Prosím nejakého odborníka, ktorý by mi helfol so zostavením dobrej zostavy za čo najnižšiu cenu....
Ďakujem za vaše nápady a ponuky.... Laughing ......
Cenový limit: 700€
Zlozenie PC
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tých 700e je s monitorom alebo bez? plus na čo ho chceš používať? ako hrací komp či na prácu? Nuž a akú platformu by si preferoval? intel alebo amd? amd vychdáza o čosi lacnejšie s podobným výkonom ako intel. Teda pokial nechceš nejaký ultra-high end:) tam iba intel.. ale to sú troška drahšie riešenia.
Zdravim, musis este doplnit ci chces zostavu bez monitora alebo s nim. Pozri si tuto Stranku. Zostava AMD do 660€ a namiesto tej grafiky radsej HD5850 co sa cenovo skoro vyrovna tvojmu rozpoctu. Je to trosku nad limit ale tych par eur sa uz oplati doplatit. A ak budes mat stastie, tak mozes odomknut aj stvrte jadro na tom procaku.
(Prepacte ak tym linkom porusujem nejake pravidla)
(Prepacte ak tym linkom porusujem nejake pravidla)
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
tych 700€ bez monitora...to sa potom spravíí..ten už mam vybrany...radsej INTEL ako AMD....pozrel som si tu stranku....a su tam dobreee zostavy....ale je to pre suseda....ja som zo svojou spokojny takze tak...vdaka za rady.....uvidime porozmyslame o tom....len mi odporucte nejaku grafiku do tej zostavy do 660€ ci kolko to tam bolo