BTW ked som sa ho pytal tak na neutrali jazid akurat do krizovatky ze vyhodi rychlost a pomalicky brzdi
Lexus strata zaruky :-D
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lexus strata zaruky :-D
nevedel som ci to dat sem abo do vtipov ale co poviete nato ze priatelkin otec stratil zaruku na lexuse ktori kupil ani nie pred rokom koli tomu ze jazdil na neutrali
akurat ze nebol automat ale manualna prevodovka
vacsiu hlupost som nepocul
clovek by povedal ze taka znacka ako lexus nebude vymyslat taketo hovadiny len aby nemusela vymenit auto. BTW prdel je v tom ze auto slo na reklamacku koli tomu ze za ten rok bol 6x v servise koli tomu ze raz ukazovalo malo oleja ale oleja dost ukazovalo ze stop ale nic autu nebolo a podobne proste ako keby len zly pocitac.
BTW ked som sa ho pytal tak na neutrali jazid akurat do krizovatky ze vyhodi rychlost a pomalicky brzdi
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
midnight_man
Guru
-
Don_Pipino
Darca
Tak, tak, pytaj si veduceho, riaditela, ak nepomoze obrat sa priamo na import tu na SK (Lexus = Toyota), povedz co je vo veci a potom uvidis ten vietor aky tam budu mat, ked im bude hrozit strata licencie
.
Pripadne skus s tym ist do ineho servisu, do inej toyoty v inom meste, najlepsie do konkurencie (iny majitel).
Pripadne skus s tym ist do ineho servisu, do inej toyoty v inom meste, najlepsie do konkurencie (iny majitel).
-
Runes
Addict
-
Runes
Addict
Nic vzlom ale na keru ... by si takuto hlupost dakto vymyslal ??? Proste cele to vzniklo natom ze ty experti nechceli reklamaciu a boli natolko lenivy ze sa ani nepozreli ci ma automat abo manual. A vznikla takato trapnost. Kazdpadne cakam na vyjadrenie Mateqa v SS bo podla mna bol pritom abo co inak neviem odkial by vedel model bo som sa pytal a vraj hej bola to 220.
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 10:02 )
jou a tka ma napada ked sa to neviriesi v dohladnej dobe tak potom dam cas kedy to bude aj v telke bo ma dakych kamaratov redaktorov a ty sa toho radi chytia, len skoda ze to s tym neutralom mu nedali na papieri ale len ustne sak to bol jeden zdovodov preco neprevzal auto.
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 10:02 )
jou a tka ma napada ked sa to neviriesi v dohladnej dobe tak potom dam cas kedy to bude aj v telke bo ma dakych kamaratov redaktorov a ty sa toho radi chytia, len skoda ze to s tym neutralom mu nedali na papieri ale len ustne sak to bol jeden zdovodov preco neprevzal auto.
-
Mateq
Medium Professional
No popravde ma iba zaujímalo o aký model ide a aj keď to bola stávka skoro na istotu, radšej som sa ešte spýtal.Runes napísal:Kazdpadne cakam na vyjadrenie Mateqa v SS bo podla mna bol pritom abo co inak neviem odkial by vedel model bo som sa pytal a vraj hej bola to 220.
Nakoľko keď si spomenul manuál. LS, RX, GS sa v manuáli nepredávajú, a z IS -
do 250 sa montuje síce manuál aj automat, ale priznám sa že 250 v manuále som v živote nevidel. 220d sa zase naopak nerobí inak ako s manuálom.
Problém je v tom, že na Einsteinovej je súkromník, ktorý robí dílera Toyoty a dali mu tam aj Lexus nakoľko má výhodu že je v Bratislave. A správa sa takto lebo ide priamo o jeho prachy, nie prachy koncernu. Každý súkromný díler každej značky sa bude vykrúcať, keď mu budeš vracať auto. Odporúčam vydierať neprevzaním vozidla a voziť sa na na 250tke
Následne sa na nich vykašlať a spraviť záručný servis zadara tu http://www.atza.sk/. Myslím že by pomohli aj spraviť poriadok s PPC Teamom, pokiaľ si vypíta správne adresy
Taktiež použiť prípadne sťažnosti.sme.sk ako mediátora.
-
Runes
Addict
No cely proces co ja datujem je taky ze chodil na roznych nahradnych autach lebo to auto bolo fakt ze skoro kazdy mesiac v servise ako najlepsie co doniesol dako zaciatkom leta bol taky maly bufet
tusim RX ci co to. No a proste uz asi 3 tyzdne jazdi na tej 250ke tu mu dali vtedy ked zobrali auto do servisu ze poslu do tovarne. S tym ze viac menej komunikoval s nimi pravnik . Ten je na dovolenke a tentotyzden volali ze ma dojst tak ujo dosiel a zadelili mu hento, s tym ze mu to ale papierovo nedali a ako si spominal neprebral svoje auto a siel prec na nahradnom bo teraz isli na svatbu do svidnika a necel riskovat. Teraz ma tak napada asi tak 4 mesiace doazdu ked bol zase raz s nim na reklamacke tak si z nich robil prdel ze svagor (to akoze ja) ma 15 rocny citroen a sa mi smeje ze co to mam za srot.
inak dik sa par tipov poviem ujovi ked sa zajtra vrati
OT: tak ma napada moj tato robi v jednej pravnickej firme a jeho sef ma BMW neviem presne ake ale tez fest drahe a tato strasne nerad s ty autom jazdi bo tez sa furt sere, ten si zasa robil prdel zo servisakov ze ... jaj ja uz chapem preco okolo tych vladnych BMW jazdi tolko tych motorkarov ja som myslel ze to su policajti ale ne to budu servisaci zeee
inak dik sa par tipov poviem ujovi ked sa zajtra vrati
OT: tak ma napada moj tato robi v jednej pravnickej firme a jeho sef ma BMW neviem presne ake ale tez fest drahe a tato strasne nerad s ty autom jazdi bo tez sa furt sere, ten si zasa robil prdel zo servisakov ze ... jaj ja uz chapem preco okolo tych vladnych BMW jazdi tolko tych motorkarov ja som myslel ze to su policajti ale ne to budu servisaci zeee
-
Runes
Addict
Lol ale nechapes oco tu ide proste nechceli reklamacku lebo to je ocividne chybny kus proste musia to poslat do tovarne na diagnostiku a netusim de je tovaren ale urcite to neni 5€ zalezitost tak mu treskli hento lenze si neuvedomili aku sprostost trepu- Proste ludska hlupost nema hranic a pokial sa jedna o slovaka a peniaze tak to je uz uplne mimo vesmiruerytrocyt napísal:Runes: Prepáč, neuznať reklamáciu kvôli tomuto, tak to je jednoducho pritiahnuté za vlasy až neuveriteľné. A hlavne u prémiovej značky.
-
Runes
Addict
no takze medzi casom to bolo tak ze sa pohnevali ujo zobral dakeho pravnika isli sa sudit nakoniec sa od toho upustilo lebo by to bolo nevyhodne lebo pravnik by stal tolko kolko rozdiel co stacilo doplatit nakoniec sa dohodli a dostal zato 250 ktora ma najazdene cca 30 000km dako sa proste pomerili dohodli sa ze na jar kupi unich auris pre moju polovicku a ten pokazeny siel na diagnostiku dade ani neviem kam ale daleko tusim belgicko ci co to
takze koniec v celku fajn