P: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E OC

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
vvladd
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E OC

Príspevok od používateľa vvladd »

Zdravim,

predam SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E OC BattleStation Edition. Karta bola kupovana vcera 15.10.2009. Bola rozbalena a odskusana jej funkcnost.

Ide o tuto kartu s takymito taktmi

Kód: Vybrať všetko

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=259
ale je s touto "vybavou"

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/sapphire-hd-4890-1gb-ddr5-d126844.htm
Cena je pevna 180€, kedze karta je uplne nova a jej dostupnost je velmi slaba.

Dovod predaja: Mam dve uplne rovnake, myslel som, ze ich dam do Crossu ale je to zbytocne. Mam monitor len s 1280x1024 rozlisenim a pri tom zahram uplne vsetko na max.

Preferujem osobku. No v pripade dohody, mozem poslat aj postou ale peniaze vopred na ucet.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nikto ti neda plnu cenu za to ze uz si ju rozbalil a odskusal doma ,vazne pouvazuj pri velmi velkom stasti budes mat stastie dostat za nu 180 alebo 170 :?
vvladd
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Vsak ja za nu pytam 180€ a ani to nie je plna suma. Navyse v celej Ziline mi neboli schopni tu kartu dodat a ani nevedeli povedat termin :) Ja ju mam u seba s plnou 2-rocnou zarukou. Ak bude mat skutocne ktosi o tuto kartu zaujem a zacne sa zaujimat o jej dostupnost, pochopi :)
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

vvladd
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Co tym chcel akoze autor povedat??? Hodit len tak link niekam, o co ani nemas zaujem, dokonca bez komentara a v teme kde nie je ani I. Takze wtf???
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Autor tym chcel evidentne povedat ze by si sa mal spamatat s tou cenou.

To sa len tvaris alebo si fakt taky sprosty?
vvladd
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nuz, mam pocit, ze vsetci co mi momentlane pisu do vlakna sa bud tvaria alebo su vazne taki sprosti. Nezda sa mi, zeby som niekde v nadpise mal uvedene I aby sa tu podobni mohli vykecavat a rozdavat svoje zmysluplne uvahy! Ak nemas zaujem NEKOMENTUJ, ak mas zaujem ozvy sa.

BTW.: Ta cena ma svoje opodstatnenie. Nepredavam vec co ma dva roky ani rok, ale jeden den.

Nebudem to tu uz viac rozoberat! Dakujem
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

sorry za spam, ale neviem ci sme my sprosti alebo ty ci si sprosty, ked si ymslis ze ti niekto kupi nieco za drahsi peniaz ako v obchode, to ze si to ty kupil za drahsie niekde inde, nikho nezaujima a ci to ma den alebo pol roka, je uplne, jedno, jednoducho ak niekde mas lacnejsiu cenu, tak s tym nic nenarobis...

ber tento prispevok ako bezpredmetny, len na uvedomenie sameho seba
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

vvladd napísal:Co tym chcel akoze autor povedat??? Hodit len tak link niekam, o co ani nemas zaujem, dokonca bez komentara a v teme kde nie je ani I. Takze wtf???
to mi je jedno ci tam je I alebo ne..ale chcem aby ludia videli ze ta karta sa da zohnat lacnejsie ako ponukas ty.a neviem o akej zlej dostupnosti si pisal ked som ju uz nasel v 4 shopoch..predavaj ale neoje***** :roll:
vvladd
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako pozeram, vsetci ste tu pojedli mudrost sveta. V poriadku, neberiem Vam to. Ale,
PAuLi3: Ak si to vies zohnat lacnejsie nove a mas cas na to cakat, kym Ti to dovezu pripadne este len naskladnia, je to len Tvoja vec. Nemam moznost brat z velkoskladov ani z podobnych veci. A ako som uz pisal v sprave pred tym, v ziadnom kamennom obchode v Za mi nevedeli dodat tu kartu skor ako do tyzdna.
mulatt: ja som nasiel kartu asi v 20 obchodoch na kdeakych strankach. No moja skusenost bola vzdy rovnaka. Po overeni dostupnosti, nemali. Tak si najskor zisti situaciu a nefrajer, ze vies kliknut na par linkov na nete ;)
Gangy: vidim, ze si riadny frajer. A uz mi je jasne, preco mas tolko prispevkov. Ak sa do kazdej temy montujes ako teraz, niet sa comu cudovat. Hlavne, ze Tvoje reci su velmi prinosne ;) A nabuduce si urazaj svoju rodinu a nesmeruj ich na mna. Nanestastie je internet celkom dost anonymny.

Pre vsetkych dalsich, ktori maju chut sa montovat do tejto debaty. Opakujem: Ak mas zaujem o spominanu kartu, budem rad Tvojmu prispevku. No ak chces iba pustat svoje mudrosti, pouzi ine vlakno, pripadne si to napis na papier, ak mas potrebu pisat :)

A na zaver poprosim Adminov, aby usmernili smer, kam sa maju uberat prispevky v tomto vlakne a vysvetlili istym jedincom pravidla. Dakujem.

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 20:39 )
Takze. Vdaka vsetkym za prispevky a poniektore mudre rady a uvahy. Moj zamer bol ponuknut novu kartu niekomu dalej za nizsiu cenu ako som ju zohnal ja, kto ju pripadne potrebuje alebo chce hned a nechce cakat pripadne platit za postovne a podobne. Kedze sa da stale vratit, tak ju posielam spat do obchodu.
Takze mozte lock. Predaj sa rusi.
Zamknuté