Lexus strata zaruky :-D

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lexus strata zaruky :-D

Príspevok od používateľa Runes »

nevedel som ci to dat sem abo do vtipov ale co poviete nato ze priatelkin otec stratil zaruku na lexuse ktori kupil ani nie pred rokom koli tomu ze jazdil na neutrali :-D akurat ze nebol automat ale manualna prevodovka :-D vacsiu hlupost som nepocul :-D clovek by povedal ze taka znacka ako lexus nebude vymyslat taketo hovadiny len aby nemusela vymenit auto. BTW prdel je v tom ze auto slo na reklamacku koli tomu ze za ten rok bol 6x v servise koli tomu ze raz ukazovalo malo oleja ale oleja dost ukazovalo ze stop ale nic autu nebolo a podobne proste ako keby len zly pocitac.

BTW ked som sa ho pytal tak na neutrali jazid akurat do krizovatky ze vyhodi rychlost a pomalicky brzdi :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na manuale ? ? ? ? :shock:

sudit sa s nimi ! ... sebemenj technicky uvedomely clovek nemoze nikdy nic taketo povedat ... chcel by som potriast rukou niekomu kto to vymyslel, lebo taky clovek to je unikat :-) :-) chcel by som videt technicky posudok na zdôvodnenie :-) :-) ...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

To je fakt dobrá blbosť. Odporúčam posunúť to vyššie, zrejme sa vykrúca predajca/súkromník, možno dokonca niekde v Toyote. Kontaktovať priamo importéra, respektíve zastúpenie značky.
Nemôže im to prejsť, pochybujem, že jazdu na N ako vravia dokážu vydokladovať.

Je to IS 220d že?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

volovinaa Volať šéfa! okamžite....
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Tak, tak, pytaj si veduceho, riaditela, ak nepomoze obrat sa priamo na import tu na SK (Lexus = Toyota), povedz co je vo veci a potom uvidis ten vietor aky tam budu mat, ked im bude hrozit strata licencie 8).

Pripadne skus s tym ist do ineho servisu, do inej toyoty v inom meste, najlepsie do konkurencie (iny majitel).
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:-D No jedna sa o toyotu v bratislave oproti auparku :-D model auta neviem to by som tresol ci 220 abo 250 a podla mna sa vykrucaju koli tomu aby nemuseli poslat naspat lebo ked som sa pytal uja tak vravel ze tam bol bez pravnika a silou mocou mu chceli nanutit auto nech s nim odide on ich nastastie poslal do ... a siel prec na nahradnom to je 250ka. Vravel ze zo srandy este siel aj za ich servisakom a teho ked sa to opytal tak dvihol ruky ze on nevie on nevie musi pozret manual :-D. Proste podla mna sa im nece robit reklamacku daco zaderili asi si ani neuvedomovali co trepu lebo jeho argument bol hned sak to je manual vtedy sa typci zarazili a uz hapkali. Ale kazdopadne si spravili dobre zle meno, sak ujo proste cel silou mocou ze lexus ale jak mu toto spravili tak bude cet asi peniaze a jak vravel radsej kupim 2 octavky, no uvidim :-D kazdopadne keby neboli hlupy nechaju mu to nahradne nech doplati par drobnych a je pokoj :-)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Alebo si otec tvojej frajerky túto básničku iba vymyslel. Ja tomu neverím a keď sa tu aj na hlavu postavíš, veriť nebudem.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nic vzlom ale na keru ... by si takuto hlupost dakto vymyslal ??? Proste cele to vzniklo natom ze ty experti nechceli reklamaciu a boli natolko lenivy ze sa ani nepozreli ci ma automat abo manual. A vznikla takato trapnost. Kazdpadne cakam na vyjadrenie Mateqa v SS bo podla mna bol pritom abo co inak neviem odkial by vedel model bo som sa pytal a vraj hej bola to 220.

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 10:02 )
jou a tka ma napada ked sa to neviriesi v dohladnej dobe tak potom dam cas kedy to bude aj v telke bo ma dakych kamaratov redaktorov a ty sa toho radi chytia, len skoda ze to s tym neutralom mu nedali na papieri ale len ustne sak to bol jeden zdovodov preco neprevzal auto.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Runes napísal:Kazdpadne cakam na vyjadrenie Mateqa v SS bo podla mna bol pritom abo co inak neviem odkial by vedel model bo som sa pytal a vraj hej bola to 220.
No popravde ma iba zaujímalo o aký model ide a aj keď to bola stávka skoro na istotu, radšej som sa ešte spýtal.

Nakoľko keď si spomenul manuál. LS, RX, GS sa v manuáli nepredávajú, a z IS -
do 250 sa montuje síce manuál aj automat, ale priznám sa že 250 v manuále som v živote nevidel. 220d sa zase naopak nerobí inak ako s manuálom.

