FIFA 2010

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
T3e5
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa T3e5 »

Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Kamoš ma napokon predsa len presvedčil, aby som novú FIFU vyskúšal. Po inštalácii som zapol hru, priznám sa, že v očakávaní. Nové menu sa mi nejak extra nepáčilo, ale budiš, je to len menu. Všetko ostatné bolo na prvý pohľad po starom. Nastavil som ovládanie, grafiku, herné parametre a hor sa na priateľák. Pribudli nejaké nové taktiky, to ma celkom potešilo. Netrpezlivo som pozeral na načítavanie hry a úvodný nástup hráčov na ihrisko. Ten bol nezmený, ako po každý rok. Budiš, veď je to len detail. Prvý výkop. Na chvíľu ma zaboleli oči a ostal som zarazený pri pohľade, na čom sa to hraje. Ten trávnik vyzeral ako robený druhotriedymi grafikmi z roku 1999. No, nevadí, na to hádam bude nejaký patch. Začal som hrať. Šesť nahrávok, jedna strela na bránu a bolo mi jasné, že temer všetky kecy o zmene hrateľnosti sú naozaj len kecy. Pohyb trochu voľnejší než v starších ročníkoch, ale ostatné je to isté. Pre istotu som dal loptu aj súperovi, či mi neukáže niečo extra, čo som si nevšimol. Ukázal. Rozbehol sa k mojej šestnástke, nejako sa s maličkým Robinhom silovo predral cez môj obranný val Chelsea a nechytateľne vystrelil. Petr Čech ma však razom presvedčil, že vývojári hry a ja máme diametrálne rozličné názory na to, čo znamená "nechytateľne". Skočil cez celú bránu ako sokol po svojej koristi a už držal balón v paprčiach. No, stáva sa. Lepšie som sa zahľadel na monitor a zbadal som, že mám nastavenú nejakú slabú grafiku. Tak som sa teda vrátil do hlavného menu a grafické nastavenia dal na najťažšie (niežeby som mal nejakú nadupanú mašinu, no povedal som si, že aspoň vyskúšam). Znova som spustil zápas. Kocky už zmizli, ale vyzeralo to, akoby som sa na to díval cez zahmlené sklo. Po ďalších špekuláciách som zistil, že tá grafika jednoducho lepšia zrejme nebude. Trávnik na mňa stále pôsobil dojmom nazeleno natretej laty. Odohral som jeden zápas. Prehral som 3:4, hoci pomer striel na bránu ja a súper bol 15:5. Padlo sedem gólov, no až na inú pozíciu hráčov sa všetky podobali ako dvojičky Olsenové. Povedal som si, že priateľáky stačili a skúsim, či nenájdem niečo nové v manažér móde. Nenašiel som. Samozrejme, až na to nové menu a tento rok ešte dokonca aj nevkusnú muziku (na rozdiel od iných, kde sa mi zatiaľ stále páčila). Trochu sklamaný som vypol manžéra a povedal si, že ešte dám šancu Be a pro. Znova nič nové, mätúca kamera a spoluhráči, ktorí vkladajú všetky svoje nádeje a dôveru do jedného jednotlivca (samozrejme mňa), bez ktorého nezaložia ani jednu normálnu akciu. Už viac než trochu sklamaný som FIFA 10 vypol a urobil som, čo som musel. Uninstall. EA si udržalo štandart.

(Pardon, za takýto dlhý príspevok ale musel som si niekde vyliať svoje sklamanie z tejto simulácie na simulátor) :oops:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Muffi: Presne, o tomto hovorím. Padne 7gólov, to je normálne či ako? Veď to je úplne demencia a ešte tá simúlacia tých hráčov, však bežia ako napitý, šmýkajú sa po trávniku. No aj tak nepochopím prečo to tí ludia vlastne hrajú..

