stredna škola .....grafika a praca s PC

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

stredna škola .....grafika a praca s PC

Príspevok od používateľa Zaxman »

hladam skolu kde sa uči počitačova grafika atd spojene s PC .............nemyslim skolu kde sa učite opravovať pc .......niečo ako spravca sieti alebo podobne blbosti........myslim strednu ktora je čisto zamerana na pracu s pc grafikou alebo hocičoho ineho ohladom pc

ked myslim hladam tak odvas kcem že kde ta škola je nie či existuje abo tak .......viem niečo takeho je v trenčine ale neni to presne ono
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja ked som sa hlasil na strednu, tak SOU Kukucinova v Poprade mala odbor Grafik Digitalnych Medii . Je to sice SOU, ale vraj je to skola na urovni. neviem posudit nenavstevujem
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

niečo blišie poprad je daleko ja som z Martina a ako nerobylo by problem ist na intrak ale zas až tak daleko nie
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Ja som chodil na priemyslovku v Martine Na Technické Lýceum a po druhom ročníku sme si mali vybrať že aké chceme zameranie. Nuž mali sme to šťastie že riaditeľ povolil jednu triedu informatiky takže ak by si mal to šťastie...
Ale Pár vecí čo vďaka tomu mám ako napríklad CCNA 1+2 (certifikáty zo sieťových technológií), pár poznatkov o programovaní, a aj čosi z tej počítačovej grafiky.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

myslim že technicke lyceum nema nič spoločne stym čo kcem ja ale aj tak dik
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Ja chodim na SPSE do Piestan na odbor elektrotechnika a od tretieho rocnika si mozes vybrat zameranie...a ja som si vybral informaticke a telekomunikacne systemy...
Sice s grafikou tam nic nerobime, ale ohladom sieti a programovania vcelku dost...len su tu aj elektrotechnicke predmety, co teba az tak nezaujima,ale tak nenajdes skolu, kde sa uci, len to co chces ty...
:wink:
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

manager666 napísal:Ja chodim na SPSE do Piestan na odbor elektrotechnika a od tretieho rocnika si mozes vybrat zameranie...a ja som si vybral informaticke a telekomunikacne systemy...
Sice s grafikou tam nic nerobime, ale ohladom sieti a programovania vcelku dost...len su tu aj elektrotechnicke predmety, co teba az tak nezaujima,ale tak nenajdes skolu, kde sa uci, len to co chces ty...
:wink:
no myslim ze on ju nasiel len mu nevyhovuje poloha...SOU kukucinova poprad myslim ze vyhovuje presne tomu co chce....a uz to nieje dokonca ani SOU ale stredna skola bla bla nieco.... :lol:
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mily moj a ty si myslis, ze spravca sieti ti bude opravovat pocitac? Sak ako myslis no. BTW: Na kazdej strednej skole zamerane jna pocitace je v druhom, alebo tretiom rocniku hodina s nazvom pocitacova grafika. Myslim, ze stredna skola s takymto zameranim ani nie je.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Shark_360 napísal:Mily moj a ty si myslis, ze spravca sieti ti bude opravovat pocitac? Sak ako myslis no. BTW: Na kazdej strednej skole zamerane jna pocitace je v druhom, alebo tretiom rocniku hodina s nazvom pocitacova grafika. Myslim, ze stredna skola s takymto zameranim ani nie je.
myslim ze uz len nazov grafik digitalnych medii hovori za vsetko
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v BB na Stavebnej je daky graficky odobor, v Zv je tusim daka sukromna umelecka a tam je tiez graficky odbor
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a maju nejaku stranku te školy ?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Zaxman napísal:a maju nejaku stranku te školy ?
Hej vola sa google... Namatkovo http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pozri sa v bratislave mas viac skol podobneho zamerania napr ja chodim na soue rybnicna raca sice mame v nazve soue ale uz sme stredna skola nazov ostal kvoli certifikatom a podobnym haluskam s firmami, inak u nas je zamerani uz od prceho rocnika tyzdenne mam cca 15 +- 2 hodin za pc urcite ja mam konkretne mechanik pocitacovych sieti, hodiny mame technicke vybavenie pocitacov , programove vybavenie pocitacov, informatika , programovanie, kazde oddelene s inym ucitelom ,

kazdopadne ak chces grafiku na vedlajsej ulici je streda skola poligrafikca kde sa uci projektovat kreslit navrhovat vyhradne pomocou pc, dokonca pri nastupe na skolu dostavas zlavu na zakupenie notebooku coje tam myslim dost dolezita vec :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

indigo.......a mate stranku .......ja viem že je google ale je kopu škvol z takym istym nazvom tak radšej si ju vypitam http://www.soue.sk/ asi to je tato ale ak nie tak ma oprav pls

a ešte ozig je to naročna škola čo sa tyka znamok myslim ako ked kcem aby ma prijali či je tam niečo take ako na gympel napr. 1-2 znamky ...........
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Zaxman napísal:indigo.......a mate stranku .......ja viem že je google ale je kopu škvol z takym istym nazvom tak radšej si ju vypitam http://www.soue.sk/ asi to je tato ale ak nie tak ma oprav pls

a ešte ozig je to naročna škola čo sa tyka znamok myslim ako ked kcem aby ma prijali či je tam niečo take ako na gympel napr. 1-2 znamky ...........
stranku si trafil hej je to ta ale na nej moc teda nenajdes kedze admin zo skoly odisiel :D , mame este jednu pod adupage ale tu presne ani ja sam neviem a co sa tyka studia ? prejdes urcite :wink: ak ta pc bavi tak nemas sancu po pokazit , je to klasika 4rocne denne studium s maturitnou skuskou + ti daju aj vyucny list , daju sa u nas robit rozne certifikaty podla toho ci chces alebo nie cisco je u nas myslim od 2 rocnika :)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Moj byvali spoluziak chel tiez taketo zamerane, a preto isiel do Noveho Mesta nad vahom :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no našiel som strednu odbornu školu v BB .........je tam intrak 400sk mesačne aj z netom čo je vpoho podla mna .............a je tam zameranie

Grafik digitálnych médií
Žiak vie spracovať animácie, zvukové a videosekvencie, upravovať digitálne fotografie, vytvoriť www stránky, použiť rôzne návrhárske techniky, upravovať multimediálne produkty, spájať textové, obrazové a zvukové sekvencie, obsluhovať počítačové systémy,
diagnostikovať prevádzkyschopnosť a funkčnosť systémov prostredníctvom meracej techniky, pracovať s počítačom so základnými obslužnými programami a aplikačnými vybaveniami používanými na pracovisku, spolupracovať pri prevádzkovaní počítačovej siete.

http://web.stonline.sk/souptbb/Uchadzac ... tml#grafik

chodil niekto na tu školu teda ?? ake to tam je atd. ?? ?

//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 19:06 )
pls ak by sa niekto mohol vyjadriť .------kdo tam chodil ...........v akych programoch sa tam učim niekto spominal photoshop potom niečo v pascale že sa tam robi ...nvm no niekto tam snad chodil a chodi aj na hojka
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Neviem kam mam dat tento prispevok, tak ho dam sem.
ja som chodil na stredne ucilistie a mam len vyucny list a potreboval by som si spravit strednu skolu s maturitov, ale uz robim tak by to malo byt popri robote.
Neviete niekto či je taka moznost a ak ano tak poznate nejaku SS kde by som mohol takto studovat?(len nech to nieje nejaka obchodna akademia, najlepsie by bola elektrotechnicka, alebo nieco podobne)
Diki za odpovede
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a odkial si ?
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »