Nainstaloval som si do notebooku W7. A ked spustim nejaku hru tak mam na okraji cierne pasy, lebo mam male rozlisenie. Vecsie nemozem dat lebo to bude sekat. Na windowse XP a Vista mi to nerobilo, da sa to nejako spravit aby som nemal po bokoch pasy ale aby sa to dalo na cely displej? Napr NFS MW mam na 1024x768 a viac uz ani nie je dovolene a mam tam pasy. GRID 800x600 pasy 1024x600 uz pasy nie su (uz len maly na spodu ale to je fuk)
diky za odpovede
Win 7 + hry
ati mobility radedon hd3470. Ked budem doma pozrem ccc. Co asi tak mam hladat?
// Sorry ze je to tak nezrozumitelne rozpisane, pisal som s mobilu. Este dolpnim rozlisenie displeja 1440x900. (16:10) V Gride sa mi da nastavit maximalne rozlisenie 1280x768 alebo take podobne, a je to na cely displej. Akurat ze dole vidiet asi centimeter cierne pasy. Ale je to vzdy lepsie ako keby mali byt 20cm pasy po bokoch. v NFS MW sa da nastavit max 1024x768 ale to nie je na celu obrazovku. Co mam nastavit v CCC aby to slapalo?
// Sorry ze je to tak nezrozumitelne rozpisane, pisal som s mobilu. Este dolpnim rozlisenie displeja 1440x900. (16:10) V Gride sa mi da nastavit maximalne rozlisenie 1280x768 alebo take podobne, a je to na cely displej. Akurat ze dole vidiet asi centimeter cierne pasy. Ale je to vzdy lepsie ako keby mali byt 20cm pasy po bokoch. v NFS MW sa da nastavit max 1024x768 ale to nie je na celu obrazovku. Co mam nastavit v CCC aby to slapalo?