win xp versus win vista
win xp versus win vista
ahojte. potreboval by som poradit ohladne instalacie softwaru. momentalne mam naistalovany win7, ale nie som s nim moc spokojny a tak rozmyslam medzi win xp alebo win vista. co mi odporucite? dakujem
no ved oto ide. pri xp som nemal problem s nicim, kdez to s win 7 mam stale nieco. budto nekomunikuje s fotakom alebo po pripojeni navigacie ju nenajde a pod.typek61 napísal:ja som si tiež natiahol 7 ale tak nemal som nan cas vieš ako to chodi už som vzvyknuty na xp
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ono XP vs. Vista boj vlastne neexistuje. Vista je medziprodukt, alebo medzistupeň medzi XP a 7. A keď budú 7 v úplne finálnom štádiu [rozumej minimálne oservicepackované], tak vtedz budú z časti použiteľné ako XP SP3. Takže najrozumnejšie riešenie je naozaj Win XP. Btw. ako čítam tak čítam, ľudia majú kopec problémov s Vistami. Fičím na nich už nejaký ten rok a stále všetko ide. Z času na čas crash, ale hry idú, aj keď ich treba často fixovať. Čo sa týka zapájania periférií, s tým moc skúsenosti nemám. Takže XP bude asi naozaj najlepšia voľba...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vsetci nadavaju na hlistu ale ja som ju dostal s notebookom a preinstalovat som ju chcel ais tyzden ted ju uz mam pol roka a nechapem co nadavaju v principe mi pride iba kao vytunovane XPcko vobec mi nepada dokonca mi nanej idu aj hry ktore xp necelo
akurat sa treba trosku v nej rozkukat
takze ak si vistu nemal daj vistu a skus aspon 2 tyzdne na nej existovat ak nie tak poto m daj xp 
No vidim,ze co clovek,to ina skusenost.Ja som mal Vistu asi rok ako primarny OS.Nebudem to tu rozpisovat-proste to blblo.Mal som ju na booku,ktory v kuse hucal(ventilatory),nakolko vista vytazovala book aj vtedy,ak som na booku nic nerobil.
Po nahodeni XP book pracuje krasne.Super teploty,potichucky a pocitac je stabilny a hlavne pracuje rychlejsie.
Book bol kupeny s Vistou a jedna sa o ACER ASPIRE 5610.Mam tam 2G RAM a 2core Intel1,6GHz.
Takze moja skusenost-jednoznacne XP.
Po nahodeni XP book pracuje krasne.Super teploty,potichucky a pocitac je stabilny a hlavne pracuje rychlejsie.
Book bol kupeny s Vistou a jedna sa o ACER ASPIRE 5610.Mam tam 2G RAM a 2core Intel1,6GHz.
Takze moja skusenost-jednoznacne XP.
Ja mam nainstalovanu Vistu Home Premium 64bit v podstate od kedy bola vydana a k XPcku by som sa urcite nevratil. Zo zaciatku som tiez riesil to ze disk satale nieco robil a ze vytazovala PC ale po case som prisiel na to ze staci vypnut indexovanie (alebo to par dni nechat a disk sa ukludni) a zaroven povyhadzovat nepotrebne ulohy z Task Shedulera - tam je vela uloh, ktore sa spustia ked pocitac nic robi, Microsoft to nimi myslel dobre ale na ukor zatazenia pocitaca.
Na notebooku (Acer One - Intel Atom 1,6Ghz) mam Windows 7 a na tom notebooku ide podstatne lepsie ako povodne XPcko, ktore tam bolo len si nan treba zvyknut lebo je tam dost zmien.
A este taka subjektivna skusenost - rodicom som pred par dnami instaloval XP lebo oni nic nove nechcu, co sa pocitaca tyka tak je to Q9400, 4GB RAM. Na tomto pocitaci XP ako nova instalacia, po skontrolovani, defragmentovani atd. islo horsie ako Vista x64 na mojom, rovnakom pocitaci po pol roku od instalacie, co sa tyka startovania, spustania programov.
A nehovorim o problemoch, s ktorymi sa bezne stratavam u XP - problem s Wifi, podpora SSD diskov,...
Na notebooku (Acer One - Intel Atom 1,6Ghz) mam Windows 7 a na tom notebooku ide podstatne lepsie ako povodne XPcko, ktore tam bolo len si nan treba zvyknut lebo je tam dost zmien.
A este taka subjektivna skusenost - rodicom som pred par dnami instaloval XP lebo oni nic nove nechcu, co sa pocitaca tyka tak je to Q9400, 4GB RAM. Na tomto pocitaci XP ako nova instalacia, po skontrolovani, defragmentovani atd. islo horsie ako Vista x64 na mojom, rovnakom pocitaci po pol roku od instalacie, co sa tyka startovania, spustania programov.
A nehovorim o problemoch, s ktorymi sa bezne stratavam u XP - problem s Wifi, podpora SSD diskov,...