FIFA 2010
-
Apuť
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fifa 10
Takze ked hram online tak mi to hra akosika spomaleen.Napr.Ked idem vystrelit tak mi tam dole ta ciarka hned nenaskoci ako ked hram proti Pc proste mi to sekne aj ked idem kopat priamy kop tak ked pohybujem dolava doprava tak mi to naskoci az o nieco neskor neviete co s tym?
Skopirovane z jedneho warez fora netusim ci funguje
1.) Vytvoříme složky DISK1 a DISK2 a zkopírujeme obsah DVD9 do složky DISK1
2.) Stáhneme upravený autorun.dat,vyextrahujeme ho do složky DISK1 a necháme přepsat
kód:
http://rapidshare.com/files/285164960/autorun.rar
nebo
http://www.edisk.cz/stahni/19548/autoru ... .84MB.html
3.) Ze složky ''DISK1/data'' přesuneme složku 'audio' do složky ''DISK2/data''
4.) Ze složky DISK1 zkopírujeme soubory 'fifapc.ico' a 'autorun.inf' a složku 'Support' do složky DISK2
5.) Upravíme autorun.inf ve složce DISK2 do této podoby a uložíme:
citát:
[autorun]
open=0
Icon=fifapc.ico
Name=FIFA 10
6.) Vypálíme obsah složek pod jmény DISK1 a DISK2
Vypálení obsahu složek po jmény:
DVD 1 - DISK1
DVD 2 - DISK2
Postup instalace: DVD 1 - DVD 2 - DVD 1
Velikost DVD:
DVD 1: 3,48 Gb
DVD 2: 3,54 Gb
Podla mna to robi preto, lebo niekto z vas ma pomaly net.Apuť napísal:Takze ked hram online tak mi to hra akosika spomaleen.Napr.Ked idem vystrelit tak mi tam dole ta ciarka hned nenaskoci ako ked hram proti Pc proste mi to sekne aj ked idem kopat priamy kop tak ked pohybujem dolava doprava tak mi to naskoci az o nieco neskor neviete co s tym?
nato si si mohol zvyknut uz z 09gattuso1327 napísal:ja mam taky problem ze : hram 90 minut na superovej polke .... super ma za zapas 3 strely a da 2 goly ?? jak je to mošne ?
a ja drem jak kon a nadrem sa z 20 striel na 3 goly ???
a uroven mam na poloprofesional
a brankarov mam tiez na poloprofesional
V PES 10 to je u mna uplne opacne 90 minut je super na mojej polke mam jednu akciu a dam gol len potom sa to tazko brani ked super prehravagattuso1327 napísal:ja mam taky problem ze : hram 90 minut na superovej polke .... super ma za zapas 3 strely a da 2 goly ?? jak je to mošne ?
musis si zvyknut ..ved tam pridali ze team mentality..to to sposobuje...gattuso1327 napísal:ja mam taky problem ze : hram 90 minut na superovej polke .... super ma za zapas 3 strely a da 2 goly ?? jak je to mošne ?
fifa 2010
Cavte mam problem, s hrou 2 tyzdne mi slapala v pohode ..len od vcera mi ide spustin normalne menu vsetko...len ked sa ma nacitat zapas tak ma vyhodi do windowsu ako keby bol zly crack ale predtym to islo skusal som aj ine cracky ale stsale nic poradte prosim