Aky kupit snowboard? poradte

O športe...
Pato92
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Pato92 »

tak určite aj nejake tie skoky.
Kinderko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kinderko »

Ahojte.
Chcem si kúpiť snowboard Bataleon Goliath a viazanie Burton Freestyle.
Má niekto túto dosku?
Aké sú vaše názory na Bataleon?
krumpal palo
Novice
Novice

aky kupit snowboard?poradte

Príspevok od používateľa krumpal palo »

ahoj,viete mi niekto poradit..mam syna vysokeho 130cm..ma 25kg..lyzuje 4roky a tento rok bol v snowb.skolke a islo mu to super.zamilaval sa a chceme mu zadovazit snowb.oplati sa kupit zanovny??ako na to?? Ma 9rokov,fyzicky je zdadny len je chudy..posunte ma niekto..dakujem
reznick
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Synovi kup urcite ojazdenu dosku staci okolo 110 cm. Urcite o rok podrastie a bude potrebovat znova nieco nove. Preto sa mu neoplati kupit novu dosku. Pre deti je velmi dolezite ako maju nastaveny stance - vzdialenost medzi viazaniami. Ten by mal rovnat dlzke nohy od kolena po chodidlo (viac neskoci ale menej urcite nie)
ImmortalDARK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ImmortalDARK »

rozmyslam nad kupou dakeho boardu, stala som na tom asi tak pred dvoma rokmi, no konecne by som sa na tom chcela naucit aj poriadne a neviem ci ako zacinajuci si mam kupit nieco drahsie a lepsie co mi uz vydrzi par rokov abo mi staci aj cosi lacnejsie lebo tak ci tak ho znicim ked zacinam?co skor odporucate? a tiez chcela by som poradit co hovorite na znacku Limited 4 you ..nejak sa mi k nej nedari nic moc najst..diky za radu :)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ked zacinas tak nad tym velmi nerozmyslaj... Ide o to ako velmi ta to chyti. Ked na tom mienis stat par dni za sezonu tak je jedno ake budes mat drevo (L4Y) je urcite dobra znacka. Ina situacia nastane ked sa ti to naozaj zapaci a zacnes si uvedomovat rozdiel medzi drevami. Nejde ani tak o znacku ale skor o to aky styl chces jazdit (ci to bude len smykanie na zjazdovke alebo chces nieco skocit prip. nejaky freeride. Na kazdy styl (ak si to chces fakt uzit) potrebujes drevo ktore mu vyhovuje.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

BOrci som zúfalý.
Jazdím už asi 4 roky, freeride mi ide super tento rok som začal aj freestyle. Slejdy už ich prá fatk ovládam a skoky len graby.Povedal som si že by sa zišiel nejaký nový snb ale nechcem do toho nejak vrážať a tak som natrfil na značku WESTIGE. Zaujali ma dve dosky a to tieto

Kód: Vybrať všetko

http://www.ar-snowboard-shop.sk/snb_snowboard-westige_typo_08_09-174593167-393963952-snowboardy-pre-dospelych/

Kód: Vybrať všetko

http://www.ar-snowboard-shop.sk/snb_snowboard-westige_urban_delight_08_09-383253855-172863942-snowboardy-pre-dospelych/
Vobec si spomedzi týchto dvoch dosiek neveim vybrať. DOsť mi záleží na širokom postoji,tvare päty a špičky(kvoli výzoru,nechcem nič ostré) a aby doska vydržala.

Vobec nemám skúsenosť z touto značkou majú ju dvaja kamaráti ale sú začiatočníci. BOrci čo mi poradíte? O dizjn mi nejde.
susedx
Novice
Novice

porovnanie snowboardov

Príspevok od používateľa susedx »

co poviete na tieto snowboardy?
http://www.ar-snowboard-shop.sk/snb_sno ... 1-westige/

http://www.ar-snowboard-shop.sk/snb_sno ... 644-trans/

http://www.ar-snowboard-shop.sk/snb_sno ... 3483-hell/

pozeral som co najvacsiu velkost a co najlepsiu cenu, som zaciatocnik ale rad by som aby to nieco vydrazalo:) ...vyska cca 190 a vaha 93
miiskoo2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa miiskoo2 »

Caute co poviete na toto viazanie?Som zaciatonik a chcem aby nieco vydrzalo
http://www.ar-snowboard-shop.sk/snb_via ... dospelych/
jojak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jojak »

chcem si kupit SNB ale nvm aky, potrebujem poradit ze aky dlhy by mal byt ked meriam 185 cm...
ptm na ake znacky sa mam pozerat

diky
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kolko vazis?
jojak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jojak »

okolo 70 kg ale jazdil som uz 4 roky len som si pozicaval board
1rider250
Novice
Novice

Zdravim všetkých snb maniakov!!!

Príspevok od používateľa 1rider250 »

Prosim vas ak sa tu najde nejaky skuseny snb maniak tak by som potreboval poradit mam vyšku 2metre a važim 93kg nohu mam 45 prosim vas stači mi snowboard 157cm? a viazanie m/l?????
Lajdel
Novice
Novice

Re: Aky kupit snowboard? poradte

Príspevok od používateľa Lajdel »

Zdravim. Snowboardujem uz tri roky, ale kedze moja prva doska nebola ziadna vyhra, je skoro rovnako vysoka ako ja a kedze som žiena, nic moc s nou nezrobim. Preto chcem teraz investovat do novej, len moj problem je, ze sa nejak do znaciek a do toho, co by bolo pre mna vhodne nerozumiem. Vedel by niekto poradit?
cooler
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cooler »

caute, prosim vas, chcel by som si kupit nejaky komplet snowboardovy set pre zaciatok, za priaznivu cenu. Ale zasa aby daco vydrzal. Do snowboardov sa este nevyznam a tak by som sa chcel s vami poradit. Ak niekto vie, pls pomozte mi s vyberom. Vopred Dik. :)
dzala
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dzala »

pre Lajdel, skus niečo od gravity alebo od roxy to je čisto pre ženy roxy sice neni az tak lacná ale je asi naj :) ked tak skus flow..
pre cooler, ak chces komplet pre začiatocnikov tak si pozri na snowboard-zezula.cz komplety od značky gravity , je to lacná a zaroven aj kvalitná značka , na slovensko nad 100€ posielaju zbozi zadarmo :) inak nejake 3ečka :)
cooler
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cooler »

ok akurat idem na lyziarsky na bord sa ucit tak pls posielajte nejake typy.. :) vopred dik
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Kupa SNB

Príspevok od používateľa xmatkoo »

nazdarte... chystam sa kupit novy snb, som pomerny zaciatocnik mal som 2 hodiny s ucitelom. jazdit do buducna freestyle by som chcel.... co hovorite na tento?
http://www.snowboard1.sk/snowboard-lama ... 001-c-928/ :?: :?: :?: popripade poradte niečo :P (mam 182 cm)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa SNB

Príspevok od používateľa audiotrack »

z tých dvoch rovnakých linkov čo si dal radšej ten prvý
xmatkoo
Medium Star
Medium Star