Ako pozeram, vsetci ste tu pojedli mudrost sveta. V poriadku, neberiem Vam to. Ale,
PAuLi3: Ak si to vies zohnat lacnejsie nove a mas cas na to cakat, kym Ti to dovezu pripadne este len naskladnia, je to len Tvoja vec. Nemam moznost brat z velkoskladov ani z podobnych veci. A ako som uz pisal v sprave pred tym, v ziadnom kamennom obchode v Za mi nevedeli dodat tu kartu skor ako do tyzdna.
mulatt: ja som nasiel kartu asi v 20 obchodoch na kdeakych strankach. No moja skusenost bola vzdy rovnaka. Po overeni dostupnosti, nemali. Tak si najskor zisti situaciu a nefrajer, ze vies kliknut na par linkov na nete
Gangy: vidim, ze si riadny frajer. A uz mi je jasne, preco mas tolko prispevkov. Ak sa do kazdej temy montujes ako teraz, niet sa comu cudovat. Hlavne, ze Tvoje reci su velmi prinosne

A nabuduce si urazaj svoju rodinu a nesmeruj ich na mna. Nanestastie je internet celkom dost anonymny.
Pre vsetkych dalsich, ktori maju chut sa montovat do tejto debaty. Opakujem:
Ak mas zaujem o spominanu kartu, budem rad Tvojmu prispevku. No ak chces iba pustat svoje mudrosti, pouzi ine vlakno, pripadne si to napis na papier, ak mas potrebu pisat 
A na zaver poprosim Adminov, aby usmernili smer, kam sa maju uberat prispevky v tomto vlakne a vysvetlili istym jedincom pravidla. Dakujem.
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 20:39 )
Takze. Vdaka vsetkym za prispevky a poniektore mudre rady a uvahy. Moj zamer bol ponuknut novu kartu niekomu dalej za nizsiu cenu ako som ju zohnal ja, kto ju pripadne potrebuje alebo chce hned a nechce cakat pripadne platit za postovne a podobne. Kedze sa da stale vratit, tak ju posielam spat do obchodu.
Takze mozte lock. Predaj sa rusi.