Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Misuliatko
Expert
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Misuliatko
Expert
-
nejakymarko
Addict
presne tak!!! , ale keby nebol taky teren tak nvm nvmMuffi napísal:
senzačný postup po absolútne nezaslúženom víťazstve, ale to teram mf.........![]()
Prosím, pošlite niekto z Afriky Rosickému pohľadnicu
no verim, ze teraz vladne optimizmus..., ale taktiez verim, ze kym prideme do afriky, tak sa nasa hra vyrazne zlepsi... okrem par zapasov sme mali v kvalifikacii viac stastia, nez dobre hry. Dobre sme zahrali v Prahe a predovsetkym v Severnom Irsku..., este dobry zapas bol aj v Maribore..., ale ostatne nase zapasy rozhodlo predovsetkym weissove povestne stastie... Budem drzat palce, nech vydrzi..., ale treba aj hru zlepsit, nech to nie je velka hanba v pripade, ze nas stastie opusti...
ale teraz: GRATULUJEM a JE TO TAAAAM!!!!!
ale teraz: GRATULUJEM a JE TO TAAAAM!!!!!
-
Geogomeogo
Light Professional
no podla mna hral druhy polcas kozak najlepsieGeogomeogo napísal:nechem byt blby ale jediny hraci co hrali boli Mucha, Strba, Salat (nwm jak sa pise) a este jeden ale neviem kto uz.... zato Kozak nehral nic, akokeby rozdaval lopty zadarmo poliakom
-
Geogomeogo
Light Professional
neviem.... v 2. bol celkom dobry len zbitocne stracal lopty a zdalo sa mi ze nejako sa mu nechce velmi behatkubodinho napísal:no podla mna hral druhy polcas kozak najlepsie
ale bol aktivny
//mas pravdu, slovincov sme riadne teraz zdrbali
-
MP4-27
Guru wannabe
ako pred zapasom som mal 20 rokov teraz mam asi 25r....co sa tyka zapasu nekomentujem skuste si zahrat na snehu a pochopite...Kozak moj hrdina dnes...neviem co povedat iba to ze nech dostaneme Braziliu do skupiny ked aj prehrame a co nevadi
BTW: A Slovincov posielame do " " do boja o dalsie postupove nadeje
BTW: A Slovincov posielame do " " do boja o dalsie postupove nadeje
-
Misuliatko
Expert
boze ja som taka stastna jak asi nikdy.....posledne sekundy zapasu som ani nedychala...a ked som videla Weissa ako place az mi oci slzili(mozno si budete mysliet ze som ina). Strasne som im verila od zaciatku a som stastna spolu s nimi.
.........Pripajam sa k tomu ze Rosickemu nech poslu pohladnicu z kazdeho dna v Afrike. A teraz by som chcela vidiet slovincov ako sa tvaria. CHLAPCI LUBIM VAS A STE NAJ!!!!