GTA 4
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No pani...vcera som si znova nainstaloval toto GTA aj s patchom 1.0.3.0 a musim povedat, ze sa vela veci zlepsilo. Po precestovani celeho mesta to uz neswapuje ako sialene a ani textury uz nevypadavaju. Taktiez detaily to dotahuje hned. No a co som chcel tymto povedat - ti, ktori hru odlozili kvoli sw problemom to mozu skusit znova a mali by byt spokojni 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ako? ved ja som nakonci zabijal dimitriho pri soche ved...ale zomrel roman...nemas to pomylene?Geogomeogo napísal:takze bud zabijes Dimitriho (revenge-vtedy zomrie Romanova manzelka) alebo Pegorina (Deal-zomrie Roman)a podla toho sa vyvija koniec misie
-
Geogomeogo
Light Professional
-
badboy007
Star
zomrie Kate nie romanova manzelkaGeogomeogo napísal:takze bud zabijes Dimitriho (revenge-vtedy zomrie Romanova manzelka) alebo Pegorina (Deal-zomrie Roman)a podla toho sa vyvija koniec hry
-
Geogomeogo
Light Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
redliner
King
a prešiel si už asi 2 alebo 3 začiatočné misie ??? mne to tiež nešlo ale prešiel som pár misií a dostal som new mobil a doňho som už mohol dávať cheatytypek61 napísal:to je dva krat sipka dohora ze?aj tak to nejde
možte mi to vysvetlit od zacatku??takze dam si telefon a co dalej?hmm?
-
typek61
Darca
o to nejde kamopetko117 napísal:jezis maria vytukat cislo..bolo povedane..co natom nechapes..ked to nejde ams zle cheaty..skusaj chlapce...a mimochodom..da sa to prejst aj bez podvodov..nemam rad takychto hracov..neviem naco sa hrnu hrat hru ked su v nej nesmrtelny napr..k comu to je..ake hranie..
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 16:02 )
može byt chalan diki idem vyskušaťredliner napísal:a prešiel si už asi 2 alebo 3 začiatočné misie ??? mne to tiež nešlo ale prešiel som pár misií a dostal som new mobil a doňho som už mohol dávať cheaty
edit // dobre pomohlo to diki K+