Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

Misuliatko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Misuliatko »

kali520 napísal:Problem celeho zapasu bol v hre nasej zalohy a v hre Slovinskej zalohy ktora bola ovela lepsia a hlavne behavejsia. Takmer kazde vykopy brankara a kazde odrazene lopty mali Slovinci hlavne dvaja stredny zaloznici Koren a (ten druhy neviem jak sa volal). Hamsika to moc tahalo dopredu a Strba je bez pohybu. Stoch a Weiss su talenty ale v tomto zapase podla mna mal nastupit len jeden z nich lebo co sa tyka branenia a najma taktickej hry su velmi slaby (vid Stochov uplne nezmyselny faul).

Tiez som nechapal nasedanie dvoch utocnikov a to skor hlavickara Juakubka a tiez podobneho Viteka. Jakubko by sa tam hodil akurat tak do toho zaveru a Vitek bol jednoznacne najslabsi clanok nasej hry. Je uplne bez pohybu, nenabieha a nevyhrava ziadne suboje (a to nie len v tomto zapase).

Co sa tyka obrany tak si myslim ze tam neni co vytknut, svoju pracu odviedli dobre.

Aj ked to mocom nezviknem a mozno je to hlupe ale rozhodca nam v tom zapase tiez dvakrat nepomohol, aj by som povedal ze nas obral o regulernu sancu Stocha (ofsajd to rozhodne nebol, a myslim si ze z toho by gol dal). Tak isto karty pre Stocha, Weissa a Zabavnika boli neopravnene.

Co sa tyka zapsu s Polskom si myslim ze su zdolatelny vzladom nato ze o nic nehraju. Nasi sa hadam z tohoto zapasu poucia a ocakava konecne hlavne nejaku hru v zalohe (najma viac pohybu), lebo tento zapas vyhrala lepsia zaloha a ta bola rozhodne na strane Slovincov.
vo vsetkom s tebou suhlasim az na ten zapas s polskom. Mozno prave preto ze im o nic nejde sa budu snazit aby nesklamali a "ukazali" svoju hrdost, budu chciet ukazat ze oni futbal "vedia hrat" a ze vedia porazit aj slovakov. (nieze by som nasim chlapcom neverila)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Karhan a Vittek sú trapný. Hrajú futbal len na náhodu. Ak budú títo dvaja aj naďalej v reprezentácii tak Slovensko nikdy nikde nepostúpi.
Včera totálne zlyhali aj Weiss ml. a Štrba.

Myslím si že tréner do obrany zavolá aj Čecha a Horvátha už hrávajú v Anglicku a Holandsku. Šesták chce silou mocou nastúpiť aj s operovaným prstom na ruke. Ešte keby vymenil Karhana za Šventa ( ktorý je vo forme ) a postavil Nováka s Jakubkom do útoku už od začiatku tak by nejaká nádej aj bola.

Škoda že sa Mintál vzdal reprezentácie lebo je lepší ako Štrba.
---------------------------------------------
edit.

Koho by ste postavili proti Poľsku ??
Môj tip:
Brankár - Mucha
Obrana - Horváth , Petráš , Pekarík , Čech
Záloha - Švento , Hamšík , Weiss , Šesták
Útok - Novák , Jakubko

Náhradníci: brankár Kamenár , obrana Saláta , Dobrotka , záloha Kozák , Štrba , útok Jendrišek , Lietava ( Hrá za Žilinu ale horší ako Vittek by určite nebol )
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

myslim ze je jasne ze Cech bude v zaklade, nie je tam koho ineho postavit (aj ked si myslim ze aj proti slovincom mohol byt na lavicke a nie tribune)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

mna sklamali hlavne fanusikovia..vypredany stadion a povzbudzovanie pomaly ziadne :x viac som pocul slovincov ako nasich
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mulatt.. no neviem.. čo som bol v sektore DS určenom pre "smrteľníkov", tak bolo celkom v pohode povzbudzovanie.. akurát keď hráči podávajú taký výkon ako podali včera, tak človeka aj prejde chuť povzbudzovať.

Inak zákon schválnosti.. poliakom v poslednom zápase už o nič nejde, tak určite podajú priam heroický výkon.. nečudoval by som sa ani výsledku 5:0..

:(

Ale budem držať palce.. a snáď sa podarí.. a motyka vystrelí..

:)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Hanba fanúšikom na tehelnom poli, povzbudzujú len ak sa výhráva lebo je to vraj "in", máme stále všetko vo svojich rukách tak je skoro vyplakávať a vyhovárať sa..

ramaya dobre som sa zasmial, ešte že trénuje Weiss a nie ty, Mintál je úplne typologicky aj pozične fakt ten istý typ jak Štrba..
Misuliatko
Expert
Expert

http://sport.cas.sk/clanok/134231/zatrp ... oncia.html
keby som mohla tak mu daco poviem :evil: :evil: :evil: .....zabija aj tu poslednu nadej ktoru mame.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Misuliatko.. slovenskí futbalisti zase zabili ich poslednú nádej, takže sa ani nečudujem.
Misuliatko
Expert
Expert

brm napísal:Misuliatko.. slovenskí futbalisti zase zabili ich poslednú nádej, takže sa ani nečudujem.
ja viem ze je to koli tomu ale taketo reci ma vedia vytocit
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Bud postupime a bude za idiota, ale nepostupime a budeme musiet sklopit hlavy a priznat, ze mal pravdu.

