Svalovka - Lýtka
Svalovka - Lýtka
chlapci pondelok som si tak zriadil na treningu litka ze etraz nemozem chodit vobec pohyb nula bodov ked vytriem nohy az sa mi slzi v ociach nahromadia proste neopisatelna bolest .. nemate niekto nieaky grif ako to cim skor dat dokopi uz je to druhy den a vobec bez zmeny este mozno je to horsie ako prvy den ....ked sedim je to ok ... ale NEPOSTAVIM SA VOBEC maximalne na spicky No pety na zem nedám 
-
Začiatok Konca
Professional
Mne na svalovku pomáha poriadny strečing... aj keď to bolí, treba niečo vydržať... a ešte tie svaly zaťažiť a strečovať hlavne.. To pomáha mne... Teplá sprcha, ani masáž mi nikdy nezabrali, akurát, čo ma to ešte viac bolelo... Hovorím, strečovať + ľahko zaťažovať...
BTW, dúfam, že ti sem nemám písať, ako strečovať aké partie svalstva...
BTW, dúfam, že ti sem nemám písať, ako strečovať aké partie svalstva...
ja som mal taku minuly tyzden lebo po dlhsej dobe som poriadne cvicil nohy a aj lytka a fakt ze lytka ma najviac vzdy bolia ked ich cvicim...skus nie ze teplu sprchu ale striedaj to tepla studena tepla studena... asi po pol minute na jednu nohu...inak na svalovicu je aj paralen dobry...a fakt treba strecovat nie len teraz ale hlavne pred a po cviceni aby si to nabuduce taketo nemal
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak toto mi nepripada uz ako svalovica, kedze to nepovoluje, ja som maval daco podobne po narocnych treningoch, ani nie ze oslabenie svalov, ale absolutne "znicenie"... oco tomu vravi ze mas jednoducho akoby svalovu horucku....
Vela si im dal zataz, a rychlo si s nou prestal, teda ti stvrdli v zakonceniach. obycajne acilpirin, horuci caj, a pomaly ich len rozcvicuj. Po takychto stavoch som byval nachylny na krce tak bacha na to.
Vela si im dal zataz, a rychlo si s nou prestal, teda ti stvrdli v zakonceniach. obycajne acilpirin, horuci caj, a pomaly ich len rozcvicuj. Po takychto stavoch som byval nachylny na krce tak bacha na to.