nejde to dpc ja newim cim to moze bitSSemteXX napísal:Do: C:\Program Files\Valve\Steam
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
Corn Flake
Guru wannabe
jj mame maniho, no ten zvuk na zaciatok sme urobili ale ostatne nejako netaha..napriklad tie skins...ale teraz by ma zaujimala este jedna vec - ako su v menu pre adminov tie zvuky na prehravanie pocas hrania tak chcel by som tam dostat rozne ine zvuky - kam ich nakopirovat???sound/admin_plugin a potom ich vypisat po jednom do nejakeho configu???viem ze takto sme zrobili tu hudbu na zaciatok ze je v actionsoundliste v configu a hudba je v sounde/admin_plugin/action lenze neviem ci tam mozme nacpat tu inu hudbu?????G0lDiER_ napísal:aky admin plugin tam mate? sourcemod alebo mani admin plugin?
ak sourcemod tak tam mas aj nejaky plugin ktory zabezpeci spustanie tej mp3jky a vyber skinov? ak mas mani admin tak mas povolene tieto funkcie v configu?
predpokladam zemas maniho, v cfg/mani_admin_plugin/ downloadlists.txt alebo tak nejak mas zoznam suborov ktore ma stahovat client pri pripajani, skontroluj si to.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
tie skiny musis mat povolene v configu main_server.cfg
v cfg/mani_admin_plugin/adminsounds.txt alebo tak nejak mas zoznam zvukov ktore budu v ponuke, mozes si tam napisat pod akym nazvom bude ten zvuk v menu a cestu k tomu zvuku, takze tie zvuky davaj napriklad do sound/admin_plugin a jednoducho zadaj cestu k tomu suboru v adminsounds.txt.
v cfg/mani_admin_plugin/adminsounds.txt alebo tak nejak mas zoznam zvukov ktore budu v ponuke, mozes si tam napisat pod akym nazvom bude ten zvuk v menu a cestu k tomu zvuku, takze tie zvuky davaj napriklad do sound/admin_plugin a jednoducho zadaj cestu k tomu suboru v adminsounds.txt.
teras nechapem jak mam precistit register nemas icq skype alebo neco ze bi si mi pohom stredo sa odvvdacim ked tu pujdeSSemteXX napísal:Odinštaluj si Steam a CSko, prečisti si registre pomocou CCleaner-u. Vymaž samozrejme zložku z Program Files/Valve. Skús na novo nainštalovať, malo by fungovať.
http://www.ccleaner.com/eckounltd napísal:teras nechapem jak mam precistit register nemas icq skype alebo neco ze bi si mi pohom stredo sa odvvdacim ked tu pujde
Hore uvedený program si stiahni, odinštaluj CS-ko, vymaž všetko. Zapni CCleaner, spusti Čistič a potom klikni na Registre a daj vyhladať problémy a potom ich daj opraviť, malo by to fungovať
btw. "by"
ok takze tie sound som vyriesil avsak ma to jeden hacik....mam ich v admin menu, prehram ich,pocujem ich ale ostatny hraci ich vraj nepocuju - kde moze byt problem???G0lDiER_ napísal:tie skiny musis mat povolene v configu main_server.cfg
furt to iste nechapem temu dpc us enwim co mam robitSSemteXX napísal:Odinštaluj si Steam a CSko, prečisti si registre pomocou CCleaner-u. Vymaž samozrejme zložku z Program Files/Valve. Skús na novo nainštalovať, malo by fungovať.
-
Dante3000rpm
Medium Star
counter strike
Ludia potrebujem pomoc.kupil som si wifi router len preto aby som nemusel hrat na domacom pocitaci counter ale na laptope.chekoval som vsetko aj rychlost pripojenia aj ping proste vsetko bolo skoro super internet je velmi rychly, ping bol okolo 22.
