ilegalna vista
-
master23
Light Professional
ilegalna vista
asi tak pred 5 mesiacmi som si kupil notebook, povedali ze aj windows je v pohode, ze to neni kopia.
a neska ked som pustil notas , tak mi pise ze tato kopia windowsu je neprava, musite zadat novy kod.
jak je to mozne? a ma to aj nalepku originality na spodku noteboku. prosim poradte.
a neska ked som pustil notas , tak mi pise ze tato kopia windowsu je neprava, musite zadat novy kod.
jak je to mozne? a ma to aj nalepku originality na spodku noteboku. prosim poradte.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prečo by mal používať nejaký legalizátor, ak má zakúpený PC s legálnou Vistou a od predajcu to má predpokladám aj potvrdené na dokladeAndrew007 napísal:Skusal si zadat este raz to cislo, ktore je uvedene na nalepke ?? prip. ak to nepojde mozem ti poslat link cez SS na legalizator, funguje velmi bezpecne nic stym nestratis, aspon nebudes musiet vyhodit von z okna "par" €.
-
uplink
VIP
Pointa je v tom, že niekto Ti Tvoje číslo mohol "vygenerovať", alebo ukradnúť. Čiže sa rovnaká aktivačka nachádza na dvoch, alebo viacerých PC. Ty máš nálepku, čiže máš licenciu, máš "hornú ruku", proste navrch. Čiže calm down a zavolaj do mrkvošrotu, nadiktuj im číslo aktivácie, poprípade z nálepky a oni Ti zadajú nové. Žiaden problém.
Jednoznacne zavolat do Microsoftu (aj v tom okne by si mal mat bezplatny kontakt). Je mozne ze po tebe bude chciet nejaky doklad o kupe a ak to vies vsetko zdokladovat tak ti daju ciselny kod, ktorym si Vistu aktivujes. Co je to za notebook? Vista tam bola predinstalovana vyrobcom alebo dodatocne instalovana?
-
uplink
VIP
Vôbec ich nezaujíma doklad o kúpe. Pravdupovediac si vedia zistiť či je nainštalovaná Vista tá ktorá bola pridelená ku tomu ktorému sériovému číslu. Čiže je to defacto "software lock". Samozrejme že Visty fungujú aj na iných sériových číslach, ako len s tým jedným pre ktoré boli vyrobené. Stačí tam naozaj len zavolať a oni sa o to postarajú...to je všetko.Števo napísal:Jednoznacne zavolat do Microsoftu (aj v tom okne by si mal mat bezplatny kontakt). Je mozne ze po tebe bude chciet nejaky doklad o kupe a ak to vies vsetko zdokladovat tak ti daju ciselny kod, ktorym si Vistu aktivujes. Co je to za notebook? Vista tam bola predinstalovana vyrobcom alebo dodatocne instalovana?
Ja len doplnim ze na infolinke ich nezaujima nic. Ja som si kupil 32 bitovu anglicku verziu Home premium OEM (viazanu na HW) hned ako vysla.uplink napísal:Vôbec ich nezaujíma doklad o kúpe. Pravdupovediac si vedia zistiť či je nainštalovaná Vista tá ktorá bola pridelená ku tomu ktorému sériovému číslu. Čiže je to defacto "software lock". Samozrejme že Visty fungujú aj na iných sériových číslach, ako len s tým jedným pre ktoré boli vyrobené. Stačí tam naozaj len zavolať a oni sa o to postarajú...to je všetko.
Neskor som si nainstaloval 64bit Slovensku Vistu Home premium a dalej fungovala s tym istym seriovym cislom.
Neskor som vymenil MB, CPU, HDD, nainstaloval som 64bit Slovensku Vistu a pri aktivacii mi povedalo ze toto SN sa uz pouziva. Tak som zavolal na infolinku a povedal som ze doteraz som mal disky v IDE rezime a prehodil som to na AHCI tak ze to asi berie aho zmenu HW a bez problemov mi dal to aktivacne cislo.