Skylink

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
branosk
Novice
Novice

Skylink

Príspevok od používateľa branosk »

Prosim ako je to teraz s kartou Skylink, ked si ju zaregistrujem na slovensku budem tam mat vsetky ceske programi ktore maju na stranke http://skylink.sk/web/structure/26.html
co dali vsetky ceske programi akoze v testovaciom rezime?
Ktore su programi budem mat na slovenskej karte?
Dakujem za odpoved :)
Axelik.m
Star
Star

Re: Skylink

Príspevok od používateľa Axelik.m »

branosk napísal:Prosim ako je to teraz s kartou Skylink, ked si ju zaregistrujem na slovensku budem tam mat vsetky ceske programi ktore maju na stranke http://skylink.sk/web/structure/26.html
co dali vsetky ceske programi akoze v testovaciom rezime?
Ktore su programi budem mat na slovenskej karte?
Dakujem za odpoved :)
budes mat vsetky ceske aj slovenske ja som tez pred troma mesiacmi kupoval kartu dokonaca chvilu aj hbo a somarinu a tak kody sa daju vzdy zohnat xD
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

Neviem kam to mam dat ale chcem sa spytat ze co potrebujem ked mam doma skylink a chcem ho mat aj na druhom tv doma???
Axelik.m
Star
Star

Bobr napísal:Neviem kam to mam dat ale chcem sa spytat ze co potrebujem ked mam doma skylink a chcem ho mat aj na druhom tv doma???
hm ak to chces mat to iste tak staci nejaka rozdvojka ak chces pozerat dva rozne programi potrebujes este dalsiu krabicu aj kartu
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Axelik.m napísal:hm ak to chces mat to iste tak staci nejaka rozdvojka ak chces pozerat dva rozne programi potrebujes este dalsiu krabicu aj kartu
Tak ako napísal Axelik.m dalsiu krabicu aj kartu + ešte vymeniť hlavu (LNB) za dvojitú tzv. Twin LNB + ďalší kábel
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

ramaya napísal:Tak ako napísal Axelik.m dalsiu krabicu aj kartu + ešte vymeniť hlavu (LNB) za dvojitú tzv. Twin LNB + ďalší kábel
netreba dalsiu kartu staci twin lnb a opticum multiroom prijmac .. btw ak chces CZ programy registruj sa ako CZ uzivatel a budes mat vsetky prog co su pisane..kody na skylink neiem ci zozenies ..na digi hej ale skylink nie
Axelik.m
Star
Star

Sphinx napísal:netreba dalsiu kartu staci twin lnb a opticum multiroom prijmac .. btw ak chces CZ programy registruj sa ako CZ uzivatel a budes mat vsetky prog co su pisane..kody na skylink neiem ci zozenies ..na digi hej ale skylink nie
dival som sa na to a pokial nebude brat nic platene tak ho to vide skoro rovnako, inac u skylin je teraz jedno ci si zaregistrujes sk ci cz mas tam tie iste programi ale pozor neni to v ziadnej zmluve mozu to zmenit len tak ako to maju uvedene

inac chcel som sa opytat k tej digi tv to mi staci objednat tie stv programi kere su bezplatne a potom prepisat kody budem mat vsetko?
a druha otazka je to na astre bo som to urobil tak ze na jednej skylink karta a nadruhej digi tv
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Axelik.m napísal:dival som sa na to a pokial nebude brat nic platene tak ho to vide skoro rovnako, inac u skylin je teraz jedno ci si zaregistrujes sk ci cz mas tam tie iste programi ale pozor neni to v ziadnej zmluve mozu to zmenit len tak ako to maju uvedene

inac chcel som sa opytat k tej digi tv to mi staci objednat tie stv programi kere su bezplatne a potom prepisat kody budem mat vsetko?
a druha otazka je to na astre bo som to urobil tak ze na jednej skylink karta a nadruhej digi tv
k digi nemusis kupovat nic .. staci ti prijmac s podporou emu a nie nieje na astre ..je na intelsate 1W cize len motor,,
Napísať odpoveď