Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
No ale my potrebujeme vyhraťSagittarius napísal:Ale Mintál hrá pred zálohou a Štrba za zálohou...
Ja som to myslel tak že keby nastúpil Mintál namiesto Štrbu tak by sme hrali ofenzívnejšie.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Takze v zapase, v ktorom nemozu nastupit 3 zo 4 stalych clenov obrany by si chcel, aby sme aj defenzivneho zaloznika vymenili za ofenzivneho (to, ze Mintal uz nereprezentuje je druha vec) ? Si naozaj myslis, ze nasa ofenziva ma take kvality, ze mozme ist hrat stylom "dostat 4, vsak dame 6 golov" ?ramaya napísal:No ale my potrebujeme vyhrať![]()
takže musíme hrať ofenzívne aj v zálohe. Pred alebo za , záleží na tom v akom rozostavení budeme hrať 4-4-2 alebo 4-1-3-2 atď.
Ja som to myslel tak že keby nastúpil Mintál namiesto Štrbu tak by sme hrali ofenzívnejšie.
Máš pravdu nemá také kvality ale ak budeme hrať defenzívne tak nevyhráme a Poliaci nás prehrajú tak ako nás prehrali Slovinci.
Musíme sa o to pokúsiť hrať ofenzívne lebo ďalší takýto súper ako Poľsko už nebude už budú len silnejší.
Takže radšej nech prehráme 2:0 alebo 3:0 ale nech sa o to aspoň pokúsime. Ak budeme hrať defenzívne tak nevyhráme tak ako včera.
Ale možno sa mýlim som už z toho dosť netrpezlivý. Ktovie kedy budeme mať takú šancu postúpiť. Už aby bolo po zápase.
Musíme sa o to pokúsiť hrať ofenzívne lebo ďalší takýto súper ako Poľsko už nebude už budú len silnejší.
Takže radšej nech prehráme 2:0 alebo 3:0 ale nech sa o to aspoň pokúsime. Ak budeme hrať defenzívne tak nevyhráme tak ako včera.
Ale možno sa mýlim som už z toho dosť netrpezlivý. Ktovie kedy budeme mať takú šancu postúpiť. Už aby bolo po zápase.
Ľudia tým chcú len zdôrazniť, že remizovať doma so Slovinskom bolo hypoteticky rozhodne ľahšie ako zvíťaziť v Poľsku alebo nedajboh postúpiť cez dvojzápas a Portugalskom, Ruskom, Francúzskom alebo Gréckom.Gajdy napísal:typicky slovaci este sa zapas ani nezacal a vy uz vyberate tim z ktorym vypadneme v barazi
ramaya nemyslim si ze by nam pomohlo hrat ofenzivnejsie to ze stiahneme defenzivneho zaloznika hned od zaciatku zapasu. Viac by to uskodilo jak prospelo a hlavne ked hrajeme o triedu lepsim muzstvom.
S ofenzivnym rozostavenim sme nastupili aj proti Slovincom lenze je to hovno platne ked sa zaloha nehybe a este k tomu vpredu stoja dvaja utocnici ktorych pohyb je este viac nulovy jak tej zalohy.
Podla mna Weiss chcel hrat utocne ale ani nechcel a ztoho pramenil ten chaby vykon a uz to bolo moc petaktizovane. Na zapas kde nam staci len jeden bod mal hrat jednoducho s 5 zaloznikmi a na hrot mal dat bud nejakeho hlavickara (Jakubka napr) alebo niekoho naozaj rychleho.
S Polskom by som tiez nastupil len s jednym utcnikom a hral takym sposobom ze v prvom rade gol nedostat a potom mozno nejaky dat. Koniec koncov nic ine nam neostava.
S ofenzivnym rozostavenim sme nastupili aj proti Slovincom lenze je to hovno platne ked sa zaloha nehybe a este k tomu vpredu stoja dvaja utocnici ktorych pohyb je este viac nulovy jak tej zalohy.
Podla mna Weiss chcel hrat utocne ale ani nechcel a ztoho pramenil ten chaby vykon a uz to bolo moc petaktizovane. Na zapas kde nam staci len jeden bod mal hrat jednoducho s 5 zaloznikmi a na hrot mal dat bud nejakeho hlavickara (Jakubka napr) alebo niekoho naozaj rychleho.
S Polskom by som tiez nastupil len s jednym utcnikom a hral takym sposobom ze v prvom rade gol nedostat a potom mozno nejaky dat. Koniec koncov nic ine nam neostava.
Fakt no ... Weiss mal dat defenzivne ladenu zostavu ... vsade kazdy vzdy vravi ze nejdeme hrat na remizu bla bla budeme utocit bla bla ... ale mozno keby vazne postavil 5 zaloznikov do predu dal Jakubka/Novaka tak by to nasi ubetonovali na remizu a nemuseli by sme byt teraz tam kde sme.
