Tak ho tam mohli dat tak, ze by si napr. pocul hlasy ako ked mas equipnuty mec "Ashbringer", alebo nieco podobne.Diablo napísal:je to hlavne LORE dovodale tiez mi vadi ze tam nenechali mec... neviem preco sa hraju na takych no ani neviem povedat
ked uz padli illidanove glaivy ktore sice nemaju taku moc ako Frostmourne,tak preco by nemohol aj frostmourne,dufam ze aspon armor z arthasa bude padat sice zasa lore tu hovori stop
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
podla mna by meč mohol padnúť a to preto ked hráč može byť DK a hrá zaňho v pohode.DK by mal patriť pod Lich Kinga a plniť jeho rozkazy ak som dobre pochopil ešte s Warcraft 3.takže nevidím dovod prečo by nemohol padnúť meč.a ked nie meč tak dúfam že s neho padne aspon headka alebo shouldery lebo tie sa mi nehorázne páčia
lenze Ashbringer ma ovela mensiu moc ako Frostmourne, frostmounre ti ovladne tvoju celu dusu takze ty budes prakticky len telesna schrankaRoyalflush napísal:Tak ho tam mohli dat tak, ze by si napr. pocul hlasy ako ked mas equipnuty mec "Ashbringer", alebo nieco podobne.
Skus si vytvorit noveho Death Knighta a pozorne citaj vsetky questy a snaz sa ich pochopit:) zistis preco hraci hraju Death Knightov, proste Lich King ich nechal aby vsetci pomreli a odputal svoju silu od nich, lenze ty si sa Death Gatom dostal do pritomnosti a pripojil ku jednej z frakcii v hre, takto tiez vlastne vznikol rad Knights of the Ebon Blade, su to ti co prezili utok Scarletov v Acherusa a chcu sa pomstit Lich Kingov, tak som to apson ja pochopiljarji napísal:podla mna by meč mohol padnúť a to preto ked hráč može byť DK a hrá zaňho v pohode.DK by mal patriť pod Lich Kinga a plniť jeho rozkazy ak som dobre pochopil ešte s Warcraft 3.takže nevidím dovod prečo by nemohol padnúť meč.a ked nie meč tak dúfam že s neho padne aspon headka alebo shouldery lebo tie sa mi nehorázne páčia
-
Royalflush
Guru wannabe
Ak chces troska vyssie raty (3x-5x) tak ti odporucam www.mightandmagic.cz (anathema - raty myslim 5x, equilbirium - raty 3x)
Je to fajn server, hrava tam okolo 1300 hracov na oboch realmoch. (nemyslim dokopy..)
Je to fajn server, hrava tam okolo 1300 hracov na oboch realmoch. (nemyslim dokopy..)
Predpokladám že si to úspešne nainštaloval .Dj-XxX napísal:Ahoj so uplny noob do WOw prave som to stiahol a neviem co mam robit... Ale mam neoriginal... Chce to nejake Meno a heslo....
Nájdi si free server s patchom a verziou hry ako máš ty, prepíš realmlist na realm daného servera ktorý by mali mať na webe tak isto ako registráciu (to je to meno a heslo ktoré keď sa zaregistruješ a ak všetko urobíš správne, tak to vyplníš a úspešne sa prihlásiš) GL
Keď niečo nieje jasné pýtaj sa, veľa sa dá aj vygoogliť
-
Alex481991
Medium Star
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.wowhead.com/?talent#IZbG0IkuZVf0qrcuAsAcozAlex481991 napísal:čawte ake su naj talenty na pvp locka??? vdaka
toto je na destruction ale najlepšie je pogoogliť
Moje talenty ake pouzivam v arene nech sa paciAlex481991 napísal:čawte ake su naj talenty na pvp locka??? vdaka
S demonov pouzivam succubu.
-
Alex481991
Medium Star
-
Lord PROXI
King
°°° WTS acc °°°
°°° WTS acc °°°
Nepredávam môj acc !
Ale, predávam Acc ktorý je kamarátou ( no predáva ho on, ja to len dalej sirim )
Na acc je orc hunt ( low eqip atd ) moc zanho nehráva, nakolko nema cas, a hrava len sporadicky raz za rok ...
main:
alti:
+ par low lvl
Ku acc je vsetko, zmena mailu atd ... krabice ku hram nema, nakolko mu vykradly bejvak v CZ ma len knizku z 1. wowka aj s kodom ( co uplne staci pre pripad ze by sa daco stalo z acc, blizz chce len kod z povodneho wowka )
acc nepredava za goldy ale za € nakolko chce s wowkom definitivne skoncit ...
tak ak niekoho poznate co by mal zaujem tak /pm me pripadne ingame ( DT - horda) /w Anderor pripadne icq 211 405 263
hunt epic fly, pala a druid dual spec
DIK
Nepredávam môj acc !
Ale, predávam Acc ktorý je kamarátou ( no predáva ho on, ja to len dalej sirim )
Na acc je orc hunt ( low eqip atd ) moc zanho nehráva, nakolko nema cas, a hrava len sporadicky raz za rok ...
main:
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=bobakalti:
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=crossfire
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=deadfire
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=spydoKu acc je vsetko, zmena mailu atd ... krabice ku hram nema, nakolko mu vykradly bejvak v CZ ma len knizku z 1. wowka aj s kodom ( co uplne staci pre pripad ze by sa daco stalo z acc, blizz chce len kod z povodneho wowka )
acc nepredava za goldy ale za € nakolko chce s wowkom definitivne skoncit ...
tak ak niekoho poznate co by mal zaujem tak /pm me pripadne ingame ( DT - horda) /w Anderor pripadne icq 211 405 263
hunt epic fly, pala a druid dual spec
DIK
-
blitzkrieg
Professional
Mal by som otázku, chcem preinštalovať Windows. WoW si ukladá všetky veci iba do jedného priečinka kde je nainštalované? Či aj niekde inde .. Moje dokumenty, registre atď. .. ? Viem, že WoW funguje aj po preinštalovaný, dokonca aj iba keď sa prekopíruje z jedného PC na druhý. No neviete náhodou, či si neukladá nejaké veci aj inam (ako základný priečinok, kde je celá hra)? Ďakujem
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Geogomeogo
Light Professional
[email protected] a [email protected]
pri tom druhom ze si mam aktivovat kontrolu acc cez mobil ale ta adresa mi pripada cudna
diki za odpoved mrk pomohol si mi
pri tom druhom ze si mam aktivovat kontrolu acc cez mobil ale ta adresa mi pripada cudna
diki za odpoved mrk pomohol si mi