Zábava v škole

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Zábava v škole

Príspevok od používateľa Empatik »

Taká dosť nezvyčajná otázočka ... predstavte si to ... 8:00 začína škola , a ja sa mám teraz 6 hodín kvasiť v tej priblblej škole a čumeť na tabulu a učiteľa ?! To Nie ! Prosím vás poraďte mi nejakú zábavku , čo robiť keď sedím v lavici a nudím sa ? Také , okrem ... kreslenia si do zošita , čarbania po obrusoch , čítania časáku/knižky , alebo vyrušovania ? existuje také niečo ešte aby som sa zabavil na hodine ? Ďakujem za rady :P
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Mno neviem asi nie ... najcastejsie co ja robim je hranie na PSP lustenie krizoviek alebo kecanie ... ine ti tazko asi niekto povie ...
Empatik
Medium Star
Medium Star

Aha oki , tie krížovky skúsim ... PSP by mi asi zobrali ... inak ty si exo z travianu že ?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

To chodis na strednu? Mi to pride potom akokeby si si vybral skolu, ktora ta nebavi. Naco si tam potom isiel? Naco potom chodis do skoly? To ostan doma a nic nerob. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Wishmaster, presne tak. Ked mas za sebou 10 rokov chodenia do skoly tak sa na to vysyp. Rovnako nechapem vysokoskolakov, ktory sa stazuju na to, ze musia chodit do skoly. Ked niekam chodit nemusis a nebavi ta to, tak preco tam chodit?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

jackb napísal:. Rovnako nechapem vysokoskolakov, ktory sa stazuju na to, ze musia chodit do skoly. Ked niekam chodit nemusis a nebavi ta to, tak preco tam chodit?
Tak aj ja sa večne sťažujem, že ako sa mi nechce na cviká a prednášky, ale zas neviem si predstaviť, čo iné by som robil. :) Sťažujem sa asi len skôr zo zvyku.

A k téme: Ono sa toho zas tak veľa v škole nedá robiť, okrem počúvania, ak pri tom nechceš vyrušovať. Dosť to závisí aj od tvojich koníčkov. Ja som napr. občas vymýšľal hry pre DrD (to je stolná RPG hra, čo som hrával), alebo hral so susedom piškvorky. Pomáha však aj čumenie na baby :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Muffi napísal:Tak aj ja sa večne sťažujem, že ako sa mi nechce na cviká a prednášky, ale zas neviem si predstaviť, čo iné by som robil. :) Sťažujem sa asi len skôr zo zvyku.

A k téme: Ono sa toho zas tak veľa v škole nedá robiť, okrem počúvania, ak pri tom nechceš vyrušovať. Dosť to závisí aj od tvojich koníčkov. Ja som napr. občas vymýšľal hry pre DrD (to je stolná RPG hra, čo som hrával), alebo hral so susedom piškvorky. Pomáha však aj čumenie na baby :)
V našej triede na baby veľa asi nenačumím.Máme ich tam síce 8 a z toho je jedná poriadna PIRAŇA a tá sedí v tej istej rade , ale ja vpredu a ona v zadu ... to sa nedá ... No ok , dik za rady , skúsim dačo .
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

v nasej triede ked vrieska ucitel vsetci si zneho robia dobry den.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

martinez napísal:v nasej triede ked vrieska ucitel vsetci si zneho robia dobry den.
Tak mas pravdu dnesna mladenz je us drza a dovoli si ku ucitelovi, vyuzivaju to, ze us ucitel nema pravo dat mu jednu pozaucha :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

počítaj koľkokrát za hodinu blikne neonka
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

niet nad malovane krizovky a sudoku...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Sa stazujes ze od 8:00 musis v skole sediet 6 hodin? Jeden semester som absolvoval kazdy tyzden den kedy som od 7:45 sedel v tej istej lavici do 19:00 s jednou 35 minutovou prestavkou na obed. Stazoval som sa hromzil som ale na druhej strane ak by som nechcel studovat tak idem zo skoly prec. Nie kazdy ma moznost v tejto dobe studovat tak by som si to na tvojom mieste vazil. Ak sa nudis v skole skus inu, mas na vyber, ale pride cas ked dospejes, zacnes zarastat a uvedomis si ze tie hodiny ignoroval boli na nieco dobre.
BTW neviem ake ine aktivity chces vymyslat ked sedis v prvej lavici.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

mirak2 napísal:niet nad malovane krizovky a sudoku...
Suhlasim niet nad sudoku. :wink:
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Ja cez hodinu robim do lavice hieroglyfy alebo mokre gluky (papierove) hadzem po spoluziakoch :) No a v neposlednom pripade si robim domace ulohy.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

jednoduché. urob nejakú blbosť a nechaj sa vyraziť za dvere. výsledok rovnaký, nič sa nenaučíš. ked ťa to nebaví, daj si odchod. 6 hodín sa dá vydržať, neviem, čo budeš robiť na výške, ak tam mieniš ísť
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?
Empatik
Medium Star
Medium Star

HmMmM

Ja na výšku neplánujem ísť , ja si pekne brigádujem v ocovej firme s autami (renault) a chcem rýchlo skončit bárs -akú školu (teda určite srednú s maturitou ...) ale tak ja sa nudím , ja sa raz začas dám vyskúśať na dobrú známku a mám 1,5 týždňa pokoj a za ten čas sa nudím , tak preto :P
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

tomaxx_199 napísal:tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?
:o To nemáš žiadnych kamošov? Keď nie tak sa uč alebo píš úlohy.

Q7_TiGeeR_X6 napísal:Ja na výšku neplánujem ísť , ja si pekne brigádujem v ocovej firme s autami (renault) a chcem rýchlo skončit bárs -akú školu (teda určite srednú s maturitou ...) ale tak ja sa nudím , ja sa raz začas dám vyskúśať na dobrú známku a mám 1,5 týždňa pokoj a za ten čas sa nudím , tak preto :P
To ani nepíšete písomky?
Empatik
Medium Star
Medium Star

Cez prestávku , veď tie ma predsa držia v škole ! To je moje východisko nesedeť v tej vysukanej lavici !
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

u nás to istí poker.
Napísať odpoveď