Svalovka - Lýtka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Svalovka - Lýtka

Príspevok od používateľa kelsoo »

chlapci pondelok som si tak zriadil na treningu litka ze etraz nemozem chodit vobec pohyb nula bodov ked vytriem nohy az sa mi slzi v ociach nahromadia proste neopisatelna bolest .. nemate niekto nieaky grif ako to cim skor dat dokopi uz je to druhy den a vobec bez zmeny este mozno je to horsie ako prvy den ....ked sedim je to ok ... ale NEPOSTAVIM SA VOBEC maximalne na spicky No pety na zem nedám :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

horúca sprcha na nohy, krátka a masáž. Tú kyselinu mliečnu, či ako sa volá treba rozmasírovať a rozcvičiť. A pomaly to rozhýbať, aj keď to bolí. Jednoducho teplo pomáha. Tak isto stretching je fajná vec. A hlavne pomaly.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mne na svalovku pomáha poriadny strečing... aj keď to bolí, treba niečo vydržať... a ešte tie svaly zaťažiť a strečovať hlavne.. To pomáha mne... Teplá sprcha, ani masáž mi nikdy nezabrali, akurát, čo ma to ešte viac bolelo... Hovorím, strečovať + ľahko zaťažovať... :wink:

BTW, dúfam, že ti sem nemám písať, ako strečovať aké partie svalstva...
kelsoo
Star
Star

a co si myslis na nazor (rozchod to) ako niekomu sa to povie ale ja vazne chodit absolurtne nemozem akurat tak strasne trpim ked sa snazim ale rozchodit toto ?

Tak ekd ma bolia Litka nebudem ozdaj cvicit cicky no ja mam teraz fakt problem ist na WC a nie to este strecing :D
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

zožen si glutamin ak maš na regeneraciu,dalej si daj aj horčik na uvolnenie,a horuca sprcha može pomocť aj nie
ak nemaš glutaminv prašku,tak alternative zdroje hladaj napriklad v tofu..
a myslim že horčik doma mate :wink:
kelsoo
Star
Star

No uz tretti den a stale bez zmeny nemozem polozit pety na zem ... horcik skusim no sprcha horuca + hodinovy strecing nepomohol ... uz je to fakt na nervy
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čo ja viem, tak sa zase dáva ľad. Aj tréner nám vždy vravel, že na svalovicu ľadové vrecká alebo uterák namočiť a dať do chladničky/mrazničky a potom priložiť.
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ja som mal taku minuly tyzden lebo po dlhsej dobe som poriadne cvicil nohy a aj lytka a fakt ze lytka ma najviac vzdy bolia ked ich cvicim...skus nie ze teplu sprchu ale striedaj to tepla studena tepla studena... asi po pol minute na jednu nohu...inak na svalovicu je aj paralen dobry...a fakt treba strecovat nie len teraz ale hlavne pred a po cviceni aby si to nabuduce taketo nemal
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

uplink napísal:horúca sprcha na nohy, krátka a masáž.
to je stara skola, ucinok by mala mat praveze studena (osobne nepraktizujem ani jedno, len si natahujem danu partiu)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak toto mi nepripada uz ako svalovica, kedze to nepovoluje, ja som maval daco podobne po narocnych treningoch, ani nie ze oslabenie svalov, ale absolutne "znicenie"... oco tomu vravi ze mas jednoducho akoby svalovu horucku....

Vela si im dal zataz, a rychlo si s nou prestal, teda ti stvrdli v zakonceniach. obycajne acilpirin, horuci caj, a pomaly ich len rozcvicuj. Po takychto stavoch som byval nachylny na krce tak bacha na to. :!:
Napísať odpoveď