Win 7 + hry

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Win 7 + hry

Príspevok od používateľa Sapo »

Nainstaloval som si do notebooku W7. A ked spustim nejaku hru tak mam na okraji cierne pasy, lebo mam male rozlisenie. Vecsie nemozem dat lebo to bude sekat. Na windowse XP a Vista mi to nerobilo, da sa to nejako spravit aby som nemal po bokoch pasy ale aby sa to dalo na cely displej? Napr NFS MW mam na 1024x768 a viac uz ani nie je dovolene a mam tam pasy. GRID 800x600 pasy 1024x600 uz pasy nie su (uz len maly na spodu ale to je fuk)
diky za odpovede
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

akú máš grafiku? na ATI sa taká vec nastavuje v CCC, pokiaľ viem. u nvidie by to malo byť podobné
Sapo
Addict
Addict

ati mobility radedon hd3470. Ked budem doma pozrem ccc. Co asi tak mam hladat?

// Sorry ze je to tak nezrozumitelne rozpisane, pisal som s mobilu. Este dolpnim rozlisenie displeja 1440x900. (16:10) V Gride sa mi da nastavit maximalne rozlisenie 1280x768 alebo take podobne, a je to na cely displej. Akurat ze dole vidiet asi centimeter cierne pasy. Ale je to vzdy lepsie ako keby mali byt 20cm pasy po bokoch. v NFS MW sa da nastavit max 1024x768 ale to nie je na celu obrazovku. Co mam nastavit v CCC aby to slapalo?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

pehladal som ccc na win7 a tam to stojí za prd :roll: v XP som si to nastavil kedysi. odvtedy ked spustím ccc, tak hneď zamrzne :lol: takže tam to nepozrem
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

je to sposobene tym ze W7 neroztahuje umelo ako to bolo pri xp v 7 si musis nastavit sirokouhle zobrazenie v hre .. ak to hra nepodporuje vascinou su patche alebo nejake zasahy do hry aby to slapalo widescreenforum alebo tak nejak sa tym zaobera pripadne forum na tu danu hru,,
Sapo
Addict
Addict

Aha cize mozem ist hladat patche na hry. No dakujem za odpoved
Napísať odpoveď