Inak by som sa ani nevyjadroval, ale vraj to tu mám ukľudniť, tak teda.. Btw. S tým kritikom nepreháňaj, je to kvantum lepších
Ja osobne signatúry nemám moc v láske, proste obdĺžniček a prebiehanie sa v tom, kto tam hodí viac brushov, efektov a pod. Osobne si viac vážim grafikov, ktorí robia komerčnú grafiku (rôzne logá, letáky, nálepky, webgrafiku) použiteľnú nielen na internetových fórach v kolónke Podpis. Sám sa snažím uberať týmto smerom. Ak by som ale mal vyjadriť svoj názor konkrétne na tento prípad - túto tému: Sledoval som ho od začiatku, som rád, že autor témy prišiel s myšlienkou spraviť signatúru/y zadarmo pre užívateľov fóra. Že mu to trvalo trošku dlhšie ako sľuboval? Nevadí.. Ak to neprekáža tomu, kto prácu zadával (BX) tak neviem prečo to vadí niektorým iným.
Úlohou grafika je dosiahnuť spokojnosť klienta, čo sa v tomto prípade podarilo. Sig je celkom pekný, nesledujem nejak súčasné trendy v tejto oblasti, ale mne osobne sa páči, nič si tam nepokazil aj keď možno by som ešte dobluroval tú trávu až po Bivoja, okolo neho nie je rozmazaná a pôsobí to na mňa trošku ako JPG kompresia.. Ako som už napísal, mne sa to páči, žiadne prečačkané blbiny, v jednoduchosti je niekedy krása. Toľko môj skromný názor, rešpektujem samozrejme názory všetkých ostatných.
Btw. Když se do nás někdo pustí, tak jsme s Boltem sakra hustí.. Hamster je cool