Problém je v tom, že na Einsteinovej je súkromník, ktorý robí dílera Toyoty a dali mu tam aj Lexus nakoľko má výhodu že je v Bratislave. A správa sa takto lebo ide priamo o jeho prachy, nie prachy koncernu. Každý súkromný díler každej značky sa bude vykrúcať, keď mu budeš vracať auto. Odporúčam vydierať neprevzaním vozidla a voziť sa na na 250tke :D Každopádne nech od neho aspoň vymámi písomný protokol o neuznaní reklamácie, ten sú povinný udať, tu nechápem kde je problém. To akože prijali auto do servisu, dali náhradný voz, a potom mu jeho pôvodný vracali bez jediného papiera? To asi ťažko, bez papiera o tom čo sa sním dialo/nedialo a prečo neprevzať vozidlo!

Následne sa na nich vykašlať a spraviť záručný servis zadara tu http://www.atza.sk/. Myslím že by pomohli aj spraviť poriadok s PPC Teamom, pokiaľ si vypíta správne adresy :wink:
Taktiež použiť prípadne sťažnosti.sme.sk ako mediátora.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No cely proces co ja datujem je taky ze chodil na roznych nahradnych autach lebo to auto bolo fakt ze skoro kazdy mesiac v servise ako najlepsie co doniesol dako zaciatkom leta bol taky maly bufet :-D tusim RX ci co to. No a proste uz asi 3 tyzdne jazdi na tej 250ke tu mu dali vtedy ked zobrali auto do servisu ze poslu do tovarne. S tym ze viac menej komunikoval s nimi pravnik . Ten je na dovolenke a tentotyzden volali ze ma dojst tak ujo dosiel a zadelili mu hento, s tym ze mu to ale papierovo nedali a ako si spominal neprebral svoje auto a siel prec na nahradnom bo teraz isli na svatbu do svidnika a necel riskovat. Teraz ma tak napada asi tak 4 mesiace doazdu ked bol zase raz s nim na reklamacke tak si z nich robil prdel ze svagor (to akoze ja) ma 15 rocny citroen a sa mi smeje ze co to mam za srot.

inak dik sa par tipov poviem ujovi ked sa zajtra vrati :-)

OT: tak ma napada moj tato robi v jednej pravnickej firme a jeho sef ma BMW neviem presne ake ale tez fest drahe a tato strasne nerad s ty autom jazdi bo tez sa furt sere, ten si zasa robil prdel zo servisakov ze ... jaj ja uz chapem preco okolo tych vladnych BMW jazdi tolko tych motorkarov ja som myslel ze to su policajti ale ne to budu servisaci zeee :-D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Runes: Prepáč, neuznať reklamáciu kvôli tomuto, tak to je jednoducho pritiahnuté za vlasy až neuveriteľné. A hlavne u prémiovej značky.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt napísal:Runes: Prepáč, neuznať reklamáciu kvôli tomuto, tak to je jednoducho pritiahnuté za vlasy až neuveriteľné. A hlavne u prémiovej značky.
Lol ale nechapes oco tu ide proste nechceli reklamacku lebo to je ocividne chybny kus proste musia to poslat do tovarne na diagnostiku a netusim de je tovaren ale urcite to neni 5€ zalezitost tak mu treskli hento lenze si neuvedomili aku sprostost trepu- Proste ludska hlupost nema hranic a pokial sa jedna o slovaka a peniaze tak to je uz uplne mimo vesmiru
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pokial to je pravda tak je to na zaplakanie, kebyze by sa to dozvedel Lexus tak velmi pochybujem ze by tomu servisu nechali licenciu :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sak vravim ked sa neumudria pojde to aj do medii to som si isty :-) kazdopadne prisli o dost dobreho zakaznika mal v plane kupit casom aj ine ale teraz uz ani nece ten nahradny.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No nestaci si vybrat dobru znacku.Treba si vybrat aj seriozneho predajcu.A ak clovek nema stasie,tak to moze koncit aj takto...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no takze medzi casom to bolo tak ze sa pohnevali ujo zobral dakeho pravnika isli sa sudit nakoniec sa od toho upustilo lebo by to bolo nevyhodne lebo pravnik by stal tolko kolko rozdiel co stacilo doplatit nakoniec sa dohodli a dostal zato 250 ktora ma najazdene cca 30 000km dako sa proste pomerili dohodli sa ze na jar kupi unich auris pre moju polovicku a ten pokazeny siel na diagnostiku dade ani neviem kam ale daleko tusim belgicko ci co to :-) takze koniec v celku fajn :-)
Napísať odpoveď