I/P: Skoro novy Lenovo G530

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

I/P: Skoro novy Lenovo G530

Príspevok od používateľa icefiresr »

Predam skoro mesiac stare (za par dni) Lenovo G530, jedna sa presne o tuto konfiguraciu:
http://www5.pc.ibm.com/europe/products. ... p/_NSH28XX s 2GB ram a Vista Home Premium.

Balenie je kompletne, nic nechyba, notebook na baterku este ani raz nebezal. Stale bol doma vylucne na stole. Pri foteni mi ukazoval vydrz baterky (jediny krat, ked bol odpojeny od sieti) vyse 4 hodin. Stav je ako novy, 100 percentna funkcnost. Momentalne tam je nainstalovana cerstva instalacia Windows 7 Sk (na fote este Vista). Notebook spada do programu Lenovo Windows 7 upgrade, cize ho mozete upgradovat za par euro na Windows 7 po 22. tento mesiac.

Dovod predaja je, ze uz mam objednany na zajtra ultraportable, cize tento docasne pouzivany notebook mi je uz nanic a od zajtra je teda na predaj. Jediny problem je ten, ze neviem najst pokladnicny blok. Hladal som uz vsade, tak sa ma na toto nepytajte, bol to hrozne maly blok a bol som poriadne nahnevany kvoli tomu. Toto zohladnim samozrejme v cene.

Vyborna kvalita a prevedenie, ako vzdy u Lenova/IBM. Foto v prilohe.

Osobny odber v Nitre najvyhovujucejsi, nevyhybam sa ani doruceniu postou/kurierom. Predavam aj inde. Skuste ponuknut cenu, urcite sa dohodneme. Zohladnite prosim, ze ma necely mesiac a je v podstate este novy.

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:
Prílohy
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NaitoN »

250€ a osobka v nitre ? :D
icefiresr
Addict
Addict

beriem ta s takouto cenou ako rezervneho zaujemcu, je to trosku dalej od mojej predstavy predajnej ceny, vyckam este na dalsich zaujemcov a vyssie ponuky
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

icefiresr napísal:beriem ta s takouto cenou ako rezervneho zaujemcu, je to trosku dalej od mojej predstavy predajnej ceny, vyckam este na dalsich zaujemcov a vyssie ponuky
v poriadku ,pripadne moj maximalny strop co som ochotny zan dat je 280€
icefiresr
Addict
Addict

pre mna trosku malo zial :( nakolko mam doma uz novy ultraportable, za 300 Euro som ochotny ho predat pri osobnom odbere v Nitre
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

icefiresr napísal:pre mna trosku malo zial :( nakolko mam doma uz novy ultraportable, za 300 Euro som ochotny ho predat pri osobnom odbere v Nitre
tak nic potom radsej dam o 50 eur viac a mam uplne novu s 2 rocnou zarukou do piatku pockam ak si to nahodou rozmyslis...ak nie tak si kupim novy
icefiresr
Addict
Addict

jasne som napisal, ze ta beriem ako rezervneho zaujemcu, nepredam to hned prvemu, zaroven ale nevylucujem, ze ti ho predam ak si pon do Nitry prides, cize nehadz flintu do zita :wink:

tiez treba uvadzat fakty spravne, ta verzia na ktoru poukazujes nema VHP, ale ja urcite spravne predpokladam, ze tam nahodis OS zadarmo, ako napr. Linux a Vistu/iny plateny OS si neupiratis, ze ? :wink:

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2009, 21:03 )
UP
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

sorry ze sa do toho miesam, ale nema lenovo nahodou nejaku zaruku podla SERIALU? teda ti netreba ani blocek
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:sorry ze sa do toho miesam, ale nema lenovo nahodou nejaku zaruku podla SERIALU? teda ti netreba ani blocek
tak to by nebolo odveci 8) ale podla mna to je blbost

//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2009, 8:11 )
mimochodom kde si to videl
icefiresr
Addict
Addict

Volal som na Lenovo infolinku v piatok, kludne tam zavolajte aj vy, musim vas ale upozornit, ze az 2 servisnych technik v poradi bol ochotny o tomto rozpravat. Kazdy Lenovo notebook ma zo spodu S/N a Manufacturing date, podla toho sa to da dohladat.

A neviem, co sa vam nepaci, cena je uz naozaj dost nizka :? zadarmo by ste to nahodou nechceli?

A Naiton ked uz raz napises cenu, neviem co ju stale menis smerom nadol. Ohanas sa tu nejakymi cenami z VO a este aj vo verzii notebooku, ktora Vistu neobsahuje. Ak sa ti zda 280 Euro vela za mesacny notebook, kup si nieco ine niekde inde.

Fakt zadarmo jedine na tomto fore.
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

200euro by som dal a odber priamo v nitre viacej v tejto chvili bohuzial nemam
icefiresr
Addict
Addict

dusanko dakujem za ponuku, ale takychto som uz mal cca 10, je to moc malo, 280 by este ako tak slo co ponukol Naiton, ale dodatocne to skorigoval na mensiu sumu. Urcite nechcem tolkoto tratit.
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

dam 280€ zajtra v nitre ak ti to vyhovuje
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

icefiresr napísal:dusanko dakujem za ponuku, ale takychto som uz mal cca 10, je to moc malo, 280 by este ako tak slo co ponukol Naiton, ale dodatocne to skorigoval na mensiu sumu. Urcite nechcem tolkoto tratit.
chapem ta pohoda ja som len skusil ci nahodou teraz viacej bohuzial nemam cize az nekedy inokedy si kupim neaky notas
icefiresr
Addict
Addict

dusanko napísal:chapem ta pohoda ja som len skusil ci nahodou teraz viacej bohuzial nemam cize az nekedy inokedy si kupim neaky notas
Ok, v poriadku.
NaitoN napísal:dam 280€ zajtra v nitre ak ti to vyhovuje
Predbezne dohodnuta osobka na zajtra.

Edit:
Lenovo prebrany doobeda Naitonom, mozeme lock, predane.
Zamknuté