2 zo spravania
-
mikkimikki
Medium Professional
preco mam ja taky pocit ze ona ti mobil zobrat nemoze ani keby si s nim robil hocico aj napriek porusovaniu skolskeho poriadku, moze ti dat max poznamku resp. ta vyhodit s triedy, sak v podstate ju mozes obvinit s kradeze a keby to riesila policia a mobil by sa nasiel u nej tiez by sa to tazko vysvetlovalo tot prva vec,kedze ide o tvoj majetok a druha je ochrana osobnych udajov ktore mozu byt zneuyite a iste osoby ich maju v mobile neurekom
njmikkimikki napísal:preco mam ja taky pocit ze ona ti mobil zobrat nemoze ani keby si s nim robil hocico aj napriek porusovaniu skolskeho poriadku, moze ti dat max poznamku resp. ta vyhodit s triedy, sak v podstate ju mozes obvinit s kradeze a keby to riesila policia a mobil by sa nasiel u nej tiez by sa to tazko vysvetlovalo tot prva vec,kedze ide o tvoj majetok a druha je ochrana osobnych udajov ktore mozu byt zneuyite a iste osoby ich maju v mobile neurekom
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
My+Rodičia sme museli podpisovať taký "oznam" kde súhlasíme, že nám v príde použitia mobilu keď to nie je nutné telefón môžu zobrať.mikkimikki napísal:preco mam ja taky pocit ze ona ti mobil zobrat nemoze
Ja mám tiež podobnú príhodu.
Nemal som čo robiť cez prestávku tak som sa hral s mobilom. Učitelka (nie triedna) mi povedala, že prečo mám vytihnutý mobil? Tak som jej povedal, že nech sa do toho nestará, že neni triedna. Tak sa nasrala a chcela mi mobil zobrať. Nejak sa mi jej ho nechcelo dávať tak to skončilo poznámkou: "Žiak sa drzo správa a odmieta plniť príkazy učitela." Vyhrážky ako 2 či dokonca 3 zo správania tiež boli. Okrem poznámky som, ale nič nemal...
//Trochu viac krát som tam použilo slovo "tak"
-
JohnFrusciante
Star
na skole mame 30 chalanov takze ja ten problem nemamPlasmon napísal:Ziadne buzerovanie?Len obcas sa na tebe uje*avaju starsi studenti a ked nieco vyvedies, tak si o tom pekne pokecas s riaditelom. No dakujem.
..tak to sme na tom rovnakoJohnFrusciante napísal:určite základná škoda:D
jasné, že sa iba vyhráža. iba niekto dá žiakovi zníženú známku zo správania za takú hovadinu
to len ja som expert a dostal som v každom ročníku na strednej 2 zo správania za to, že som šiel do obchodu:D:D
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
s tou 2 zo spravania ta strasila, aby si sa znormalizoval, a zil v strachu ze ju dostanes a spraval sa preto co najslusnejsie..
oje*
ak pri inych uciteloch nerobis nic zle, trepe ti, ze ju dostanes ..
oje*, lebo to musi schvalit vacsina ucit. zboru
na zakladnej som este ani nepocul, ze sa davaju znizene znamky zo spravania
na strednej neviem ci je raj, ale sranda tam je este vacsia.. to buzerovanie ucitelov tam je stale, ale akurat, ze to uz nikto neberie vazne.. ja som maval od prveho rocnika kazdy polrok navrh na 2 z chovania, a malo ucitelov ma malo rado, a aj tak som ju nedostal
) to vsetko su iba tlachy, 2 zo spravania a ine taketo davaju len za neospravedlnene hodiny, alebo ked uz si fakt ko*ot a robis neskutoce blbosti.
oje*
ak pri inych uciteloch nerobis nic zle, trepe ti, ze ju dostanes ..
oje*, lebo to musi schvalit vacsina ucit. zboru
na zakladnej som este ani nepocul, ze sa davaju znizene znamky zo spravania
na strednej neviem ci je raj, ale sranda tam je este vacsia.. to buzerovanie ucitelov tam je stale, ale akurat, ze to uz nikto neberie vazne.. ja som maval od prveho rocnika kazdy polrok navrh na 2 z chovania, a malo ucitelov ma malo rado, a aj tak som ju nedostal
nestresuj ak si sa hral cez prestavku ak dobre chapem tak ti ju dat nemoze a mimochodom ak len navrh tak to neznamena ze ju dostanes to uz musi schvalit tusim cely ucitelsky zbor ake maju s tebou skusenosti ci take daco u nas na skole sa dostavali 2 zo spravania iba ak si niekoho totalne rozkopal takze sa neboj...