ZAcal som hrat countera cez STEAM a norlmalne sa mi to neda hrat pretoze to seka a ked tam TAB. tak mi to ukazuje neuveritelny ping okolo250 co je az priliz vela na to aby mi to nesekalo.VObec to nechapem ci je problem v tom ze mam steam alebo v com?
Dakujem za odpoved.
ZAcal som hrat countera cez STEAM a norlmalne sa mi to neda hrat pretoze to seka a ked tam TAB. tak mi to ukazuje neuveritelny ping okolo250 co je az priliz vela na to aby mi to nesekalo.VObec to nechapem ci je problem v tom ze mam steam alebo v com?
Dakujem za odpoved.
-
G0lDiER_
King
problem je pravdepodobne v tom ze nemaju stiahnute tie zvuky.projector napísal:ok takze tie sound som vyriesil avsak ma to jeden hacik....mam ich v admin menu, prehram ich,pocujem ich ale ostatny hraci ich vraj nepocuju - kde moze byt problem???
v cfg/mani_admin_plugin/ mas configy, je tam config v ktorom sa zaznacene vsetky subory ktore ma stahovat klient pri pripojovani..
treba tam pridat vsetky tie zvuky ktore prehravas. neviem ako sa vola ten config..downloadlist.txt alebo take nieco.. ? to najdes..defaultne je v tom subore zaznaceny jeden originalny mani admin subor. je to textura ktora byva nasprejovana na stenach mapy (d2), je to logo mani admin pluginu..
dufam ze sa rozumieme.
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 15:47 )
tu mas ako sa to pouziva, ten subor sa vola downloads.txt
http://www.mani-admin-plugin.com/mani_a ... nloads.htm
jj rozumieme....no tak v tom asi problem nebude oni tie zvuky stiahli,a zaujimave je to ze napriklad za dnesny den co som tam tie zvuky pustal tak niektory ich poculi a niektory nie - sa pytali ze ked stahovali mrte tej hudby tak ako to ze ju nepocuju a podaktory ano takze nechapem tomu - a tie zvuky mam v configu soundlist.txt - kazdemu to stahuje ale nie kazdy to pocuje....wtf???G0lDiER_ napísal:problem je pravdepodobne v tom ze nemaju stiahnute tie zvuky.
v cfg/mani_admin_plugin/ mas configy, je tam config v ktorom sa zaznacene vsetky subory ktore ma stahovat klient pri pripojovani..
treba tam pridat vsetky tie zvuky ktore prehravas. neviem ako sa vola ten config..downloadlist.txt alebo take nieco.. ? to najdes..defaultne je v tom subore zaznaceny jeden originalny mani admin subor. je to textura ktora byva nasprejovana na stenach mapy (d2), je to logo mani admin pluginu..
dufam ze sa rozumieme.
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 15:47 )
tu mas ako sa to pouziva, ten subor sa vola downloads.txt
http://www.mani-admin-plugin.com/mani_a ... nloads.htm
-
G0lDiER_
King
projector:
si si isty ze tie zvuky naozaj "stahuje"?
Lebo ak das do downloads.txt adresy na subory, ktore na serveri niesu tak CSSko sa tvari chvilu ze ich stahuje a potom ta nomalne pripoji.
Tim ktorym to ide mozu mat tie zvuky nejako v CSSku uz stiahnute aj ked si poriadne neviem predstavit ako..
Okontroluj si adresy tich suborov v downloads.txt ci mas dobre zadanu cestu a ci tam ten subor na serveri naozaj je.
si si isty ze tie zvuky naozaj "stahuje"?
Lebo ak das do downloads.txt adresy na subory, ktore na serveri niesu tak CSSko sa tvari chvilu ze ich stahuje a potom ta nomalne pripoji.
Tim ktorym to ide mozu mat tie zvuky nejako v CSSku uz stiahnute aj ked si poriadne neviem predstavit ako..
Okontroluj si adresy tich suborov v downloads.txt ci mas dobre zadanu cestu a ci tam ten subor na serveri naozaj je.