Internet cez mobil do notebooku

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
m4jor
Medium Star
Medium Star

Internet cez mobil do notebooku

Príspevok od používateľa m4jor »

Zdravím, potreboval by som poradiť taký polopatistický postup ako rozchodiť internet v booku cez mobil.
Takže mám mobil/PDA HTC TyTN II (Kaiser), WM 6.1 na ktorom mám aktivovaný internet od O2. Notebook IBM ThinkPad X31, Win Xp.
diki za všetky rady
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa aughostino »

Tu mas nastavenia od O2 ak by si nieco nevedel tak napis :)
Prílohy
25908_29066_Manualne_nastavenie_MT_PC_s_Microsoft_Office_2000_XP.rar
(529.17 KiB) 444 stiahnutí
m4jor
Medium Star
Medium Star

postupujem presne podľa toho návodu, no aj tak mi stále po pripojení mobilu k pc rozhodí nastavenia internetu v mobile, a aj tak ma nepripojí...
Mobil je braný z Orangu, je v nom nejaký custom Orange WM a operátor O2 :lol: Mohol by byť problém toto?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Skus tam dat daky necustomizovany ROM. stiahnes ho napr na XDA-developers.com. potom jednudocho daj nastavenia do mobilu skus ci ti ide net v mobile ak ano pripoj ho k PC a z moznosti Activesynd,Disk drive,modem vyberies ten modem a amlo by to ist ;) alebo v niektorych ROM kach mas ze INTERNET SHARING ;) mne to takto na diamonde slape
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ja mam v mobile tiez soft od Orange-u ale nemam WM (mobil ma vlastny OS) neviem ako je to v pripade HTC ale na mojom mobile musim mat zvolenu moznost ze sa mobil s PC spaja cez soft (v mojom pripade ked si v mobile zvolim v nastaveniach->spojenie mobilu s PC-> dalej mam na vyber Samsung PC studio a Pamatova karta musim mat zvolene Samsung PC studio)

sry za taky lopatisticky vyklad ale inac to neviem vysvetlit :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh trosku s temi ja som kupil na to 5310 nokiu do nej som dal O2 kartu dal som poslat nastavenie internetu a wap a mms potom som zobral usb kablik pichol do booku do mobilu chvilu pockal nainstalovalo mi modem aodvtedy si veselo surfujem :-D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nejde mi rozbehat net od o2 na netbooku cez E65 (nokia pc suit) - hlaska one touch access:
Nie su nainstalovane ziadne modemy Nokia. Skontrolujte, ci je nainstalovany softver ovladaca Nokia Conectivity Cable.

bla bla obrazok

Nenasiel sa ziadny modem.
mam najnovsiu verziu NPS, najnovsi fw a dava to tuto hlasku.. pripisujem to tomu, ze mam customizovany win xp lite a nepamatam sa presne, no je dost mozne, ze som odstranoval aj nejake ovladace modemov.. stiahol som aj TOTO, bezuspesne... ake drivery stiahnut?
m4jor
Medium Star
Medium Star

tak ja už surfujem veselo aj cez mobil :) riešil som to prefleshovaním na WM 6.5 a po pripojení k PC cez USB sa to nastavilo samo :D na porazenie, koľko som sa s tým predtým natrápil, ale hlavne že mi to už ide
Napísať odpoveď