a/ pruženie sa Ti zdalo tvrdšie, ale čo to znamená aj bmw má tvrdšie pruženie a dá sa s tým žiť.gogo956 napísal:DMC12
a/ v 911 som sedel ako spolujazdec, pruzenie sa mi zdalo tvrde a posed dost nizko- ale nehovorim ze by to bolo zle auto, len ma okrem vyzoru nijako zvlast neoslovilo.
b/ vo Veyrone som nesedel, len nejaky chlapik tu z okolia kde byvam na nom / este okrem Ferrari, neviem aky typ/ obcas chodieva a to auto sa mi vyzorovo proste nepaci, vyzera ako zehlicka.
c/ keby som uz fakt ze musel oznacit nejaky sportak za srdcovku, tak :
http://bentley-continental-gt.info/imag ... 43429.jpeg
oproti Veyronu je asi tak 10tis x krajsi![]()
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 21:32 )
"3. Podla mňa je aj Ferrari 430 Scudria pohodlnejšie ako Wrangler. Wrangler presne "superšport" z opačnej strany, do terénu. Tak isto nepohodlný, s tvrdým odpružením atď."
- Wrangler ma ako terenne auto tu vlastnost, ze sa s nim dostanes skoro vsade kde chces, to je to co ma na nom spolu s dizajnom fascinuje. Jednoduchost a ucelnost preverena rokmi.
Premavat sa na dialnici sem a tam 300-vkou je nezaujimave. A zavodny okruh je uz nad moje chapanie.. To by Ta akoze bavilo sa tocit furt dokola? Chapes ze zobrat kvalitny terenak a ist niekam do vrchov, na nespevnene cesty, hocikde kde ta v tej chvili napadne, je zazitkovo nieco uplne ine?
Samoucelna rychlost ma neoslovuje..
http://www.jeep.sk/gallery_popup.php?se ... d=2&pnum=8
b/ vyzor je jedna vec, to ti neberiem každému sa páči niečo iné. Ale Veyron nemôžeš porovnávať s hocičím, vlastne s ničím. Je to trieda sama pre seba. Žiadne iné auto ,ktoré sa dá používať každý deň, ktoré by dokázala riadiť aj tvoja babka nie je také rýchle(ostatne 1001 PS a max. cez 400km/h hovorí sama za seba).
c/ešte raz, Veyron a Bentley už určite , nie sú športiaky, nič čo váži 2 tony nie je športiak ani zdaleka.
A to posledné je nejaký vtip ? Neviem v akej dimenzii žiješ Ty, ale v tejto kde ja ,je jazdenie po okruhu normálne, chcenie sa zlepšovať v zákrutách atď. Ak ťa to nudí tak skús Nurburgring tam sa najbližších 10 rokov nudiť nebudeš. Nehovorím že offroad je zlý, je to zábava. Ale stavať svoju zábavu na naháňaní veveričiek po lese v aute za 30 000, no neviem.....