trička bol čierny ......proste puštaju farbu no su fakt pekne te gate tak preto by som sa chcel opítať ako nejako zabrániť aby to puštalo farbu ?? ked to operem neprestane to ? alebo ako ? alebo to bude puštať farbu stále až kým nevyblednu ?
-
aughostino
Medium Professional
ako kde...zalezi od obchodu ktoru zavadu zaberu a ktoru niebolek napísal:Ako ktoré, niektoré po prvom vypratí prestanú farbiť, iné nie. Ale ak by si ich chcel vyreklamovať, tak takúto závadu berú. Aspoň ja mám takú skúsenosť.
-
aughostino
Medium Professional
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: nohavice púštaju farbu
ak ti raz nieco pusta farbu, bude to pustat stale a cim tmavsie, tym viac. Veci "made in China" specialne. To mozes prat do zblaznenia, nepomoze to. Ja som sa uz poucila a ked u nich nieco kupim, tak obliekam zasadne tmave veci na tmave spodne pradlo.Zaxman napísal:kupil som si gate čierne za 20 euro žiadna extra značka a dneska ked som došiel domov som mal celé čierne nohy z bielých boxeriek boli šede spodok červeného trička bol čierny ......proste puštaju farbu no su fakt pekne te gate tak preto by som sa chcel opítať ako nejako zabrániť aby to puštalo farbu ?? ked to operem neprestane to ? alebo ako ? alebo to bude puštať farbu stále až kým nevyblednu ?
A reklamovat u Cinanov je niekedy ako ist hlavou proti muru. Po tom, co mi jeden sokmooky krpec odmietol vymenit polamany dazdnik, ktory som mala otvoreny cca 10 min a neprezil, ma uz od nich neprekvapi. Najprv mi vynadal, ze mam davat pozor, ked ho otvaram a ked som mu na to povedala, ze ja som ho otvorila ok a znicil ho vietor, tak sa este viac rozculil, ze mam davat pozor aj na vietor. A doslova mi tie peniaze hodil na stol, nech uz vypadnem.
Tak drzim palce
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa: