Stargate Universe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
BoBor89
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Pilot velmi dobrý, zaujimavý herci.. velmi zaujimavý dej a tak dalej :), zatial hodnotím, že je to velmi dobré.. teším sa na dalšiu časť..

Futurama - song je od EMBASSY - Gravity

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2009, 21:26 )
tak súčasná časť Air 3, až tak zaujimava nebolo, ale priniesla otáznik :) čo to bolo to čo odletelo na konci.. len ma štve že nevysvetlili tých dvoch čo išli na tú planetu... že či sú už uplne stratený alebo nie.. no nevadí, teším sa na budúcu sobotu :)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ja to vidím tak že tí dvaja si tam pich pich a osídlia tú planétu :D . Ale najviac by ma zaujímalo že čo to na konci za srandu odletelo...
Len zrejme si to pozriem znova aj s titulkami, zo začiatku som rozumel teplý prd skoro... neznášam hovorovú angličtinu!!
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ja som našiel už české titulky.. ale tejto angličtine sa dá rozumieť celkom... a tá vec možno nejaký votrelec ako som čítal už niekde:)) čo ich špehovall..a bvraj budúci nepriatel.. som fakt moc zvedavý a teším sa na to :), mohlo by to chytiť atmosferu Atlantisu
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Jasné, dá sa tomu rozumieť.... len občas mi vypadlo nejaké to slovo a je v prdeli celá veta :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mne sa ten serial celkom paci. Skratka Stargate je kvalitka. Akurat este nepoznam postavy, ani ich mena, ale to pride casom. Nepaci sa mi len, ze samotna brana vyzera zase inak.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ja už postavy trošku poznám, Eli je dosť dobrý srandista, Scott tiež pohode to mi pride ako Sheppard ten ešte bude mať nejaké dobré hlášky.. Rush je tiež dobrý, len všetci ho nemajú radi neviem prečo, mne tam pride ako dôležitá postava tkorí vie takmer všetko.. ale nesedí mi tam tá dcéra toho guvernéra, ale možno sa ešte zmení. Young je taký mrzák zatial, ale on bude velitelom lode si myslím, a Rush, Scott, Eli a ten černoch toho som si nezapamätal tak budú asi tím, ktorí bude chodiť kontrolovať tie planety:)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

pokračovanie Air bola aké psycho, keď bol Scott sám a tie veci čo videl, na tejto epizóde je vidieť že to bude hlavne o emóciách.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Prová časť (e1&2) bola dobrá, druhá už oveľa horšia, skoro nič sa neudialo. Dúfam, že budúce diely už budú zase lepšie, takto to veľkú budúcnosť nemá. :(
BoBor89
Medium Star
Medium Star

praveže, ono to budúcnosť má, lebo je to skôr psychlogicky zaloený serial na formovanie postav, ako podla mňa to nebude mať ani 5 serii ako SGA ale také dve minimalne.. podla mňa druhá časť bola velmi zaujimavá, sice nudná to áno.. podla mňa to bude celé len o malých krôčikoch k tomu aby prežili na tej lodi.. to možno prvá seria :) a v druhej sa možno začne už špekulovať o tom ako sa dostať na Zem.. to je len moj taký odhad :P ale teším sa už na dalšiu časť
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Rush je zatiaľ moja najoblúbenejšia postava zo všetkých StarGate, kontroverzný šialený vedec, ktorý nemá problém so svedomím, dosť sa s ním stotožňujem :)

Tie komunikačné kamene mi prídú celkom kruté, ešte šialenejšie by bolo, keby nikto o nich nevedel a Rush sa občas s nimi tajne prepojil na vedenie SG a zisťoval o Destiny. Som si takmer istý, že Rush vopred vedel, že 9. chevron vedie na Destiny a zámerne to zatajil.

No a tí dvaja, ktorí zmizli v tej bráne, určite prídu k ujme na zdraví, ale v seriáli sa s nimi ešte stretneme.

