mam taky problem s kablom na net.....ked ho zapojim od routra do pocitaca tak internet nejde a vypisuje ze nemoze najst ip adresu....pritom kabel je novy a funkcny lebo som ho aj prezvanal a dlhy je asi 50 metrov....ale ked zapojim dvojmetrovy kusok toho kabvle tak internet mi normalne funguje...kde je potom chyba
Pockaj nerozumiem ti velmi ten 50m kabel si skusal na inom pc ci je funkcny ? Lebo ked citam tvoj problem tam vychadza mi s toho , ze môze byt nefunkcny len kabel.
<j3RrY> napísal:Pockaj nerozumiem ti velmi ten 50m kabel si skusal na inom pc ci je funkcny ? Lebo ked citam tvoj problem tam vychadza mi s toho , ze môze byt nefunkcny len kabel.
te 50 kabel ked zapojim tak mi internet nejde ale ked si z neho cvicknem 5 metrovky kusok dam koncovky nanho tak mi et cez neho ide ........
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 20:13 )
<j3RrY> napísal:Pockaj nerozumiem ti velmi ten 50m kabel si skusal na inom pc ci je funkcny ? Lebo ked citam tvoj problem tam vychadza mi s toho , ze môze byt nefunkcny len kabel.
te 50 kabel ked zapojim tak mi internet nejde ale ked si z neho cvicknem 5 metrovky kusok dam koncovky nanho tak mi et cez neho ide ........
seknuty nebude nikde ked ho presvecoval a pri presvecovani si urcite vsimol aj to ci presvecuje prvy pin s prvym a pod. Alebo si to nevsimol a su tie koncovky zle zapojene......
A utlm mat nebude lebo susedia maju kabel natiahnuty asi tak 150 metrom a frci im to