Minule mi kamarát píše, že či nemám FIFU, že on ju chce. Som mu začal rozprávať aké oničom to je a napriek tomu ju chcel som chytil také nervy, že som mu povedal, že mu to nedám a DVD som hodil do koša...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ono je tá fifa dobrá pre nenáročných hráčov, ktorým ide len o to, že vidia, že hrajú nejaký futbal a je to za slávny klub a od známej firmy. A nič extra od toho nečakajú. Pre tých náročnejších a fajnšmekrov odporúčam radšej sériu PES :wink:
BTW...moje hodnotenie FIFA 10 5/10 Z toho 3 body za ten voľnejší pohyb hráčov)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Tak som to teda naištaloval :roll: Popravde len kvôli tým upraveným súpiskám.. Petešil ma patch slovesnkej reprezentácie, škoda ale že hamšík je napoly černoch a šesták vyzerá ako z filmu hory majú oči.

Neviete či sá dá vypnúť to že keď niekomu nahrám on to automaticky chápe ako narážačka a prvé čo spraví nahrá tomu hráčovi čo mu nahral pričom on je aj 20 metrov za ním.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Hrám už dlho FIFU a teraz hrám trénera a začal som druhú sezonu a dalo mi že :Aj! vaša FIFA neni autorizovana.... bla bla bla....ved viete aj vo FIFE09 to bolo :) ... treba ten crack ... nema niekdo? Ak ano pls SS... :vrta_sa_v_nose:
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puffo »

omg, dal som cesky dabing, a teraz mi nonstop cely zapas vravi že: Další žlutá karta. Jestli budou takto pokračovat, zbytečne si skomplikují život :lol:
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

... :roll: Ja mám tiež český dabing aj cestinu..a ide v pohode :D Ale trepú tam strašne hlody :lol:

Škoda že neni SK :D Jurko by dobre bliakal :D ...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Kokos slovencina to by bola ina pecka hh Merciak a Ninaj lol to by som chcel vyskusat :D
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puffo »

Radsej nie :lol: 10 sekundový výkrik ze goooool by ma asi zabil
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

fildinko napísal:Hrám už dlho FIFU a teraz hrám trénera a začal som druhú sezonu a dalo mi že :Aj! vaša FIFA neni autorizovana.... bla bla bla....ved viete aj vo FIFE09 to bolo :) ... treba ten crack ... nema niekdo? Ak ano pls SS... :vrta_sa_v_nose:
Dedo gúgl+warez pomôže dosť, ver mi.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ako v hre "lobujem" hocikedy idem sam na branu a neviem ako lupnut/ prehodit brankara?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Niektore z tych tlacidiel na triky (su len 3) + strela.
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Meken napísal:Ako v hre "lobujem" hocikedy idem sam na branu a neviem ako lupnut/ prehodit brankara?
cancel/ dummy move + shoot

//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2009, 12:41 )
videa z fify 2010

renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

Zdravím, chcem sa opýtať či by mi išla hrať fifa 10 na pc s gamepadom s ps2
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

sak to vypada jak z roku 2000
Travis98
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Travis98 »

pri inštalovaní sa my vyhodí neskôr akysi error reading I:\autorun.dat. Verify that the file exists and that you can access it. A ja neviem co to odomňa chce
armagedon74
Amateur
Amateur

Fifa 2010 problém z gamepadom

Príspevok od používateľa armagedon74 »

mam gamepad trust dual stick GM-1520 a v hre sa my neda pouzivat trikova packa ani ovladanie sa poriadne neda nastavit,nemam asi aktualny ovladac ale ani ho na nete neviem najst,vie mi prosim niekto stym pomoct?
tomo100
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomo100 »

Rozhodol som sa ze si stiahnem FIFU 2010. Dovtedy som hral FIFU len par krat a to u kamarata - konkretne 2007... po spusteni ma privitalo pekne menu.... hmm pekne, zacnem teda hrat. Vybral som si oblubeny klub a po spusteni ma cakala nepekne prekvapenie... ta trava! preboha! to hraju na ping-pongovom stole alebo co??? hratelnost taka ista ako v 2007. Vsetky goly vyzerali ako 1 :lol: Som rad ze som si to nekupoval...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

:lol: :lol: one chcel by som sa spytat ze aky je rozdiel medzi verziou od razoru a od prophet, ja mam prophet, co to je zac vlastne??
Napísať odpoveď