stredna škola .....grafika a praca s PC
stredna škola .....grafika a praca s PC
hladam skolu kde sa uči počitačova grafika atd spojene s PC .............nemyslim skolu kde sa učite opravovať pc .......niečo ako spravca sieti alebo podobne blbosti........myslim strednu ktora je čisto zamerana na pracu s pc grafikou alebo hocičoho ineho ohladom pc
ked myslim hladam tak odvas kcem že kde ta škola je nie či existuje abo tak .......viem niečo takeho je v trenčine ale neni to presne ono
ked myslim hladam tak odvas kcem že kde ta škola je nie či existuje abo tak .......viem niečo takeho je v trenčine ale neni to presne ono
-
nejakymarko
Addict
ja ked som sa hlasil na strednu, tak SOU Kukucinova v Poprade mala odbor Grafik Digitalnych Medii . Je to sice SOU, ale vraj je to skola na urovni. neviem posudit nenavstevujem
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som chodil na priemyslovku v Martine Na Technické Lýceum a po druhom ročníku sme si mali vybrať že aké chceme zameranie. Nuž mali sme to šťastie že riaditeľ povolil jednu triedu informatiky takže ak by si mal to šťastie...
Ale Pár vecí čo vďaka tomu mám ako napríklad CCNA 1+2 (certifikáty zo sieťových technológií), pár poznatkov o programovaní, a aj čosi z tej počítačovej grafiky.
Ale Pár vecí čo vďaka tomu mám ako napríklad CCNA 1+2 (certifikáty zo sieťových technológií), pár poznatkov o programovaní, a aj čosi z tej počítačovej grafiky.
-
manager666
Star
Ja chodim na SPSE do Piestan na odbor elektrotechnika a od tretieho rocnika si mozes vybrat zameranie...a ja som si vybral informaticke a telekomunikacne systemy...
Sice s grafikou tam nic nerobime, ale ohladom sieti a programovania vcelku dost...len su tu aj elektrotechnicke predmety, co teba az tak nezaujima,ale tak nenajdes skolu, kde sa uci, len to co chces ty...

Sice s grafikou tam nic nerobime, ale ohladom sieti a programovania vcelku dost...len su tu aj elektrotechnicke predmety, co teba az tak nezaujima,ale tak nenajdes skolu, kde sa uci, len to co chces ty...
no myslim ze on ju nasiel len mu nevyhovuje poloha...SOU kukucinova poprad myslim ze vyhovuje presne tomu co chce....a uz to nieje dokonca ani SOU ale stredna skola bla bla nieco....manager666 napísal:Ja chodim na SPSE do Piestan na odbor elektrotechnika a od tretieho rocnika si mozes vybrat zameranie...a ja som si vybral informaticke a telekomunikacne systemy...
myslim ze uz len nazov grafik digitalnych medii hovori za vsetkoShark_360 napísal:Mily moj a ty si myslis, ze spravca sieti ti bude opravovat pocitac? Sak ako myslis no. BTW: Na kazdej strednej skole zamerane jna pocitace je v druhom, alebo tretiom rocniku hodina s nazvom pocitacova grafika. Myslim, ze stredna skola s takymto zameranim ani nie je.
Hej vola sa google... Namatkovo http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8Zaxman napísal:a maju nejaku stranku te školy ?
-
cORP.
Addict
pozri sa v bratislave mas viac skol podobneho zamerania napr ja chodim na soue rybnicna raca sice mame v nazve soue ale uz sme stredna skola nazov ostal kvoli certifikatom a podobnym haluskam s firmami, inak u nas je zamerani uz od prceho rocnika tyzdenne mam cca 15 +- 2 hodin za pc urcite ja mam konkretne mechanik pocitacovych sieti, hodiny mame technicke vybavenie pocitacov , programove vybavenie pocitacov, informatika , programovanie, kazde oddelene s inym ucitelom ,
kazdopadne ak chces grafiku na vedlajsej ulici je streda skola poligrafikca kde sa uci projektovat kreslit navrhovat vyhradne pomocou pc, dokonca pri nastupe na skolu dostavas zlavu na zakupenie notebooku coje tam myslim dost dolezita vec
kazdopadne ak chces grafiku na vedlajsej ulici je streda skola poligrafikca kde sa uci projektovat kreslit navrhovat vyhradne pomocou pc, dokonca pri nastupe na skolu dostavas zlavu na zakupenie notebooku coje tam myslim dost dolezita vec
indigo.......a mate stranku .......ja viem že je google ale je kopu škvol z takym istym nazvom tak radšej si ju vypitam http://www.soue.sk/ asi to je tato ale ak nie tak ma oprav pls
a ešte ozig je to naročna škola čo sa tyka znamok myslim ako ked kcem aby ma prijali či je tam niečo take ako na gympel napr. 1-2 znamky ...........
