Acronis disk irector suite
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Acronis disk irector suite
Ahojte, viete mi niekto prosim porait ako mozem va isky spojit o jeneho s tymto programom? lebo su tam len 4 moznosti v tomto programe
- vytvorit novy diskovy oddiel
- zvacsit volny priestor
- kopirovat diskovy oddiel
- obnovit diskove oddiely
Ide o to, ze mam dva NTFS disky (particie) C a E, ktore chcem spojit, na jednom je Win. a na druhom su nejake tie fotky... Ide mi o to, aby mi to nezmazalo fotky a za chodu win. vsetko spojilo pekne. Ako sa to prosim robi? Dakujem
- vytvorit novy diskovy oddiel
- zvacsit volny priestor
- kopirovat diskovy oddiel
- obnovit diskove oddiely
Ide o to, ze mam dva NTFS disky (particie) C a E, ktore chcem spojit, na jednom je Win. a na druhom su nejake tie fotky... Ide mi o to, aby mi to nezmazalo fotky a za chodu win. vsetko spojilo pekne. Ako sa to prosim robi? Dakujem
-
Adulko1
Light Professional
Mm s tym mierne problemy... Ide o to, ze cez tento program sa snazim spojit disk E ( cca. 12 Gb) s diskom C (co je cielovy disk) Urobil som to tak, ze klikol som v programe na disk E dal slucit, vybral C a tam mi vypisalo, ze mam vytvorit novu zlozku alebo vybrat nejaku z disku C, kde budu importovane vsetky data z E ( ale ja som ho sformatoval ..) tak som vytvoril akoze novu zlozku v C v programe a dal dalej. a potom uz len finish. Restartlo PC a vsetko porobilo a ked zapnem tento PC, tak tam ten disk E nieje!!
Ale ked otvorim tento program, tak ho vidim ako neprideleny, tak som dal obnovit ho a skusam to nejako, ale v tento pc ho uz nevidim a ani ho nezlucilo s C
neviete mi prosim pomoct?
Nepriradený E:? Ak Ti ešte ukazovalo E:, tak ešte nebolo zrušené. Daj červený krížik (Delete) a bude zrušené. Ak už je zrušené, tak žiadne E: nevidíš, iba prázdne miesto. Toto prázdne miesto môžeš potom pridať disku C: tak, že na disku C: dáš voľbu Resize a tým môžeš zväčšíť jeho kapacitu.
(samozrejme toto sú všetko len moje dohady, bo neviem ako máš skutočne urobené partície.. napr. ak máš ešte jednu partíciu D: umiestnenú presne medzi C: a E:, tak to môže byť problém)
(samozrejme toto sú všetko len moje dohady, bo neviem ako máš skutočne urobené partície.. napr. ak máš ešte jednu partíciu D: umiestnenú presne medzi C: a E:, tak to môže byť problém)
-
Adulko1
Light Professional
no ja mam teraz tak, ze mi zostal disk E s velkostou 15 Mb ...
A to neviem co mam s tym robit, neslo mi to zlucit .. Takze to mam dat nejake tlacidlo zrusit? A potom rozsirit disk C a budem tam mat na vyber aj E?
EDIT: mam jeden disk, ten bol rozdeleny kamosom na C (tam je OS), D (fotky a pesnicky a pod.) a E (len taky) Tak tak
EDIT: mam jeden disk, ten bol rozdeleny kamosom na C (tam je OS), D (fotky a pesnicky a pod.) a E (len taky) Tak tak
- klikni na E: a zvoľ možnosť zrušiť partíciu (v angličtine to je Delete, český preklad v Acronise neviem)
- klikni na partíciu D: a zvoľ zmeniť veľkosť (Resize)
- zväčši partíciu D: o uvoľnených 15MB
Priraďovať týchto 15MB partícii C: by bolo zbytočne komplikované, zdĺhavé (možno aj na niekoľko hodín) a zbytočne rizikové..... a 15MB Ťa na C: nijak extra nespasí.
- klikni na partíciu D: a zvoľ zmeniť veľkosť (Resize)
- zväčši partíciu D: o uvoľnených 15MB
Priraďovať týchto 15MB partícii C: by bolo zbytočne komplikované, zdĺhavé (možno aj na niekoľko hodín) a zbytočne rizikové..... a 15MB Ťa na C: nijak extra nespasí.