Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ciliar
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ciliar »

nazdar ,ja som hru asi dohral,len som si neni isty .skoncil som na 3 dni .obsadil som pristav a zajal nejakeho kor. generala ,potom bolo uz len intro ako odlietame na helikoptere.ale to som hral iba par misii tusim 8 -9.niekde som cital ze hra je rozdelena na tri casti a mne sa podarila asi len ta prva ,len neviem ako sa spustia tie dalsie.poradi niekto?
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

ciliar napísal:nazdar ,ja som hru asi dohral,len som si neni isty .skoncil som na 3 dni .obsadil som pristav a zajal nejakeho kor. generala ,potom bolo uz len intro ako odlietame na helikoptere.ale to som hral iba par misii tusim 8 -9.niekde som cital ze hra je rozdelena na tri casti a mne sa podarila asi len ta prva ,len neviem ako sa spustia tie dalsie.poradi niekto?
A nieje to ako ARMA 2 ze to sa vyvija podla toho ako postupujes v hre ?
ciliar
Light Star
Light Star

neviem tu hru som nehral ,ale v tom clanku bolo pisane ze su tri rozne kampame za roznych ludi nieco podobne ako v call of duty 4.nikto iny to este nepresiel ?tych misii som mal 11 presne
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

este som to nepresiel ale asi to bude tak isto ako v arme 2 lebo aj tam si mal rozne kampane dalo by sa povedat podla toho ako si postupoval a co si robil v hre malo to tusim 3 alebo 4 konce potom, ale zaciatocne misie boli rovnake sa mi zda az tak od polovice sa to menilo a je dost mozne ze tu to bude podobne lebo mas tam hlavne ulohy a aj vedlajsie a tak a mozno to berie podla viacerych faktorov a podla toho ti mozno volii dej ale neviem :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Zdravíčko, práve som dohral Dragon Rising. Hra bola dobrá ale mohlo to byť lepšie a hlavne akčnejšie.

Najviac som sa zasmial ked som v jednej misii odpálil taký stožiar alebo antenu :D :D Stožiar vysoký 100 metrov a ked som ho odpálil ako keby zmizol :D Ani žiadny železny šrot nezostal. Asi som mal silnú C4ku. Čo už ...

No ale k veci ... Pochybujem, že hra sa vyvýja rôzne podla toho ako hráte, a teda vylučujem rôzne ukončenia hry. Tiež som hral IBA 11 MISII a čakal som že sa mi otvorí dalšia kampaň no nestalo sa tak.

Na stránke Codemasters som videl že hra by mala byť rozdelená na 3 časti akurát že ja som mohol hrať iba misie na ostrove Skira. Týmto dávam hre moje dalšie mínus.

Celkovo hodnotím hru 7/10.

Ak viete niekto poradiť s tými dalšími časťami hry tak napíšte pls.
ciliar
Light Star
Light Star

podarilo sa najst bonusove misie sice su kratke ale aj to sa rata.kody vpisujte do polozky EXTRA -ENTER CODES nasledne sa vam spristupnia nove misie v single player
kod- OFPWEB1 - misia Encampment
v pripade zaujmu mozem dat este kody na dlasie misie ,ak ich neviete najst na nete
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Skusal niekto ten patch? pocitil niekto niekde nejake vyznamne zmeny?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

heker napísal:Mraveneček lapený do jámy v Operation Flashpoint 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34432&r=top
Nechapem co to ten chlap tliacha za sracky, prave teraz som dohral kampan a musim dat klobuk dole, dlho som nehral lepsiu FPS. Uz predtym som cital nejake veci o tom ze je to prilis tazke ale co uz dava chlap v tejto recenzii je neuveritelne. Nepovazujem sa za nejakeho pro-gamera, mam uz co to odohrate ale uz hravam len prilezitostne, napriek tomu som si Dragon Rising uzival a vobec mi neprislo nejak extremne tazke. Niektori ludia asi niesu schopni pochopit fakt, ze s rambo stylom tu nepochodia a ze realita sa nerovna Serious Samovi. Skutocne nechapem co za idiot o tom moze prehlasovat ze je to prilis tazke...