K tomu, ze ak by nastupil v BA tak by vyhrali...to je podla mna tiez pravda. Co dodat.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Vigor napísal:Bud postupime a bude za idiota, ale nepostupime a budeme musiet sklopit hlavy a priznat, ze mal pravdu.

K tomu, ze ak by nastupil v BA tak by vyhrali...to je podla mna tiez pravda. Co dodat.
A co je ROsicky nejaky svetabroyn hrac ? Po tom zraneni hra skoro hovno takze take reci od neho su velmi namyslene ... jeden hrac nevyhrava zapas ... a urcite nie po 1apol rocnom zraneni. Namiesto takychto kecov radsej nech sa sustredi na to aby sa znova nestratil a inak teraz stratil vsetky moje sympatie.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Od jeho navratu som videl par zapasov Arsenalu a patri k najlepsim hracom. Rosickeho futbalove prednosti spocivaju v myslienkach, ktore hre dava a to sa ani po zraneni nestrati.

S tym, ze jeden hrac nerobi muzstvo suhlasim...do istej miery. Pozri si, co robil napr. Zidane s Francuzmi na poslednych MS. Nebyt jeho, finale by bolo pre nich nerealne. A aj ked si nedovolim porovnavat Zidana a Rosickeho, to aky ma neskutocny vplyv na Cesku hru je podla mna dost jednoznacne. Cesi nam boli vyrovnanym superom v Bratislave aj bez neho, s nim by sme podla mna prehrali.

K tomu, ci je to svetoborny hrac...Pre mna je to na post tvorcu hry, typickeho vodcu stredu pola, ktory robi svojimi myslienkami v hre neskutocne rozdiely jeden z najvacsich talentov poslednych desiatich rokov. Mal smolu na zranenia. No je to vynimocny hrac, my napr. takeho nemame (a nehovorte prosim, ze Hamsik, on Rosickeho futbalove myslenie skratka nema), ak by sa mu tie zranenia vyhybali nebal by som sa ho nazvat aj svetovym.
Misuliatko
Expert
Expert

Vigor napísal:Bud postupime a bude za idiota, ale nepostupime a budeme musiet sklopit hlavy a priznat, ze mal pravdu.

tak ja pevne verim ze postupime a on ostane skor za toho idiota :roll: :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Z casti s Rosickym suhlasim. Tie jeho namyslene reci ignorujem ale v tomto mal pravdu: "Teraz môžeme ľutovať, že sme na Slovensku nevyhrali. Nie sú to žiadni 'borci',"

S Poslkom sme vyhrali s pomerne dost velkym stastim ked sme v zavere otacali a tie goly patrili skorej do kategorie nahodnych ako nejak futbalovo vypracovanych. To iste plati ja o vitazstve v Cesku. Vobec sa neda povedat ze by sme tam boli lepsi a rozhodli sme v podstate po odkopnutej lopte na Jendriska ktory tiez dal az na druhy pokus ked sa lopta k nemu stastne odrazila.

Ja osobne verim ze Poliakov zdolame ale ak nie tak jediny zdolatelny super do baraze sa mi vidi iba Bosna a Hercegovina.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mozno este Grecko/Svajciarsko. Aj to je tusim jedna z moznosti.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

A s Bosnou a Hercegovinou sa určite nestretneme, lebo najlepšie 4 mužstvá z rebríčka FIFA k piatku budú nasadené.

A k Rosickému, ak odrátame sklamanie z toho, že nepostúpili a následné antipatie k slovenskému mužstvo. Tak mi tu stále niečo smrdí (sebachvála), ako k tomu prídu ostatní českí futbalisti, keď povie, že s ním by vyhrali. Keby to povedal o ňom hocikto iný nič nepoviem, ale on sám... :)
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

No jo Rosický si asi berie príklad z Ibrahimovicsa : "Zlatane , co ste kúpili manželke ku svadbe?" . "Nič , však má Zlatana". :lol:

Prejavil sa ako typický pepík , ktorý rozmýšla všetkým iným , len nie hlavou.

Jo , nijaký borci síce nie sme , ale to ani Češi . Zápas ide 80% na vrub trénera , ten si aj priznal chybu , že to nezvládol takticky .
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Keby bolo keby ... Rosický mal nastúpiť a nekecať teraz keď je už po všetkom.
Keby nebol Hamšík preskočil ten reklamný panel tak by boli Češi prehrali a bol by kľud.

Môžeme sa stretnuť len s nasadenými mužstvami.
V baráži bude asi Slovensko medzi štyrmi nenasadenými mužstvami.
Nasadené mužstvá budú podľa rebríčka FIFA pravdepodobne:
- Rusko , Francúzsko , Grécko a Portugalsko.

Nenasadené - Slovensko , Ukrajina , Írsko , Bosna a Hercegovina

Pravdepodobnosť že sa to bude meniť je veľmi malá ale existuje
:D

Takže jedine že by sme dostali z tých nasadených Grécko tak máme akú takú šancu.

-----------------------------------------------------
Nedá mi to ale Mintál je na tom rýchlostne oveľa lepšie ako Štrba a sem tam aj strelí gól.
Misuliatko
Expert
Expert

Rosicky je proste pripad sam o sebe. S takymto priebehom zapasu by som bola nad mieru spokojna
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

ramaya napísal:Nedá mi to ale Mintál je na tom rýchlostne oveľa lepšie ako Štrba a sem tam aj strelí gól.
Ale Mintál hrá pred zálohou a Štrba za zálohou... :wink:
Napísať odpoveď