Zdravim,
mám jeden problém, mam MT SE k550i vlozim sim kartu zapnem ho a napise mi ze : Insert correct SIM card. ..,,.skusal som tam davaj O2 kartu orange kartu aj T-mobile kartu a stale nic,..pls help,..thxx
SE k550i
Znazil si sa prepalit soft lebo ak hej zabudol si na cuztomizaciu(myslim ze sa to tak vola uz dlho som neflashoval). A ked nevies flashovat tak ti odporucim dat najnovsi firmwawe pomocou SEUS
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mas zablokovany telefon na nejakeho ineho operatoramihalswk napísal:Zdravim,
mám jeden problém, mam MT SE k550i vlozim sim kartu zapnem ho a napise mi ze : Insert correct SIM card. ..,,.skusal som tam davaj O2 kartu orange kartu aj T-mobile kartu a stale nic,..pls help,..thxx
ak ti predtym fungoval, tak si musel prehrat FW (ak ano tak bolo odblokovany len cez patch, tj po prehrati FW sa zablokuje)
//autoeditácia príspevku ( 14 Oct 2009, 21:31 )
customizaciou to nie je, keby zabudol na customizaciu tak mu to bude pisat CONFIGURATION ERROR atd .......Walky napísal:Znazil si sa prepalit soft lebo ak hej zabudol si na cuztomizaciu(myslim ze sa to tak vola uz dlho som neflashoval)
-
mihalswk
Medium Professional
fuu no nespravil som to cez ten navod,.,.neslo mi to ked som mal stlacit C ,.,.a mal som to mat v USB,,.,.hmm a s tym mobilom asi bolo neco robene lebo najprv mi neuznali reklamaciu ze tam bola zistena oxidacia potom som to dal kamosovi nech sa nato pozre nic s tym nespravil ,.,.a teraz ale po mesiaci som to otvoril vyfukal a uz isiel zapat,.,.zapnem ho a zrazu ze walkman akoze to logo ,.,.tak mi tam asi soft menil abo co nwm
-
bb5unlock
Light Professional
nesud vsetky servisy podla rovnakeho kriteria, uznavam ze su take ktore sa snazia vyhovorit a je velmi tazke im dokazat opak (aj so sudnym znalcom)Juicy napísal:Oxidacia je typicka vyhovorka servisnych stredisk ak si s telefonom nevedia poradit, nechcu ho opravit alebo je oprava ak draha ze to zvalia na oxidaciu aby to neslo na ich triko.
oxidacia neznamena ze ti telefon musel spadnut do vody, obcas staci telefonovanie v dazdi, fakt je ten ze oxidacia sa posudzuje podla signalizacnych pasikov ktore su v kazdom telefone, pokial je cerveny tak je jasne ze sa nan dostala vlhost (akakolvek), servisu je jedno ci nasiel v telefone oxidaciu na celej doske, alebo najde zaoxidovany jeden kontakt na suciastke, proste je to oxidacia = strata zaruky (vid zarucne podmienky)
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 13:07 )
musis spravit patch unlock podla toho navodu, pokial ti to nejde tak skoc do najblizsieho servisu a nechaj si to odblokovatmihalswk napísal:fuu no nespravil som to cez ten navod,.,.neslo mi to ked som mal stlacit C ,.,.a mal som to mat v USB....
....a teraz ale po mesiaci som to otvoril vyfukal a uz isiel zapat,.,.zapnem ho a zrazu ze walkman akoze to logo ,.,.tak mi tam asi soft menil abo co nwm