http://www5.pc.ibm.com/europe/products. ... p/_NSH28XX s 2GB ram a Vista Home Premium.
Balenie je kompletne, nic nechyba, notebook na baterku este ani raz nebezal. Stale bol doma vylucne na stole. Pri foteni mi ukazoval vydrz baterky (jediny krat, ked bol odpojeny od sieti) vyse 4 hodin. Stav je ako novy, 100 percentna funkcnost. Momentalne tam je nainstalovana cerstva instalacia Windows 7 Sk (na fote este Vista). Notebook spada do programu Lenovo Windows 7 upgrade, cize ho mozete upgradovat za par euro na Windows 7 po 22. tento mesiac.
Dovod predaja je, ze uz mam objednany na zajtra ultraportable, cize tento docasne pouzivany notebook mi je uz nanic a od zajtra je teda na predaj. Jediny problem je ten, ze neviem najst pokladnicny blok. Hladal som uz vsade, tak sa ma na toto nepytajte, bol to hrozne maly blok a bol som poriadne nahnevany kvoli tomu. Toto zohladnim samozrejme v cene.
Vyborna kvalita a prevedenie, ako vzdy u Lenova/IBM. Foto v prilohe.
Osobny odber v Nitre najvyhovujucejsi, nevyhybam sa ani doruceniu postou/kurierom. Predavam aj inde. Skuste ponuknut cenu, urcite sa dohodneme. Zohladnite prosim, ze ma necely mesiac a je v podstate este novy.