Alebo som hral odladenejsiu verziu hry, aj ked pochybujem ze by to urobilo tak obrovsky rozdiel.
Snajper2 napísal:len neviem, ako mám tú lekárničku použiť. len ju drží v ruke, a nič s ňou nerobí
Ak si zraneny a krvacas tak si zvolis lekarnicku a drzis lave tlacidlo kym si ranu neobviazes. Ak uz nekrvacas tak ta uplne vyliecit moze len medik, privolas ho quick-commandom (myslim ze dolava a dole).
ciliar napísal:nazdar ,ja som hru asi dohral,len som si neni isty .skoncil som na 3 dni .obsadil som pristav a zajal nejakeho kor. generala ,potom bolo uz len intro ako odlietame na helikoptere.ale to som hral iba par misii tusim 8 -9.niekde som cital ze hra je rozdelena na tri casti a mne sa podarila asi len ta prva ,len neviem ako sa spustia tie dalsie.poradi niekto?
Je tam len jedna kampan a tu si presiel. Kazdopadne si tam este mozes odblokovat 6 dalsich misii (nesuvisiacich s pribehom), ked si v hlavom menu daj Extras, tam bonus codes a tam postupne vkladaj toto:

Kód: Vybrať všetko

AmbushU454
CloseQ8M3
StrongM577
OFPWEB2
OFPWEB1
RaidT18Z
BLEEDINGBADLY
Potom chod do single missions a tam si to v hornej liste prepni sipkou vpravo.

Tri casti o ktorych tu pisete su pravdepodobne pribehove misie na ostrove Skira, tieto bonusove misie plus nejake scenaria ci co som tam videl.

Takze hru hodnotim velmi kladne a rozhodne si ju kupim, dufam ze chystaju nejaky datadisk. Osobne som sa nestretol s takmer ziadnymi bugmi (verzia 1.01) a opakujem ze ziadna extremna obtiaznost sa nekona, pokial nemate v hlave nasrate a nieje to vasa prva hra, da sa to v pohode uhrat.

//A este k optimalizacii = vyborna, na mojej 9800GTX a E8400 to slo na maximalnych moznych detailoch.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Gangy asi mas velky skill. Nejeden renomovany magazin ako je Gamestar, IGN, Gamespot, ale aj domace Tiscali ci BonusWeb kritizovali prehnanu obtiaznost.
zruda1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa zruda1 »

aviceN napísal:Skusal niekto ten patch? pocitil niekto niekde nejake vyznamne zmeny?
ja mam cracknutu hru,ale po instalovani patchu my uz nejde spustit vie my niekto poradit???
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

zruda1 napísal:ja mam cracknutu hru,ale po instalovani patchu my uz nejde spustit vie my niekto poradit???
Znova to crackni ale crackom 1.01/1.1
JaNkooo
Novice
Novice

hamachi

Príspevok od používateľa JaNkooo »

Rad by som zahral tuto skvelu hru cez hamachi s niekym kto ma podobny nazor. Dajte vediet bude kalba
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja som si stiahol dnes cez steam demo a ked dam spustit hru steam mi vyhodi toto : " this game is currently unavailable..please try again at another time" viete mi niekto help ? :?
Inspectah Deck
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Inspectah Deck »

Zdravim,mam mensi problem ked si vyberiem zbran alebo naboje s tych krabic alebo od vojakov tak sa neviem s toho "menu" dostat neviem nijako ho opustit musim loadnut checkpoint inac sa nepohnem ale tym stratim progres,je to asi crackom co? ma s tym niekto podobnu skusenost? postlacal som vsetky klavesy a v nastaveniach nemam nenastavene...???
vdaka za pripadne rady...
Prílohy
help.JPG
Gangy
Darca
Darca

LOL, to menu myslim zatvoris rovnakou klavesou akou ho otvoris.
zruda1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa zruda1 »

aviceN napísal:Znova to crackni ale crackom 1.01/1.1
dikes uz to mam :-)

nemate niekto cestinu do hry,alebo este nevysla?
Inspectah Deck
Expert
Expert

Gangy napísal:LOL, to menu myslim zatvoris rovnakou klavesou akou ho otvoris.
no ved logicky ano ale v tom je problem ze to nejde a preto som aj skusal ine respektivne vsetky klavesy ale tiez nic,preto sa obraciam s tym na vas,crack mam reloaded neviem aky iny/lepsi by som nasiel...
Gangy
Darca
Darca

Patchnute to mas?
Inspectah Deck
Expert
Expert

uz hej ked som este pisal predosly prispevok tak som este nemal ale hned nato ma to napadlo,ale aj napriek patchu tak to nepomohlo stale sa neviem dostat s toho menu,je to na chu*a lebo musim behat stale s tou istou zbranou a ked dojdu naboje tak smola,zatial ma zachranil jeep s gulometom ale celkovo je to blbe :roll:

EDIT:uz som to vyriesil,stacilo iba pozmenit USE na inu klavesu... :aasmile10:
Napísať odpoveď