a ešte ozig je to naročna škola čo sa tyka znamok myslim ako ked kcem aby ma prijali či je tam niečo take ako na gympel napr. 1-2 znamky ...........
-
cORP.
Addict
stranku si trafil hej je to ta ale na nej moc teda nenajdes kedze admin zo skoly odisielZaxman napísal:indigo.......a mate stranku .......ja viem že je google ale je kopu škvol z takym istym nazvom tak radšej si ju vypitam http://www.soue.sk/ asi to je tato ale ak nie tak ma oprav pls
no našiel som strednu odbornu školu v BB .........je tam intrak 400sk mesačne aj z netom čo je vpoho podla mna .............a je tam zameranie
Grafik digitálnych médií
Žiak vie spracovať animácie, zvukové a videosekvencie, upravovať digitálne fotografie, vytvoriť www stránky, použiť rôzne návrhárske techniky, upravovať multimediálne produkty, spájať textové, obrazové a zvukové sekvencie, obsluhovať počítačové systémy,
diagnostikovať prevádzkyschopnosť a funkčnosť systémov prostredníctvom meracej techniky, pracovať s počítačom so základnými obslužnými programami a aplikačnými vybaveniami používanými na pracovisku, spolupracovať pri prevádzkovaní počítačovej siete.
http://web.stonline.sk/souptbb/Uchadzac ... tml#grafik
chodil niekto na tu školu teda ?? ake to tam je atd. ?? ?
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 19:06 )
pls ak by sa niekto mohol vyjadriť .------kdo tam chodil ...........v akych programoch sa tam učim niekto spominal photoshop potom niečo v pascale že sa tam robi ...nvm no niekto tam snad chodil a chodi aj na hojka
Grafik digitálnych médií
Žiak vie spracovať animácie, zvukové a videosekvencie, upravovať digitálne fotografie, vytvoriť www stránky, použiť rôzne návrhárske techniky, upravovať multimediálne produkty, spájať textové, obrazové a zvukové sekvencie, obsluhovať počítačové systémy,
diagnostikovať prevádzkyschopnosť a funkčnosť systémov prostredníctvom meracej techniky, pracovať s počítačom so základnými obslužnými programami a aplikačnými vybaveniami používanými na pracovisku, spolupracovať pri prevádzkovaní počítačovej siete.
http://web.stonline.sk/souptbb/Uchadzac ... tml#grafik
chodil niekto na tu školu teda ?? ake to tam je atd. ?? ?
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 19:06 )
pls ak by sa niekto mohol vyjadriť .------kdo tam chodil ...........v akych programoch sa tam učim niekto spominal photoshop potom niečo v pascale že sa tam robi ...nvm no niekto tam snad chodil a chodi aj na hojka
Neviem kam mam dat tento prispevok, tak ho dam sem.
ja som chodil na stredne ucilistie a mam len vyucny list a potreboval by som si spravit strednu skolu s maturitov, ale uz robim tak by to malo byt popri robote.
Neviete niekto či je taka moznost a ak ano tak poznate nejaku SS kde by som mohol takto studovat?(len nech to nieje nejaka obchodna akademia, najlepsie by bola elektrotechnicka, alebo nieco podobne)
Diki za odpovede
ja som chodil na stredne ucilistie a mam len vyucny list a potreboval by som si spravit strednu skolu s maturitov, ale uz robim tak by to malo byt popri robote.
Neviete niekto či je taka moznost a ak ano tak poznate nejaku SS kde by som mohol takto studovat?(len nech to nieje nejaka obchodna akademia, najlepsie by bola elektrotechnicka, alebo nieco podobne)
Diki za odpovede