Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
counter strike
Ludia potrebujem pomoc.kupil som si wifi router len preto aby som nemusel hrat na domacom pocitaci counter ale na laptope.chekoval som vsetko aj rychlost pripojenia aj ping proste vsetko bolo skoro super internet je velmi rychly, ping bol okolo 22.
ZAcal som hrat countera cez STEAM a norlmalne sa mi to neda hrat pretoze to seka a ked tam TAB. tak mi to ukazuje neuveritelny ping okolo250 co je az priliz vela na to aby mi to nesekalo.VObec to nechapem ci je problem v tom ze mam steam alebo v com?
Dakujem za odpoved.
ZAcal som hrat countera cez STEAM a norlmalne sa mi to neda hrat pretoze to seka a ked tam TAB. tak mi to ukazuje neuveritelny ping okolo250 co je az priliz vela na to aby mi to nesekalo.VObec to nechapem ci je problem v tom ze mam steam alebo v com?
Dakujem za odpoved.
V správcoch zariadení si nájdi sieťové adaptéry, tam bude presný názov.pacient napísal:Kupil som ten najdrahsi co mali.Je to znacka belkin a vytasil som zanho 100 euri.(
wifi kartu na pocitaci neviem aku mam ako to mam zistit?
No neviem ci myslis toto: Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection...SSemteXX napísal:V správcoch zariadení si nájdi sieťové adaptéry, tam bude presný názov.
a nechapem pritom net mam velmi rychly chello a vsetky kontroly rychlosti stahovania, pingu a podobnych kravim mam na super hranici...nechapem tomu...ako ked hraju napr 5 na 5 tak latency mam tak okolo 40, ked hrame ale 14 na 14 tak latency mam 120 a velakrat ma to vyhodi za vysoky ping...
-
daniel1212
Light Expert
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
daniel1212
Light Expert
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
daniel1212
Light Expert
-
G0lDiER_
King
urcite nieco take uz je, aj ked nie konkretne na toto ale plugin ktory ti dovoli taketo nieco spravit..do amxx sa nevyznam takze ti neporadim konkretny plugin..
v cs:s sa toto robi vacsinou tak ze ked napises napriklad !radio tak ti otvori tabulku ako top15, vyberes si radio, otvori ti motd tabulku kde budes mat prehravac, nastavis si hlasitost a tak, zatvoris to tlacidlom OK a pocuvas.
v cs:s sa toto robi vacsinou tak ze ked napises napriklad !radio tak ti otvori tabulku ako top15, vyberes si radio, otvori ti motd tabulku kde budes mat prehravac, nastavis si hlasitost a tak, zatvoris to tlacidlom OK a pocuvas.
-
daniel1212
Light Expert
ano tak by mi to stastačilo ako to ej v tom css ja by som si na dal free hosting tam media prehrávač a pospájal zopár pesničiek dokopy a by to hralo vieš do modt by som dal tú stránku a keby si to chcel neikto vypnúť, tak by napísal napr. /hudba a tam by sa mu otvorila tá stránka a by si to iba na tom prehrávači stopol
To čo za debilinu? No nekomentujem radšej ani. Na čo by to bolo dobré? 1. Vyťaží to server. 2. Zvýši sa ping. 3. Ide o hrateľnosť na servery a nie nahadzovať zbytočné sprostosti. Tolko k tomu.daniel1212 napísal:dik:) a ešte jedna otázočka, nevie niekto srpraviť veľmi jednoduchý plugin, ktorí by fungoval tak, že hráč by napísal napríklad slovo /hudba a by sa otvorilo okno a do toho okna by som dal určitú stránku to ej všetko, také okno ako je na top15 napríklad
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
daniel1212
Light Expert