Zlozenie PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Zlozenie PC

Príspevok od používateľa S_N_I_P_E_E_E_R »

Prosím nejakého odborníka, ktorý by mi helfol so zostavením dobrej zostavy za čo najnižšiu cenu....

Ďakujem za vaše nápady a ponuky.... Laughing ......

Cenový limit: 700€
Mir3k3pe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mir3k3pe »

Tých 700e je s monitorom alebo bez? plus na čo ho chceš používať? ako hrací komp či na prácu? Nuž a akú platformu by si preferoval? intel alebo amd? amd vychdáza o čosi lacnejšie s podobným výkonom ako intel. Teda pokial nechceš nejaký ultra-high end:) tam iba intel.. ale to sú troška drahšie riešenia.
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, musis este doplnit ci chces zostavu bez monitora alebo s nim. Pozri si tuto Stranku. Zostava AMD do 660€ a namiesto tej grafiky radsej HD5850 co sa cenovo skoro vyrovna tvojmu rozpoctu. Je to trosku nad limit ale tych par eur sa uz oplati doplatit. A ak budes mat stastie, tak mozes odomknut aj stvrte jadro na tom procaku.
(Prepacte ak tym linkom porusujem nejake pravidla)
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa S_N_I_P_E_E_E_R »

tych 700€ bez monitora...to sa potom spravíí..ten už mam vybrany...radsej INTEL ako AMD....pozrel som si tu stranku....a su tam dobreee zostavy....ale je to pre suseda....ja som zo svojou spokojny takze tak...vdaka za rady.....uvidime porozmyslame o tom....len mi odporucte nejaku grafiku do tej zostavy do 660€ ci kolko to tam bolo
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

grafiku by som siel do niektoreho z novych radeonov, v tomto pripade bud 5770, alebo 5850. skombinovat s novym Intelom do socketu 1156 v kombinacii s DDR3. K tomu nejaky znackovy zdroj seasonic/enermax/corsair a mas vystarane.
Napísať odpoveď