A este inak stale nechapem naco stavia Vitteka ten chlap sa nehybe a dokopy robi velke nic. Ked ma daku sancu tak to trafi mimo alebo je zblokovany ... naco ho preboha stale staia vysvetlite mi dakto.
A este inak stale nechapem naco stavia Vitteka ten chlap sa nehybe a dokopy robi velke nic. Ked ma daku sancu tak to trafi mimo alebo je zblokovany ... naco ho preboha stale staia vysvetlite mi dakto.
ano nasi futbalisti to posrali ale ak sa ti nepaci mal si ti nastupit na ten zapas a nieco zahrat mame este jeden pokus aby sme postupili priamo a potom este dva zapasy aby sme postupili cez baraz tak neviem co vy uz tu preberate v polsku vyhrame a basta a kto neveri nak si stredu ani futbal nezapne
suhlasim s nazorom, ze by sme mali hrat na 5 zaloznikov. Je mi jasne, ze po bitke je kazdy general, ako sa vravi..., lenze ako mozeme uz dlhsiu dobu pozorovat, tak pokym zaloznikov mame kvalitnych, utok je nejaky nevyrazny. Tak to bolo doteraz v kazdom jednom zapase...
Preto aj hra s jednym utocnikom a tromi ofenzivnymi zaloznikmi bude v nasom podani daleko ofenzivnejsia ako hrat na dvoch utocnikov. weiss, svento a hamsik na postoch ofenzivnych zaloznikov by mohli obranu poliakov poriadne poprehanat. A ak by mohol hrat aj sestak, alebo sapara..., no jednoducho na tieto posty mame dobru konkurenciu, treba takych hracov vyuzivat a nie tam postavit dvoch statickych utocnikov.
Taktiez patica zaloznikov lahsie a dlhsie podrzi loptu ako len styria a to je v takychto zapasoch mimoriadne dolezite.
Preto aj hra s jednym utocnikom a tromi ofenzivnymi zaloznikmi bude v nasom podani daleko ofenzivnejsia ako hrat na dvoch utocnikov. weiss, svento a hamsik na postoch ofenzivnych zaloznikov by mohli obranu poliakov poriadne poprehanat. A ak by mohol hrat aj sestak, alebo sapara..., no jednoducho na tieto posty mame dobru konkurenciu, treba takych hracov vyuzivat a nie tam postavit dvoch statickych utocnikov.
Taktiez patica zaloznikov lahsie a dlhsie podrzi loptu ako len styria a to je v takychto zapasoch mimoriadne dolezite.
Tu nejde o to ci niekto veri alebo nie. Ide o to ze jednoducho na domacom ihrisku s takymto superom a v takomto zapase ta remiza bola povinnostou. Nasi to jak po taktickej stranke tak aj po psychyckej absolutne nezvladli.Gajdy napísal:ano nasi futbalisti to posrali ale ak sa ti nepaci mal si ti nastupit na ten zapas a nieco zahrat mame este jeden pokus aby sme postupili priamo a potom este dva zapasy aby sme postupili cez baraz tak neviem co vy uz tu preberate v polsku vyhrame a basta a kto neveri nak si stredu ani futbal nezapne
-
nejakymarko
Addict
suhlasim s johnym.
Kvalita v zalohe je na nasej strane...len ju musime odbrzdit, cize nepostavit statickeho strbu a dat hracom vacsiu volnost. weissovi ml a hamsikovi sa bude v polsku urcite darit lepsie, kedze travnik na slovane bol v aktastrofalnom stave....tvrdy a z vrchu takmer blato, preto sme od weissa a spol nevideli to co sme ocakavali a to je individualne presadenie 1 na 1neho atd. Myslim si, ze ked sa k zapasu postavime tak, ze ideme vyhrat aspon 3:0 a nie 1:0 tak sa nam to podari.
Zapas so slovinskom ukazal na slabe clanky v muzstve a v polsku nastupi ine muzstvo. garantujem vam to
Kvalita v zalohe je na nasej strane...len ju musime odbrzdit, cize nepostavit statickeho strbu a dat hracom vacsiu volnost. weissovi ml a hamsikovi sa bude v polsku urcite darit lepsie, kedze travnik na slovane bol v aktastrofalnom stave....tvrdy a z vrchu takmer blato, preto sme od weissa a spol nevideli to co sme ocakavali a to je individualne presadenie 1 na 1neho atd. Myslim si, ze ked sa k zapasu postavime tak, ze ideme vyhrat aspon 3:0 a nie 1:0 tak sa nam to podari.
Zapas so slovinskom ukazal na slabe clanky v muzstve a v polsku nastupi ine muzstvo. garantujem vam to
-
Misuliatko
Expert
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som zas cakal ze laurinec poskytne nejaku nenavratnu platbu poliakombrm napísal:To je škandál.. hlavne, že slovenskí futbalisti mali dostať od čechov pivo, ak vyhrajú nad slovincami.