co dali vsetky ceske programi akoze v testovaciom rezime?
Ktore su programi budem mat na slovenskej karte?
Dakujem za odpoved
budes mat vsetky ceske aj slovenske ja som tez pred troma mesiacmi kupoval kartu dokonaca chvilu aj hbo a somarinu a tak kody sa daju vzdy zohnat xDbranosk napísal:Prosim ako je to teraz s kartou Skylink, ked si ju zaregistrujem na slovensku budem tam mat vsetky ceske programi ktore maju na stranke http://skylink.sk/web/structure/26.html
co dali vsetky ceske programi akoze v testovaciom rezime?
Ktore su programi budem mat na slovenskej karte?
Dakujem za odpoved
hm ak to chces mat to iste tak staci nejaka rozdvojka ak chces pozerat dva rozne programi potrebujes este dalsiu krabicu aj kartuBobr napísal:Neviem kam to mam dat ale chcem sa spytat ze co potrebujem ked mam doma skylink a chcem ho mat aj na druhom tv doma???
Tak ako napísal Axelik.m dalsiu krabicu aj kartu + ešte vymeniť hlavu (LNB) za dvojitú tzv. Twin LNB + ďalší kábelAxelik.m napísal:hm ak to chces mat to iste tak staci nejaka rozdvojka ak chces pozerat dva rozne programi potrebujes este dalsiu krabicu aj kartu
netreba dalsiu kartu staci twin lnb a opticum multiroom prijmac .. btw ak chces CZ programy registruj sa ako CZ uzivatel a budes mat vsetky prog co su pisane..kody na skylink neiem ci zozenies ..na digi hej ale skylink nieramaya napísal:Tak ako napísal Axelik.m dalsiu krabicu aj kartu + ešte vymeniť hlavu (LNB) za dvojitú tzv. Twin LNB + ďalší kábel
dival som sa na to a pokial nebude brat nic platene tak ho to vide skoro rovnako, inac u skylin je teraz jedno ci si zaregistrujes sk ci cz mas tam tie iste programi ale pozor neni to v ziadnej zmluve mozu to zmenit len tak ako to maju uvedeneSphinx napísal:netreba dalsiu kartu staci twin lnb a opticum multiroom prijmac .. btw ak chces CZ programy registruj sa ako CZ uzivatel a budes mat vsetky prog co su pisane..kody na skylink neiem ci zozenies ..na digi hej ale skylink nie
k digi nemusis kupovat nic .. staci ti prijmac s podporou emu a nie nieje na astre ..je na intelsate 1W cize len motor,,Axelik.m napísal:dival som sa na to a pokial nebude brat nic platene tak ho to vide skoro rovnako, inac u skylin je teraz jedno ci si zaregistrujes sk ci cz mas tam tie iste programi ale pozor neni to v ziadnej zmluve mozu to zmenit len tak ako to maju uvedene
inac chcel som sa opytat k tej digi tv to mi staci objednat tie stv programi kere su bezplatne a potom prepisat kody budem mat vsetko?
a druha otazka je to na astre bo som to urobil tak ze na jednej skylink karta a nadruhej digi tv