Zdravím, potreboval by som poradiť taký polopatistický postup ako rozchodiť internet v booku cez mobil.
Takže mám mobil/PDA HTC TyTN II (Kaiser), WM 6.1 na ktorom mám aktivovaný internet od O2. Notebook IBM ThinkPad X31, Win Xp.
diki za všetky rady
Internet cez mobil do notebooku
-
aughostino
Medium Professional
Tu mas nastavenia od O2 ak by si nieco nevedel tak napis 
- Prílohy
-
- 25908_29066_Manualne_nastavenie_MT_PC_s_Microsoft_Office_2000_XP.rar
- (529.17 KiB) 444 stiahnutí
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skus tam dat daky necustomizovany ROM. stiahnes ho napr na XDA-developers.com. potom jednudocho daj nastavenia do mobilu skus ci ti ide net v mobile ak ano pripoj ho k PC a z moznosti Activesynd,Disk drive,modem vyberies ten modem a amlo by to ist
alebo v niektorych ROM kach mas ze INTERNET SHARING
mne to takto na diamonde slape
-
aughostino
Medium Professional
ja mam v mobile tiez soft od Orange-u ale nemam WM (mobil ma vlastny OS) neviem ako je to v pripade HTC ale na mojom mobile musim mat zvolenu moznost ze sa mobil s PC spaja cez soft (v mojom pripade ked si v mobile zvolim v nastaveniach->spojenie mobilu s PC-> dalej mam na vyber Samsung PC studio a Pamatova karta musim mat zvolene Samsung PC studio)
sry za taky lopatisticky vyklad ale inac to neviem vysvetlit
sry za taky lopatisticky vyklad ale inac to neviem vysvetlit
nejde mi rozbehat net od o2 na netbooku cez E65 (nokia pc suit) - hlaska one touch access:
mam najnovsiu verziu NPS, najnovsi fw a dava to tuto hlasku.. pripisujem to tomu, ze mam customizovany win xp lite a nepamatam sa presne, no je dost mozne, ze som odstranoval aj nejake ovladace modemov.. stiahol som aj TOTO, bezuspesne... ake drivery stiahnut?Nie su nainstalovane ziadne modemy Nokia. Skontrolujte, ci je nainstalovany softver ovladaca Nokia Conectivity Cable.
bla bla obrazok
Nenasiel sa ziadny modem.