Zábava v škole
Zábava v škole
Taká dosť nezvyčajná otázočka ... predstavte si to ... 8:00 začína škola , a ja sa mám teraz 6 hodín kvasiť v tej priblblej škole a čumeť na tabulu a učiteľa ?! To Nie ! Prosím vás poraďte mi nejakú zábavku , čo robiť keď sedím v lavici a nudím sa ? Také , okrem ... kreslenia si do zošita , čarbania po obrusoch , čítania časáku/knižky , alebo vyrušovania ? existuje také niečo ešte aby som sa zabavil na hodine ? Ďakujem za rady 
-
Wishmaster
Medium Professional
Tak aj ja sa večne sťažujem, že ako sa mi nechce na cviká a prednášky, ale zas neviem si predstaviť, čo iné by som robil.jackb napísal:. Rovnako nechapem vysokoskolakov, ktory sa stazuju na to, ze musia chodit do skoly. Ked niekam chodit nemusis a nebavi ta to, tak preco tam chodit?
A k téme: Ono sa toho zas tak veľa v škole nedá robiť, okrem počúvania, ak pri tom nechceš vyrušovať. Dosť to závisí aj od tvojich koníčkov. Ja som napr. občas vymýšľal hry pre DrD (to je stolná RPG hra, čo som hrával), alebo hral so susedom piškvorky. Pomáha však aj čumenie na baby
V našej triede na baby veľa asi nenačumím.Máme ich tam síce 8 a z toho je jedná poriadna PIRAŇA a tá sedí v tej istej rade , ale ja vpredu a ona v zadu ... to sa nedá ... No ok , dik za rady , skúsim dačo .Muffi napísal:Tak aj ja sa večne sťažujem, že ako sa mi nechce na cviká a prednášky, ale zas neviem si predstaviť, čo iné by som robil.Sťažujem sa asi len skôr zo zvyku.
A k téme: Ono sa toho zas tak veľa v škole nedá robiť, okrem počúvania, ak pri tom nechceš vyrušovať. Dosť to závisí aj od tvojich koníčkov. Ja som napr. občas vymýšľal hry pre DrD (to je stolná RPG hra, čo som hrával), alebo hral so susedom piškvorky. Pomáha však aj čumenie na baby
Tak mas pravdu dnesna mladenz je us drza a dovoli si ku ucitelovi, vyuzivaju to, ze us ucitel nema pravo dat mu jednu pozauchamartinez napísal:v nasej triede ked vrieska ucitel vsetci si zneho robia dobry den.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sa stazujes ze od 8:00 musis v skole sediet 6 hodin? Jeden semester som absolvoval kazdy tyzden den kedy som od 7:45 sedel v tej istej lavici do 19:00 s jednou 35 minutovou prestavkou na obed. Stazoval som sa hromzil som ale na druhej strane ak by som nechcel studovat tak idem zo skoly prec. Nie kazdy ma moznost v tejto dobe studovat tak by som si to na tvojom mieste vazil. Ak sa nudis v skole skus inu, mas na vyber, ale pride cas ked dospejes, zacnes zarastat a uvedomis si ze tie hodiny ignoroval boli na nieco dobre.
BTW neviem ake ine aktivity chces vymyslat ked sedis v prvej lavici.
BTW neviem ake ine aktivity chces vymyslat ked sedis v prvej lavici.
-
tomaxx_199
Medium Professional
HmMmM
Ja na výšku neplánujem ísť , ja si pekne brigádujem v ocovej firme s autami (renault) a chcem rýchlo skončit bárs -akú školu (teda určite srednú s maturitou ...) ale tak ja sa nudím , ja sa raz začas dám vyskúśať na dobrú známku a mám 1,5 týždňa pokoj a za ten čas sa nudím , tak preto 
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tomaxx_199 napísal:tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?
To ani nepíšete písomky?Q7_TiGeeR_X6 napísal:Ja na výšku neplánujem ísť , ja si pekne brigádujem v ocovej firme s autami (renault) a chcem rýchlo skončit bárs -akú školu (teda určite srednú s maturitou ...) ale tak ja sa nudím , ja sa raz začas dám vyskúśať na dobrú známku a mám 1,5 týždňa pokoj a za ten čas sa nudím , tak preto
Cez prestávku , veď tie ma predsa držia v škole ! To je moje východisko nesedeť v tej vysukanej lavici !tomaxx_199 napísal:tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?
u nás to istí poker.tomaxx_199 napísal:tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?