Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
nazdar ,ja som hru asi dohral,len som si neni isty .skoncil som na 3 dni .obsadil som pristav a zajal nejakeho kor. generala ,potom bolo uz len intro ako odlietame na helikoptere.ale to som hral iba par misii tusim 8 -9.niekde som cital ze hra je rozdelena na tri casti a mne sa podarila asi len ta prva ,len neviem ako sa spustia tie dalsie.poradi niekto?
A nieje to ako ARMA 2 ze to sa vyvija podla toho ako postupujes v hre ?ciliar napísal:nazdar ,ja som hru asi dohral,len som si neni isty .skoncil som na 3 dni .obsadil som pristav a zajal nejakeho kor. generala ,potom bolo uz len intro ako odlietame na helikoptere.ale to som hral iba par misii tusim 8 -9.niekde som cital ze hra je rozdelena na tri casti a mne sa podarila asi len ta prva ,len neviem ako sa spustia tie dalsie.poradi niekto?
este som to nepresiel ale asi to bude tak isto ako v arme 2 lebo aj tam si mal rozne kampane dalo by sa povedat podla toho ako si postupoval a co si robil v hre malo to tusim 3 alebo 4 konce potom, ale zaciatocne misie boli rovnake sa mi zda az tak od polovice sa to menilo a je dost mozne ze tu to bude podobne lebo mas tam hlavne ulohy a aj vedlajsie a tak a mozno to berie podla viacerych faktorov a podla toho ti mozno volii dej ale neviem 
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravíčko, práve som dohral Dragon Rising. Hra bola dobrá ale mohlo to byť lepšie a hlavne akčnejšie.
Najviac som sa zasmial ked som v jednej misii odpálil taký stožiar alebo antenu
Stožiar vysoký 100 metrov a ked som ho odpálil ako keby zmizol
Ani žiadny železny šrot nezostal. Asi som mal silnú C4ku. Čo už ...
No ale k veci ... Pochybujem, že hra sa vyvýja rôzne podla toho ako hráte, a teda vylučujem rôzne ukončenia hry. Tiež som hral IBA 11 MISII a čakal som že sa mi otvorí dalšia kampaň no nestalo sa tak.
Na stránke Codemasters som videl že hra by mala byť rozdelená na 3 časti akurát že ja som mohol hrať iba misie na ostrove Skira. Týmto dávam hre moje dalšie mínus.
Celkovo hodnotím hru 7/10.
Ak viete niekto poradiť s tými dalšími časťami hry tak napíšte pls.
Najviac som sa zasmial ked som v jednej misii odpálil taký stožiar alebo antenu
No ale k veci ... Pochybujem, že hra sa vyvýja rôzne podla toho ako hráte, a teda vylučujem rôzne ukončenia hry. Tiež som hral IBA 11 MISII a čakal som že sa mi otvorí dalšia kampaň no nestalo sa tak.
Na stránke Codemasters som videl že hra by mala byť rozdelená na 3 časti akurát že ja som mohol hrať iba misie na ostrove Skira. Týmto dávam hre moje dalšie mínus.
Celkovo hodnotím hru 7/10.
Ak viete niekto poradiť s tými dalšími časťami hry tak napíšte pls.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tu je changelog patchu: http://community.codemasters.com/forum/ ... p?t=394523
Nechapem co to ten chlap tliacha za sracky, prave teraz som dohral kampan a musim dat klobuk dole, dlho som nehral lepsiu FPS. Uz predtym som cital nejake veci o tom ze je to prilis tazke ale co uz dava chlap v tejto recenzii je neuveritelne. Nepovazujem sa za nejakeho pro-gamera, mam uz co to odohrate ale uz hravam len prilezitostne, napriek tomu som si Dragon Rising uzival a vobec mi neprislo nejak extremne tazke. Niektori ludia asi niesu schopni pochopit fakt, ze s rambo stylom tu nepochodia a ze realita sa nerovna Serious Samovi. Skutocne nechapem co za idiot o tom moze prehlasovat ze je to prilis tazke...heker napísal:Mraveneček lapený do jámy v Operation Flashpoint 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34432&r=top
Alebo som hral odladenejsiu verziu hry, aj ked pochybujem ze by to urobilo tak obrovsky rozdiel.
Ak si zraneny a krvacas tak si zvolis lekarnicku a drzis lave tlacidlo kym si ranu neobviazes. Ak uz nekrvacas tak ta uplne vyliecit moze len medik, privolas ho quick-commandom (myslim ze dolava a dole).Snajper2 napísal:len neviem, ako mám tú lekárničku použiť. len ju drží v ruke, a nič s ňou nerobí
Je tam len jedna kampan a tu si presiel. Kazdopadne si tam este mozes odblokovat 6 dalsich misii (nesuvisiacich s pribehom), ked si v hlavom menu daj Extras, tam bonus codes a tam postupne vkladaj toto:ciliar napísal:nazdar ,ja som hru asi dohral,len som si neni isty .skoncil som na 3 dni .obsadil som pristav a zajal nejakeho kor. generala ,potom bolo uz len intro ako odlietame na helikoptere.ale to som hral iba par misii tusim 8 -9.niekde som cital ze hra je rozdelena na tri casti a mne sa podarila asi len ta prva ,len neviem ako sa spustia tie dalsie.poradi niekto?
Kód: Vybrať všetko
AmbushU454
CloseQ8M3
StrongM577
OFPWEB2
OFPWEB1
RaidT18Z
BLEEDINGBADLYTri casti o ktorych tu pisete su pravdepodobne pribehove misie na ostrove Skira, tieto bonusove misie plus nejake scenaria ci co som tam videl.
Takze hru hodnotim velmi kladne a rozhodne si ju kupim, dufam ze chystaju nejaky datadisk. Osobne som sa nestretol s takmer ziadnymi bugmi (verzia 1.01) a opakujem ze ziadna extremna obtiaznost sa nekona, pokial nemate v hlave nasrate a nieje to vasa prva hra, da sa to v pohode uhrat.
//A este k optimalizacii = vyborna, na mojej 9800GTX a E8400 to slo na maximalnych moznych detailoch.
-
Inspectah Deck
Expert
Zdravim,mam mensi problem ked si vyberiem zbran alebo naboje s tych krabic alebo od vojakov tak sa neviem s toho "menu" dostat neviem nijako ho opustit musim loadnut checkpoint inac sa nepohnem ale tym stratim progres,je to asi crackom co? ma s tym niekto podobnu skusenost? postlacal som vsetky klavesy a v nastaveniach nemam nenastavene...???
vdaka za pripadne rady...
vdaka za pripadne rady...
-
Inspectah Deck
Expert
no ved logicky ano ale v tom je problem ze to nejde a preto som aj skusal ine respektivne vsetky klavesy ale tiez nic,preto sa obraciam s tym na vas,crack mam reloaded neviem aky iny/lepsi by som nasiel...Gangy napísal:LOL, to menu myslim zatvoris rovnakou klavesou akou ho otvoris.
-
Inspectah Deck
Expert
uz hej ked som este pisal predosly prispevok tak som este nemal ale hned nato ma to napadlo,ale aj napriek patchu tak to nepomohlo stale sa neviem dostat s toho menu,je to na chu*a lebo musim behat stale s tou istou zbranou a ked dojdu naboje tak smola,zatial ma zachranil jeep s gulometom ale celkovo je to blbe 
EDIT:uz som to vyriesil,stacilo iba pozmenit USE na inu klavesu...
EDIT:uz som to vyriesil,stacilo iba pozmenit USE na inu klavesu...