Zatiaľ sa mi Universe veľmi páči :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ved oni vedeli že to vedie na nejakú loď apsoň ako som to ja pochopil.. že mali ísť na lod ktorú antikovia vyslali do vesmiru, vraj to našli v Atlantide.. aspoň sa mi marí že také niečo sa hovorilo v Air 1-2
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

BoBor89 napísal:aspoň sa mi marí že také niečo sa hovorilo v Air 1-2
nehovorilo, vôbec netušili kam idu
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak dnešná časť, bola taká divná.. ale ukázalo sa fakt že to bude len o postavach..:) a Elli je borec, ten nemá chybu hehe
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

hmm, koniec 4 časti a je to stale suché a suché.. a hlavne počet epic failov vzrasta geometrickym radom.. napriklad komunikačne kamene využivaju na priblble navštevy pribuznych na Zemi, ale aby ich použili na zavolanie niekoho, kto sa vyzna v antickej technologii ako napriklad Jackson alebo McKay, nech im pomôže vyriešiť problemy na lodi. tak to radšej nie, to by bolo priliš jednoduche :roll:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

heh tak toto napadlo aj mňa, ale Rodney ten je na atlantide, a Jackson vie len prekladať, to skôr Cartrovu, alebo aj Dr. Lee by tam mohol prisť, ako Rush je dobry ano jeden z najuznavanejších, možno vysvitne aj to že povedal pri prvej komunikacii že to chce sám vyriešiť.. alebo fakt neviem.. a na druhej strane, keby tam bol Rodney tak ten by bol nerovzny z toho že nema jedlo, a že nemá potrebné prístorje.. ako bolo by pekne keby sa seria zakončila tak žeby pristali na atlantide, a o rok by pokračovali s Atlantis :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

tak tuto sa mi viac pači, že su tu realnejšie vykreslene situacie.. nie ako polovicna priehladnych predvidatelnych dielov v Atlantise a ta tuposť niektorych scen.. mi to niekedy prišlo ako serial pre deti.. ale pozrel som si všetky serie, nehovorim že to bolo zle :)
a tie mena som uviedol ako priklad, ved na Zemi maju celu anticku stanicu a expertov habadej
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mala otazocka SG -1 som pozeral do 8 serii ... potom som SGA nevidel vobec
vadi ak zacnem teraz pozerat SGU ?!
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

R1k1nko napísal:mala otazocka SG -1 som pozeral do 8 serii ... potom som SGA nevidel vobec
vadi ak zacnem teraz pozerat SGU ?!
To si spravil chybu, od 5. do 8. série to bolo riadne tupé, detinské, predvídateľné a naivné.
Avšak 9. a 10. séria boli úplne perfektné !

No a SG:U nemá s predchadzajucimi SG skoro nič spoločné, iba pár základných princípov, ktoré sú ti určite už známe.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Spoiler! čítať len na vlastné riziko!
Daniel sa objaví ešte v 3 epizódach a Jack v 4
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Podla man je to uplne super serial :).. Moc sa mi paci neprihliadac na niektzore drobnosti ktore tu poniektory uzivatelia pripsuju.. ano mohli by niekoh zavolat, ale myslim ze autori chceli dosiahnut istu beznadej ludi na lodi, istu odrezanost od sverta a podobne.. ja nad takymito vecmi ani nerozmyslam ze "keby niekoho privolali tak.. bla bla bla"... n oved o tom to je.. btw autori podla mojho vkusu spravili krasne sceny, pekne ich spracovali o obycajneho prvotneho SG to je ovela krajsie :).. paci sa mi aj povahove spracovanie a ani herci niesu zly.. nove technologie a celkovy pribeh sa mi paci :). ejdna sa o nieco nove, neprebadane a myslim ze prave to ma pritahuje... :)
celkovy dojem - super serial.. tesim sa na nove diely :)
Napísať odpoveď